• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2024 AŞILAMA OLANLAR

Kızlar sonunda o gün geldi yarın sabah kan testi vermeye gideceğim. Bu sefer kendimi erken gebelik testi yapmadan durabildiğim için tebrik ediyorum:) ne olumlu ne olumsuz düşünemiyorum duygularım alınmış gibi rabbim inşallah hepimizin emeklerinin karşılığını verir bize mucizeyi yaşatır🙏🏻
İnşallah pozitifi görürsünüz. Allah sizi o kapıdan boş çevirmesin ne kadar zor olduğunu biliyorum dua edeceğim size🙏 bu arada kaçıncı gününüz?

Kızlar sonunda o gün geldi yarın sabah kan testi vermeye gideceğim. Bu sefer kendimi erken gebelik testi yapmadan durabildiğim için tebrik ediyorum:) ne olumlu ne olumsuz düşünemiyorum duygularım alınmış gibi rabbim inşallah hepimizin emeklerinin karşılığını verir bize mucizeyi yaşatır🙏🏻
Ben de yarın sabah gidiyorum 🥹 2.aşılama hiç test yapmadım tebrikler bize 😀

İnşallah pozitifi görürsünüz. Allah sizi o kapıdan boş çevirmesin ne kadar zor olduğunu biliyorum dua edeceğim size🙏 bu arada kaçıncı gününüz?
Aminnn Allah razı olsun bu mübarek günlerde hepimizin dualarını kabul etsin rabbim🙏🏻Yarın 15. Günüm aşıla yapalı

Kızlar günaydın bugün 13. Günüm 13 şubatta aşılamam olmuştu bugün gidip kan verdim çıkmasını bekliyorum Allahım inşallah güzel bi sonuç görürüm çok heyecanlıyım

Kızlar günaydın bugün 13. Günüm 13 şubatta aşılamam olmuştu bugün gidip kan verdim çıkmasını bekliyorum Allahım inşallah güzel bi sonuç görürüm çok heyecanlıyım
Ben de aynı gün aşılama oldum. Yarım saat önce kan verdim aynı anda hayırlı haberlerle insallaah
Bende 1 saat önce kan verdim 3 saate çıkarmış regl belirtim var bugün yarın da regl günüm inşallah güzel haberler verebiliriz :)

Canım üzülme diyeceğim ama insan elinde olmadan üzülüyor inşallah rabbim hayırlı zamanda kendiliğinden gebe kalmayı nasip eder :KK200:
Hayırlısı böyleymiş napalım 1.20 çıktı negatif yazıyor yükseleceğini de hiç sanmıyorum artık kısmet diğer aşılamaya

Çok üzüldüm 🥺 Allah kalbinizi ferahlatsın. Üzüntü kaçınılmaz. Benim sonucum çıkmadı bekliyorum 🙁
ayy siz üzülmeyin nolur, ben nötr hissettim öncekinde yıkılıp günlerce ağlamıştım ama artık metanetliyim demekki hayırlısı değilmiş rabbim her şeyin en iyisini bilir ben elimden geleni yapıyorum geri kalan kısımda teslimiyetteyim

ayy siz üzülmeyin nolur, ben nötr hissettim öncekinde yıkılıp günlerce ağlamıştım ama artık metanetliyim demekki hayırlısı değilmiş rabbim her şeyin en iyisini bilir ben elimden geleni yapıyorum geri kalan kısımda teslimiyetteyim
Benim de negatif. Hiç olmayacak gibi hissediyorum. Rabbim içimizi ferahlatsın

Back