• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2024 AŞILAMA OLANLAR

Ya aslında bugün daha 11. Günüm ama zaten 7 8 günde rahime yerleşiyor diye test yaptım negatif görünce moralim bozuldu ama olsa çıkardı diye düşünüyorum

Bende bugün ilk aşılamamı oldum. Sizin adınıza çok mutlu oldum şuan inşallah bize ne nasip olur belirtileriiniz nelerdi acaba
Kusura bakmayın geç gördüm benim kasıklarım çok ağrıdı ayakta duramıyordum resmen ayaktayken tam vajınama ağrı giriyordu ve göğüslerim aşırı acıyordu yürürken bile

Kusura bakmayın geç gördüm benim kasıklarım çok ağrıdı ayakta duramıyordum resmen ayaktayken tam vajınama ağrı giriyordu ve göğüslerim aşırı acıyordu yürürken bile
Hiç önemli değil ne demek. Bir de kaçıncı günde başlamıştı belirtileriniz şuan ben 4. gündeyim göğüs hassasiyeti var ama kasık ağrısı falan yok pek akıntım çok fazla bir de

Kızlar sonunda o gün geldi yarın sabah kan testi vermeye gideceğim. Bu sefer kendimi erken gebelik testi yapmadan durabildiğim için tebrik ediyorum:) ne olumlu ne olumsuz düşünemiyorum duygularım alınmış gibi rabbim inşallah hepimizin emeklerinin karşılığını verir bize mucizeyi yaşatır🙏🏻
Amşnn canım naptın varmı bi haber

Back