- 15 Şubat 2024
- 24
- 7
- 1
- 29
Bundan sonrası için doktorumuz tüp bebek demişti. Onu deneyeceğiz artıkaşılama da zaten %15 şansımız vardı
Bana bi kez daha aşılama yaparım sonra tüp bebek demişti çarşamba günü kontrolüm var giderim bi bakalım ben bugün iş yerime yakın başka bi hastanede test vermiştimBundan sonrası için doktorumuz tüp bebek demişti. Onu deneyeceğiz artık
3.mü olacak aşılama bi daha yaparsaBana bi kez daha aşılama yaparım sonra tüp bebek demişti çarşamba günü kontrolüm var giderim bi bakalım ben bugün iş yerime yakın başka bi hastanede test vermiştim
ben 2 yıl önce bi kez tüp bebek yaptırdım, bu yıl gittiğimde doktor aşılama önerdi ilk aşılamamdı3.mü olacak aşılama bi daha yaparsa
Tüp bebek tutmadıysa aşılama tutmaz diyorlar. Bana da aşılamayla niye uğraşıyorsun tüp bebek yap garanti diyorlardıben 2 yıl önce bi kez tüp bebek yaptırdım, bu yıl gittiğimde doktor aşılama önerdi ilk aşılamamdı
Valla herkes bişey söylüyor ben doktor ne derse onu yapıyorumTüp bebek tutmadıysa aşılama tutmaz diyorlar. Bana da aşılamayla niye uğraşıyorsun tüp bebek yap garanti diyorlardı
En doğrusu zaten. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınValla herkes bişey söylüyor ben doktor ne derse onu yapıyorum
kan daha garanti değil mi canım umutsuz olma bi kan verValla bende idrar testi yaptım tertemiz bir negatif çıktı
Gebelik varsa da çok yeni olduğu için çıkmaz bence de idrarda. Eğer negatif değilse boşa sıkma canını. Negatifse de boşa sıkma gerçi nasip hepsiValla bende idrar testi yaptım tertemiz bir negatif çıktı
Kusura bakmayın geç gördüm benim kasıklarım çok ağrıdı ayakta duramıyordum resmen ayaktayken tam vajınama ağrı giriyordu ve göğüslerim aşırı acıyordu yürürken bileBende bugün ilk aşılamamı oldum. Sizin adınıza çok mutlu oldum şuan inşallah bize ne nasip olur belirtileriiniz nelerdi acaba
ay bugün ne çok negatif gördükbenim sonuç negatif nasip değilmiş artık tüp bebek yolu gözüktü
Hiç önemli değil ne demek. Bir de kaçıncı günde başlamıştı belirtileriniz şuan ben 4. gündeyim göğüs hassasiyeti var ama kasık ağrısı falan yok pek akıntım çok fazla bir deKusura bakmayın geç gördüm benim kasıklarım çok ağrıdı ayakta duramıyordum resmen ayaktayken tam vajınama ağrı giriyordu ve göğüslerim aşırı acıyordu yürürken bile
Amşnn canım naptın varmı bi haberKızlar sonunda o gün geldi yarın sabah kan testi vermeye gideceğim. Bu sefer kendimi erken gebelik testi yapmadan durabildiğim için tebrik ediyorum:) ne olumlu ne olumsuz düşünemiyorum duygularım alınmış gibi rabbim inşallah hepimizin emeklerinin karşılığını verir bize mucizeyi yaşatır
Aşılamada idrara sıkışıkmıydnzHiç önemli değil ne demek. Bir de kaçıncı günde başlamıştı belirtileriniz şuan ben 4. gündeyim göğüs hassasiyeti var ama kasık ağrısı falan yok pek akıntım çok fazla bir de
Öyle oldu maalesef canım vakti gelmemiş nasip kısmet inşallah bekleyen arkadaşlar bize güzel haberler veriray bugün ne çok negatif gördükhayırlısı böyleymiş canım napalımm
Siz kaçıncı günde öğrendiniz acab?Kusura bakmayın geç gördüm benim kasıklarım çok ağrıdı ayakta duramıyordum resmen ayaktayken tam vajınama ağrı giriyordu ve göğüslerim aşırı acıyordu yürürken bile
Aşırı bi sıkışıklığım yoktu ama hafif sıkışıktım keşke işlem öncesi daha fazla su içip yürüseydim diyorumAşılamada idrara sıkışıkmıydnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?