• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2024 AŞILAMA OLANLAR

Aşılamadan iki gün önce de (pazartesi) bakıldı o zaman e2 158, progesteron 0.35 ti. Yumurtam da 18,5 miydi ve o gün akşamına çatlatma iğnesi vuruldum. Çarşamba da aşılama oldu. Umarım herşey yolundadır hepimiz için 😇
2 gün aramız var ilk aşılama mı sizin de. İnşallah güzel haberler alırız

Dün idrar testinde negatifi gördüm bu sabah böyle silik bi çizgi kan testi verdim 0,3 çıktı neden silik çizgi çıkıyor o zaman yaa

Eklentiler

• IMG_20240224_115156.jpg
    IMG_20240224_115156.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 126
Hayırlı kandiller arkadaşlar hepimizin dualarının kabul olması dileği ile bende çatlatma iğnesi oldum bugün ilk ilişkim vardı 1.5 sene oldu banada dua eder misiniz bu ay tutsun inşallah Allahım ne olur yalvarırım bu beraaat gecesi huyu suyu yüzü hürmetine bu ay bende hamile kalayım bebeyim tutsun tedavim işe yaradın amin

Benim de 1 yumurtam çok büyüdüğü için aşılama iptal oldu, belki kendiliğinden kalırsın dedi bu ay. İnşallah öyle olur 🙏 bende adenomiyozis var( çikolata kistinin başka versiyonu benzer bi hastalık)

Merhaba arkadaşlar,1.şubatta aşılamam gerçekleştirildi. Şubat ayında benim gibi aşılama olanlar olarak buradan konuşabiliriz,belirtileriniz nelerdir? Kan testi verdiniz mi?
Yarın aşılama olucam bende herkesin süreci nasıl ilerliyo bilgi verirmisnz arkadaşlar

Yarın aşılama olucam bende herkesin süreci nasıl ilerliyo bilgi verirmisnz arkadaşlar
Benim ilk aşılamamdı idrara sıkışık yaptılar ve daha sonra progestan iğne ve fitil verdiler kullanıyorum hâlâ bugün 10. Günüm hâlâ pozitifi göremedim

Ayyy inşallah pozitifi görürsün Rabbim hepimizin dualarını kabuk etsin inşallah banada doktor idrara sıkışık olmamı istedi dün gece çatlatma iğnesini vurdum kaşık ağrım var bu normalmi şimdiden başladı benim ağrılarım :)

Benim de 1 yumurtam çok büyüdüğü için aşılama iptal oldu, belki kendiliğinden kalırsın dedi bu ay. İnşallah öyle olur 🙏 bende adenomiyozis var( çikolata kistinin başka versiyonu benzer bi hastalık)
Kaç oldu yumurtan ki iptal etti benım cuma günü kontrolüm vardı 19 daydı bitane yumurtam büyümüş dün gecede iğneyi oldum bakalım sabah aşılamam olucak son dk iptal olma gibi bişeyi varmı

Kaç oldu yumurtan ki iptal etti benım cuma günü kontrolüm vardı 19 daydı bitane yumurtam büyümüş dün gecede iğneyi oldum bakalım sabah aşılamam olucak son dk iptal olma gibi bişeyi varmı
Onun için hormonlarına bakıyorlar. Çoklu gebelik riski olabilir diyorlar. Benim progesteronum çok düşükmüş neden ilk aşılama da bakmadılar vs dedi doktor. Bunay dinleneceğim bir sonraki regl döneminde yeniden gideceğim ama Ankara tıp a gideceğim.

Ayyy inşallah pozitifi görürsün Rabbim hepimizin dualarını kabuk etsin inşallah banada doktor idrara sıkışık olmamı istedi dün gece çatlatma iğnesini vurdum kaşık ağrım var bu normalmi şimdiden başladı benim ağrılarım :)
Evet normal o iğne hem yumurtanı büyütüp hem de çatlamasını sağlıyor o yüzden büyüme ve çatlama ağrısı yaşaman normal ama en çok inanman önemli lütfen sedyedeyken bile olacak diye kendini şartlandır umutlu bak.

Evet normal o iğne hem yumurtanı büyütüp hem de çatlamasını sağlıyor o yüzden büyüme ve çatlama ağrısı yaşaman normal ama en çok inanman önemli lütfen sedyedeyken bile olacak diye kendini şartlandır umutlu bak.
Mutlaka hep pozitif olucakmıs gibi hisediyorum içimde öyle bi umut var inşallah emeklerimizin Umutlarımıza karşılığını bu ay alırız

Onun için hormonlarına bakıyorlar. Çoklu gebelik riski olabilir diyorlar. Benim progesteronum çok düşükmüş neden ilk aşılama da bakmadılar vs dedi doktor. Bunay dinleneceğim bir sonraki regl döneminde yeniden gideceğim ama Ankara tıp a gideceğim.
Bakalım bendende alıcaklarmı sanırım doktordan doktora fark var

Kızlar sonunda o gün geldi yarın sabah kan testi vermeye gideceğim. Bu sefer kendimi erken gebelik testi yapmadan durabildiğim için tebrik ediyorum:) ne olumlu ne olumsuz düşünemiyorum duygularım alınmış gibi rabbim inşallah hepimizin emeklerinin karşılığını verir bize mucizeyi yaşatır🙏🏻

Back