Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ŞUBAT 2024 AŞILAMA OLANLAR
- Konu Sahibi mrv908
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bnimde bugün 8.gün ama iğnenin etkisi olur diye hiç test yapmadım. Sizin inşallah vardır ama iğnenin etkisi 12. gün geçiyor diye biliyorum.İyi günler bende yeni katıldım ilk defa aşılama yaptım adet ağrısı gibi kramplar giriyor evde test vardı aşılammın 8. Günü denedim silik çıktı sizde varmı yoksa iğnenin etkisindenmidir
Çok teşekür ederim cevap verdiğiniz için sizin sorun neydi acaba benim eşimin sıkıntısı vardı 1 yıldan fazladır varıkasol ameliyat oldu ona ragmen kendiliğinden olmadı inşallah iyi bir haber alırız rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın aslında 1 oğlum var 5 yaşında ama ondan sonra olmadı birdaha ne kadar bıraksakta olmadı malesef inşallah çabalarımız boşa çıkmazBnimde bugün 8.gün ama iğnenin etkisi olur diye hiç test yapmadım. Sizin inşallah vardır ama iğnenin etkisi 12. gün geçiyor diye biliyorum.
Siz ne zaman kan testi vereceksinizBnimde bugün 8.gün ama iğnenin etkisi olur diye hiç test yapmadım. Sizin inşallah vardır ama iğnenin etkisi 12. gün geçiyor diye biliyorum.
Ben ilaçsız adet olamıyorum eşimde ileri hareketin de biraz sorun vardı yıkamadan sonra doktorum sperm sonuçlarının gayet iyi olduğunu söyledi. Amin inşallah Rabbim tüm isteyenlere hayırlı bir şekilde nasip ederÇok teşekür ederim cevap verdiğiniz için sizin sorun neydi acaba benim eşimin sıkıntısı vardı 1 yıldan fazladır varıkasol ameliyat oldu ona ragmen kendiliğinden olmadı inşallah iyi bir haber alırız rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın aslında 1 oğlum var 5 yaşında ama ondan sonra olmadı birdaha ne kadar bıraksakta olmadı malesef inşallah çabalarımız boşa çıkmaz
Doktorum 12 Nisan olarak belirledi. İlk aşılamam korkuyorum bakalım inşallah güzel sonuçlar alırızSiz ne zaman kan testi vereceksiniz
Siz ne zaman kan testi vereceksiniz?Siz ne zaman kan testi vereceksiniz
Benimde ilk aşılama inşallah mutlu güzel hayırlı haberler alırız bana 11 nisanda kan ver denilmişti birbirimize haber verelimDoktorum 12 Nisan olarak belirledi. İlk aşılamam korkuyorum bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız
Aynen haberleşelimBenimde ilk aşılama inşallah mutlu güzel hayırlı haberler alırız bana 11 nisanda kan ver denilmişti birbirimize haber verelim
Amin inşallah canım benimBen ilaçsız adet olamıyorum eşimde ileri hareketin de biraz sorun vardı yıkamadan sonra doktorum sperm sonuçlarının gayet iyi olduğunu söyledi. Amin inşallah Rabbim tüm isteyenlere hayırlı bir şekilde nasip eder
Benim bugun belim kırılacak gibi siz ne durumdasınız acabaSiz ne zaman kan testi vereceksiniz
- 6 Temmuz 2022
- 510
- 203
- 33
- 26
Bende öğrenmeden önce belim çok ağrıyordu ve 1 hafta da devam etti umarım sizde pozitif görürsünüzBenim bugun belim kırılacak gibi siz ne durumdasınız acaba
İnşallah canım benim bugun 10. Gün sizce kan versem sonuç çıkarmıBende öğrenmeden önce belim çok ağrıyordu ve 1 hafta da devam etti umarım sizde pozitif görürsünüz
- 6 Temmuz 2022
- 510
- 203
- 33
- 26
Ben 11. Gün akşam 7 değerle öğrendim bence bekle canımİnşallah canım benim bugun 10. Gün sizce kan versem sonuç çıkarmı
Tamm canı. Benim beklerim rabbim sonunda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahBen 11. Gün akşam 7 değerle öğrendim bence bekle canım
- 26 Nisan 2024
- 56
- 49
- 3
Kızlar merhaba, ben pazartesi günü aşılama yaptıracağım ancak doktor kapısında beklerken daha önce yaptıran biri acılı bir işlem olduğunu söylemişti. Hsg çektirirken çok zorlandım sizin deneyimleriniz nasıldı bana anlatabilir misiniz? Bu arada sonuçlarınız inşallah güzeldir hepimizin istediği gibi tez zamanda emeklerimizin karşılığını alalım inşallah
Bende aşılama oldum acılı bir işlem değil bnce bnde anlık bir ağrı olmuştu 1 dakika bile sürmedi bazıları o ağrıyı bile hissetmiyorKızlar merhaba, ben pazartesi günü aşılama yaptıracağım ancak doktor kapısında beklerken daha önce yaptıran biri acılı bir işlem olduğunu söylemişti. Hsg çektirirken çok zorlandım sizin deneyimleriniz nasıldı bana anlatabilir misiniz? Bu arada sonuçlarınız inşallah güzeldir hepimizin istediği gibi tez zamanda emeklerimizin karşılığını alalım inşallah
- 26 Şubat 2024
- 252
- 145
- 18
Merhaba , benim hiç ağrım olmadı. Ama malesef tutmadı ilk aşılama. Gelecek ay tekrar deneyeceğizUmarım ilk denemede pozitif görürsünüzKızlar merhaba, ben pazartesi günü aşılama yaptıracağım ancak doktor kapısında beklerken daha önce yaptıran biri acılı bir işlem olduğunu söylemişti. Hsg çektirirken çok zorlandım sizin deneyimleriniz nasıldı bana anlatabilir misiniz? Bu arada sonuçlarınız inşallah güzeldir hepimizin istediği gibi tez zamanda emeklerimizin karşılığını alalım inşallah
- 6 Temmuz 2022
- 510
- 203
- 33
- 26
Hsg nin çeyreği bile değilk korkutmayın kendinizi aşılama hsg den çok daha kolay ve ağrısızKızlar merhaba, ben pazartesi günü aşılama yaptıracağım ancak doktor kapısında beklerken daha önce yaptıran biri acılı bir işlem olduğunu söylemişti. Hsg çektirirken çok zorlandım sizin deneyimleriniz nasıldı bana anlatabilir misiniz? Bu arada sonuçlarınız inşallah güzeldir hepimizin istediği gibi tez zamanda emeklerimizin karşılığını alalım inşallah
Çünkü çatlatma ve iğne vuruluyorsuz çatlatma iğnesinde bile 20 gün olmadan test yapmayın çünkü hormon vuruyorsunuz aslında kendinize o da testin çıkmasını açıklıyor çatlatma iğnesi etkilerinde de görebilirsiniz zaten bunuDün idrar testinde negatifi gördüm bu sabah böyle silik bi çizgi kan testi verdim 0,3 çıktı neden silik çizgi çıkıyor o zaman yaa