• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2024 AŞILAMA OLANLAR

Bende ayın 6 sında aşılama yapıldı. Bugün yine kan verdim 0.20 çıktı. Ne gebelik var ortada ne adet Kafayı yiycem resmen.

Merhaba ben de 16 Şubatta aşılama yaptırdım. Çatlatma iğnesinin 10. Günü aşılamanın 8. Günü inşallah hepimiz pozitifi görürüz. Pozitif gören arkadaşlar aşılamanın kaçıncı günü hamile olduğunuzu öğrendiniz acaba ? Beklemek çok yorucu iğnenin etkisinden idrar testlerine de güvenemiyoruz

Bende ayın 6 sında aşılama yapıldı. Bugün yine kan verdim 0.20 çıktı. Ne gebelik var ortada ne adet Kafayı yiycem resmen.
merhabalar bazı yorumlarda aşılamanın tutmaz ise 14 veya 15 gün adet olunacagını söyleniyor bende ayın 9 da yaptım kan testleri negatif adetime 3 gün var ve asılamanın 16 günü bendede ses yok malesef

merhabalar
Ben de 13 şubatta 2.aşılama oldum. Bugün aşılama günü dahil 11.gün. Evde de test yapmadım hastanede de. Sabırsızlanıyorum artık ama bekliyorum gününde kan vermek için🫣

Arkadaşlar sizce varmı böyle çıkıyo bütün testler
IMG_20240223_140326.jpg
IMG_20240223_140355.jpg

Çok üzüldüm, benimde olmadı ilk aşılamam. Sizin kaçıncı aşılamaydı
İlk aşılama bilginiz varmıdır çatlatma iğnesi kullanmadan yumurta çatladıgını nasıl anlayıp sadece ilaç ile yapılma mümkünmü benim çünkü iğne ile çok sancılı geçiyor dayanamıyordum hasta olunca agrıdan eser kalmadı

İlk aşılama bilginiz varmıdır çatlatma iğnesi kullanmadan yumurta çatladıgını nasıl anlayıp sadece ilaç ile yapılma mümkünmü benim çünkü iğne ile çok sancılı geçiyor dayanamıyordum hasta olunca agrıdan eser kalmadı
Benimde ilk aşılamamdı ama, aşılamayı iğnesiz yapacaklarını çok sanmıyorum. Çünkü ilaç kullanıp aşılama yapılmazsa zaten bir anlamı kalmaz bence, ama benim 2. Çatlatma iğnemde o kadar ağrı olmadı,ilkte bende çok rahatsızlandım. Sizinde bir dahakine ağrı sızı olmaz inşallah

Bende endometriosiz ve çikolata kisti nedeniyle 12 şubatta ilk aşılamamı oldum. O günden beri kasık ağrısı aşırı göğüs hassasiyetim var. Göğüslerim çok kaşınıyordu ve dokunamıyorum şuan hafifledi ama hala var. Dün gece ise sağ kasık ağrısından uyuyamadım. Bu arada dün test verdim ve <2 çıktı negatif sanırım :( ama herkes 15. Günü bekliyor doktorum bana 10. gün test ver demişti.

Merhaba kızlar. Ben de Çarşamba (21 Şubat) ilk aşılamamı oldum. Aynı gün e2 ve progesteron hormonlarına bakıldı kandan. Değerler iyi mi kötü mü bi yorum yapılmadı. Bilgisi olan varsa aşılama günü bu değerler kaç olmalı paylaşabilir mi ?
Benim değerlerim şu şekilde: e2 118, progesteron 0.90

Merhaba kızlar. Ben de Çarşamba (21 Şubat) ilk aşılamamı oldum. Aynı gün e2 ve progesteron hormonlarına bakıldı kandan. Değerler iyi mi kötü mü bi yorum yapılmadı. Bilgisi olan varsa aşılama günü bu değerler kaç olmalı paylaşabilir mi ?
Benim değerlerim şu şekilde: e2 118, progesteron 0.90me

Merhaba bende bugün ilk kez aşılama oldum. 2 gün önce değerlerime bakıldı e2 500 lerdeydi progesteron 0.30
Biraz araştırdım 15-350 arası olması gerekiyormuş e2nin benim biraz fazla yükselmiş zaten yumurtalarım da 22 mm ve 19 mm di ondan galiba çok yüksek çıktı

Kizlar dün test yaptırdım 98 çıktı bugün tekrar istedi doktorum oda 283 çıktı iyi mi sizce cuma günü gel ultrasonla bakalım dedi
Bende bugün ilk aşılamamı oldum. Sizin adınıza çok mutlu oldum şuan inşallah bize ne nasip olur belirtileriiniz nelerdi acaba

Merhaba bende bugün ilk kez aşılama oldum. 2 gün önce değerlerime bakıldı e2 500 lerdeydi progesteron 0.30
Biraz araştırdım 15-350 arası olması gerekiyormuş e2nin benim biraz fazla yükselmiş zaten yumurtalarım da 22 mm ve 19 mm di ondan galiba çok yüksek çıktı
Aşılamadan iki gün önce de (pazartesi) bakıldı o zaman e2 158, progesteron 0.35 ti. Yumurtam da 18,5 miydi ve o gün akşamına çatlatma iğnesi vuruldum. Çarşamba da aşılama oldu. Umarım herşey yolundadır hepimiz için 😇

Back