- 13 Şubat 2024
- 49
- 8
- 1
Çok sağolun bende de hala ses yok Allâh herkesin gönlüne göre versin bi taraftanda bizimEstağfurullah umarım tutmuştur benim ki olmadı alıştım Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağolun bende de hala ses yok Allâh herkesin gönlüne göre versin bi taraftanda bizimEstağfurullah umarım tutmuştur benim ki olmadı alıştım Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah
Benimde bugün 10.günümdü aşılama 12sinde yapıldı var mı canım hiç belirtincanım tebrik ederimmmmm inşallah sağlıkla hayırla alırsın bebeğini kucağına bizlere de umut oldun, 10. günümdeyim çok merak ediyorummm
merhabalar bazı yorumlarda aşılamanın tutmaz ise 14 veya 15 gün adet olunacagını söyleniyor bende ayın 9 da yaptım kan testleri negatif adetime 3 gün var ve asılamanın 16 günü bendede ses yok malesefBende ayın 6 sında aşılama yapıldı. Bugün yine kan verdim 0.20 çıktı. Ne gebelik var ortada ne adet Kafayı yiycem resmen.
bilmiyorum yok gibi vurulduğum iğneden kaynaklı bence göğüs şişliği kasık ağrısı filan çok vardı ama 2 gündür filan kalmadıBenimde bugün 10.günümdü aşılama 12sinde yapıldı var mı canım hiç belirtin
Erken gebelik testi varsa ondan yapsan daha net çıkar eğer günün geldiyse
Erken gebelik testi varsa ondan yapsan daha net çıkar eğer günün geldiyse
Malesef hastalandımErken gebelik testi varsa ondan yapsan daha net çıkar eğer günün geldiyse
Çok üzüldüm, benimde olmadı ilk aşılamam. Sizin kaçıncı aşılamaydıMalesef hastalandım
İlk aşılama bilginiz varmıdır çatlatma iğnesi kullanmadan yumurta çatladıgını nasıl anlayıp sadece ilaç ile yapılma mümkünmü benim çünkü iğne ile çok sancılı geçiyor dayanamıyordum hasta olunca agrıdan eser kalmadıÇok üzüldüm, benimde olmadı ilk aşılamam. Sizin kaçıncı aşılamaydı
Benimde ilk aşılamamdı ama, aşılamayı iğnesiz yapacaklarını çok sanmıyorum. Çünkü ilaç kullanıp aşılama yapılmazsa zaten bir anlamı kalmaz bence, ama benim 2. Çatlatma iğnemde o kadar ağrı olmadı,ilkte bende çok rahatsızlandım. Sizinde bir dahakine ağrı sızı olmaz inşallahİlk aşılama bilginiz varmıdır çatlatma iğnesi kullanmadan yumurta çatladıgını nasıl anlayıp sadece ilaç ile yapılma mümkünmü benim çünkü iğne ile çok sancılı geçiyor dayanamıyordum hasta olunca agrıdan eser kalmadı
Merhaba kızlar. Ben de Çarşamba (21 Şubat) ilk aşılamamı oldum. Aynı gün e2 ve progesteron hormonlarına bakıldı kandan. Değerler iyi mi kötü mü bi yorum yapılmadı. Bilgisi olan varsa aşılama günü bu değerler kaç olmalı paylaşabilir mi ?
Benim değerlerim şu şekilde: e2 118, progesteron 0.90me
Bende bugün ilk aşılamamı oldum. Sizin adınıza çok mutlu oldum şuan inşallah bize ne nasip olur belirtileriiniz nelerdi acabaKizlar dün test yaptırdım 98 çıktı bugün tekrar istedi doktorum oda 283 çıktı iyi mi sizce cuma günü gel ultrasonla bakalım dedi
Aşılamadan iki gün önce de (pazartesi) bakıldı o zaman e2 158, progesteron 0.35 ti. Yumurtam da 18,5 miydi ve o gün akşamına çatlatma iğnesi vuruldum. Çarşamba da aşılama oldu. Umarım herşey yolundadır hepimiz içinMerhaba bende bugün ilk kez aşılama oldum. 2 gün önce değerlerime bakıldı e2 500 lerdeydi progesteron 0.30
Biraz araştırdım 15-350 arası olması gerekiyormuş e2nin benim biraz fazla yükselmiş zaten yumurtalarım da 22 mm ve 19 mm di ondan galiba çok yüksek çıktı