• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2024 AŞILAMA OLANLAR

Beni de aşılama süreci hakkında bilgilendirir misiniz lütfen devlet hastanelerinde yapılıyor mu ücreti vs nasıl bir süreç? Bir de aşılamada tutma oranı çok düşük diyorlar aşılama ile hamile kalan var mı aranızda?

Beni de aşılama süreci hakkında bilgilendirir misiniz lütfen devlet hastanelerinde yapılıyor mu ücreti vs nasıl bir süreç? Bir de aşılamada tutma oranı çok düşük diyorlar aşılama ile hamile kalan var mı aranızda?
Devlet hastanesinde de yapılıyormuş ama detayını bilmiyorum burada okumuştum yaptıranları ben özelde yaptırdım ilaç aşılama herşey dahil 11.500 tuttu benimde 5. Günüm sonucunu buraya yazarım hiç bir belirtim yok doktorumda zaten tutma oranı düşük dedi bende bir problem yok eşimde var %1 bile ihtimal yükselse umut diye yaptırdık bakalım inşallah tutar zorluğu yok ben iğne kullandım 6 gün kendim vurdum hiç hissetmiyorsun ilk vuracağım zaman elim titredi korktum ve var olan duruma çok üzüldüm insanın kendine iğne yapması değişik bir durummuş iğneyi yumurtan yeteri kadar büyüyünce çatlatma iğnesi vuruyorsun oda aynı şekilde acısız 2 gün sonra da aşılama yapılıyor oda kolay işlemde bir zorluk yok yani bende olmadı zor olan şey beklemek stres olmayacak korkusu manevi korkular yani bende de hiç bir belirti bir şey yok bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Kizlar asilamanin 6. Gününden beri test yapıyorum silik çıkıyor bugün 12 günüm sabah yaptım yine silik ama bı tık daha koyu takip ettim hiç negatif görmedim gebelik testinde 6. Günden belli yarın 13 günüm sizde gebelik testine guvenmeliyim kan versem çıkarmı doktorum 21 inde ver demişti

Kizlar asilamanin 6. Gününden beri test yapıyorum silik çıkıyor bugün 12 günüm sabah yaptım yine silik ama bı tık daha koyu takip ettim hiç negatif görmedim gebelik testinde 6. Günden belli yarın 13 günüm sizde gebelik testine guvenmeliyim kan versem çıkarmı doktorum 21 inde ver demişti
Banada 20 si dedi ama bugün versem olur mu ben de bilmiyorum

Banada 20 si dedi ama bugün versem olur mu ben de bilmiyorum
Umarım pozitiftir. Aynı gün olmuştu aşılamamız. Bana da 20si demişti test ber geriden gelen yumurtaların var geç olabilir demişti.
16sında test verdim 1.12 çıktı. 18inde tekrar verdim dün 0.63 çıktı. Yoktur artık yükselmez diye düşünüyorum. İnşAllah sizinkisi tutmuştur

Ben bulunduğum ildeki üniversite hastanesinde yaptırdım gideceğin hocayı seçmek için özel muayene parası 640, fen ara gonal f 350 ovitrelle ve progestan verildi bana raporla 1200 lira tuttu ödemem SGK karşılsdığı için karşılamadanki fiyatıda 3800 gibi birşeydi geçtiğimiz cuma da aşılama oldum onun içinde 947 lira ödedik hastaneye toplamda 2800 gibi bir fiyat çıktı bize. Şuan 4. Günüm hala hafif şiddetli kasık ve bel ağrım var

Umarım pozitiftir. Aynı gün olmuştu aşılamamız. Bana da 20si demişti test ber geriden gelen yumurtaların var geç olabilir demişti.
16sında test verdim 1.12 çıktı. 18inde tekrar verdim dün 0.63 çıktı. Yoktur artık yükselmez diye düşünüyorum. İnşAllah sizinkisi tutmuştur
Amin inşallah belirtilerim bitti ama sanki şimdi de kahve leke gördüm hayırlısı kendimi alıştırdım biraz uzulmucem sonuca diye

Amin inşallah belirtilerim bitti ama sanki şimdi de kahve leke gördüm hayırlısı kendimi alıştırdım biraz uzulmucem sonuca diye
İnşAllah yerleşiyordur da onun kanamasıdır. Bence yaptır test varsa da çıkar zaten. O arada kalmak çok kötü oluyor var mı yok mu diye. Bende öyle gideyim bi kere üzülür devam ederim dedim. Dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha

İnşAllah yerleşiyordur da onun kanamasıdır. Bence yaptır test varsa da çıkar zaten. O arada kalmak çok kötü oluyor var mı yok mu diye. Bende öyle gideyim bi kere üzülür devam ederim dedim. Dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha
İnşallah olur sizinde Allah gönlümüze göre versin yarın belli olacak bakalım

Arkadaşlar ben vurulduğum iğnelerden dolayı ne yerdeyim ne gökte çok zorlanıyorum ya bende mi problem

İnşallah olur sizinde Allah gönlümüze göre versin yarın belli olacak bakalım
Hayırlısıyla olur inşAllah haber ver mutlaka. Doktoru aradım bende progestanı bırakayım mı diye adet olana kadar bırakma 5gün sonra tekrar test ver dedi anlamsdım biley

Hayırlısıyla olur inşAllah haber ver mutlaka. Doktoru aradım bende progestanı bırakayım mı diye adet olana kadar bırakma 5gün sonra tekrar test ver dedi anlamsdım biley
Sonradan dollenen olabilir belki ondan demiştir. Ben umudumu kaybediyor gibiyim lekelenme yine gördüm. İnşallah güzel haber veririm. Ramazanda ara vereceğim bu sürece aralıkta başladım doktor ohss riski ile bıraktırdı. Bu da ilk aşılamamdı. Tüp bebek deneriz belki

Ben adet oldum. Her gün burayı okudum 14 gün. Boyunca umutluydum olmadı. Sebepsiz interflite ne yapacam bilmiyorum. Sanki hiç olmayacak gibime geliyor 1.5 yıldır düşünüyoruz olmuyor. Hsg çektirdim histeroskopi oldum. Yok. Bundan sonrası tüp bebek gibi görünüyor. Bedenen ve ruhen yoruldum ama. Pantolonlarım olmadı bu süreçte bel çevre genişledi. Sivilceler şişkinlik madden manen her yönden zor süreç. Biraz dinlenicem sanırım.

Ben adet oldum. Her gün burayı okudum 14 gün. Boyunca umutluydum olmadı. Sebepsiz interflite ne yapacam bilmiyorum. Sanki hiç olmayacak gibime geliyor 1.5 yıldır düşünüyoruz olmuyor. Hsg çektirdim histeroskopi oldum. Yok. Bundan sonrası tüp bebek gibi görünüyor. Bedenen ve ruhen yoruldum ama. Pantolonlarım olmadı bu süreçte bel çevre genişledi. Sivilceler şişkinlik madden manen her yönden zor süreç. Biraz dinlenicem sanırım.
Öyle düşünme kuzum. Evet bi beklenti içerisine girdiğimiz için yıpratıyor ama inan ki uğraşmaya değer. Bende 4senedir istiyorum ama olmado. Ğkos var çatlatma iğnesiyle denedik 2 defa ilk aşılamamdı. İkinci aşılamada daha da artıyor şansın. Belki bu ay kendiliğinden olucak hormonlar vücutta kalıyor biraz daha sonuçta. Bu ay tutmazsa ikinciyi de deniycem ben sonra tüp bebeğe geçerim. Yeni ay yeni umutlar diye hazırla kendini ❤️

Back