- 27 Eylül 2020
- 206
- 202
- 53
Hayırlısı olsun her birimiz için rabbim gönlümüdekini kucağımıza almayı nasip etsinBenimde ilk olacakhaftaya gideceğim bende adetin 2.günü. transfer öncesi tedaviye başlanacak daha
Umarım hepimizMerhaba canım hakkında en hayırlısı ne ise o olsunUmarim tek seferde yakalarsın pozitifi❤
Döllenmiş yumurtadan biyopsiyle hücre alınıyor. Bir çeşit genetik test gibi düşünebiliriz. Yani bu doğrultuda, embriyologlar şuan bizim embriyolarımızın cinsiyetlerini bilemezler. X ve Y kromozomlarının yaşama, gelişme ve tutunma şansları konusunda farklılık barındırdıklarını düşünmüyorum.Aa bu arada eğer ki dediğimiz gibi şuan embriyolarımızın cinsiyetleri aslında belliyse.
Embriyolaglar %100 biliyor
Acaba şöyle bi istatistik var mıdır?
X kromozonlar Y lere göre yaşama, gelişme, tutunma şansları daha yuksek
Embriyologlar sanmıyorum bilsin çünkü cinsiyet başka bir test. Neyse sen transfer günü unutma ultrason resmi iste doktorundan tamam mı, orda gözükür mercimeğinAa bu arada eğer ki dediğimiz gibi şuan embriyolarımızın cinsiyetleri aslında belliyse.
Embriyolaglar %100 biliyor
Acaba şöyle bi istatistik var mıdır?
X kromozonlar Y lere göre yaşama, gelişme, tutunma şansları daha yuksek
Ben de polikistik over var eşimden yana sorun yokHosgeldinizzz şimdiden boş şans
Umarım guzel haberlerinizide alırız buradaTüp bebeğe yönelme nedeniniz neydi?
Hosgeldin. İnsallah güzel haberlerinizi alırızKızlar can yoldaşlar
Ben de katıldım aranıza öncelikle merhaba ☺
ben de şubat ayı transfer olacak anne adaylarından biriyim
28 ocak adetin 2. Günüydü estrofem ve coraspin kullanıyorum şuanlık 7 sinde kontrol dedi doktor
Eğer rahim uygunsa 12 gibi transfer olacak sanırım
Umarım her birimiz hevesle gittiğimiz yolları sevinç çığlıklarıyla döneriz
Duamdasınız Her biriniz
EvettEmbriyologlar sanmıyorum bilsin çünkü cinsiyet başka bir test. Neyse sen transfer günü unutma ultrason resmi iste doktorundan tamam mı, orda gözükür mercimeğinbakarsın ben hep alıyorum :)
İnşallah canım rabbim kimselere aratmasın , heyecandan kaçan uykularımızı evdeki bebek sesiyle kaçan uykusuzuklara dönüştürsünHosgeldin. İnsallah güzel haberlerinizi alırız
Aminnnn insallahİnşallah canım rabbim kimselere aratmasın , heyecandan kaçan uykularımızı evdeki bebek sesiyle kaçan uykusuzuklara dönüştürsün
Nasıl gidiyor? Mercimeklerin için aradılar mı bugün 4. Gün merak ettim nasıllarBenim asıl korkum şu kuzum 3 e dayanamadılar. 5 e hic gelemezlerse
Yok kuzum bugün artık aramazlar yarın gittiğimizde öğrenicez.Nasıl gidiyor? Mercimeklerin için aradılar mı bugün 4. Gün merak ettim nasıllar
Hadi bakalımYok kuzum bugün artık aramazlar yarın gittiğimizde öğrenicez.
11 de transfer 10 da yatış dediler.
Allahın izniyle sağlıklı olan bebelerim beklesin beni
1 kuzumHadi bakalıminsallah 5. Gün embriyosu olacak. 1 tanemi 2 tanemi transfer?
HosgeldinizMerhaba kızlar benim Şubat'ın 10 da transferim olacak inş. Bu 3. Tüp bebek deneyimim 2 adet dondurulmuş transfer edilecek bakalım hayırlısı bizim sebep erkek infertilitesi diğerlerinde 1 dondurulmuş negatif, 2. Bu bardağı ş gebelik oluştu inş bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Ah ne güzel biten bir hikaye olmuş ilk deneyiminizMerhaba kızlar
Benim 2. tüp bebek denemem
İlkinde 1 embriyo oluştu 3. Gün embriyosuydu taze transfer yapıldı şimdi kendileri 3 yaşında çok şüküro yüzden çok dert etmeyin Rabbim hayırlı evlat versin inşallah
Şimdi tekrar başladık bundada çok yumurta oluştu 3 embriyo var 5 gün donduruldu cuma günü kontrolum var transfer günü verecek dua edelim inşallah
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin çıktığımız bu yolu kolaylaştırsın inşallah
Ne demek insan böyle zamanda güzel şeyler duymak istiyor o yüzden umudumuzu hiç kaybetmeyelimvAh ne güzel biten bir hikaye olmuş ilk deneyiminizdarısı 2.ye olsun diyelim.
Tesekkur ederiz paylastıgınız icin umut oldu bizlere.
İlkinde de, şimdi de tüp bebeğe yönelme nedeniniz neydi?
“Bunda da çok yumurta oluştu” demişsiniz.
Polikistikover mı var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?