• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Kızlar can yoldaşlar ☺️
Ben de katıldım aranıza öncelikle merhaba ☺😇
ben de şubat ayı transfer olacak anne adaylarından biriyim ☺️
28 ocak adetin 2. Günüydü estrofem ve coraspin kullanıyorum şuanlık 7 sinde kontrol dedi doktor 🙈
Eğer rahim uygunsa 12 gibi transfer olacak sanırım ☺️
Umarım her birimiz hevesle gittiğimiz yolları sevinç çığlıklarıyla döneriz 🤲🏻☺️
Duamdasınız Her biriniz 🤲🏻☺️

Kızlar can yoldaşlar ☺️
28 ocak adetin 2. Günüydü estrofem ve coraspin kullanıyorum şuanlık 7 sinde kontrol dedi doktor 🙈
Hoşgeldin🎈 az zamanınız kalmış transferinize. Insallah pozitif sonuç alırsınız 🤗

Kızlar can yoldaşlar ☺️
Ilk transfer mi?

Kızlar can yoldaşlar ☺️
Merhaba canım hakkında en hayırlısı ne ise o olsun 🤗🤲 Umarim tek seferde yakalarsın pozitifi❤

Gelirler gelirler. Bana ilk telefon geldiğinde yarıya düşmüştü sayı. Herkesin böyle oluyor. Toplanan, döllenen ve gelişime devam eden sayılar o kadar farklı oluyor ki. Ayrıca sana sadece 1 tane lazım. Gönül ister çokça donduralım olmadıkça bir daha iğneler filan kullanmadan deneyelim ama öyle olmuyor malesef. Benim 3 tane donduruldu. Sadece 1 tanesi kaliteli. Diğer ikisi düşük kaliteli. Ama hiç moralimi bozmadım. Olacak olduktan sonra olur her şekilde
Doğru söylüyorsunuz aynen öyle olacak olduktan sonra her şekilde olur.
O yüzden moral bozmak yok.
1 tane olsun bizim olsun.
Patır patır alalım surda pozitif haberlerimizii👼🏼❤️

Hayir bundan sakın korkma 3.gun embriyosu olup tutan cok fazla tanıdığım var. 2.gun olup tutan var 5.gun Aa kalitesi olup tutmayan var .önemli olan embriyonun durumu canimmm bunları düşünme simdi
Evet evet haklısın.
Sağlıklı kaliteli embriyolar olsunda sayı falan hiç önemli değil☺️
Sonuçta 1 tane olacak👼🏼

Valla bu devirde 1 tane yeter zaten😊 hiç bozma moralini sen. 5.güne iyi haberler alacaksın.
Ay hadi bakalım inşallah🙏🏼
4 yavrum napıyor kim bilir ne yiyip içiyorlar😂 Transfere tek mi giriyoruz, eşlerde girebiliyor mu acaba?
Herkesden dinlediğim kadarıyla muhtesem bi deneyim aslında eşlerde bir köseden dahil olabiliyorsa harika

Gelirler insallah. Hiç korkma morelinide bozma. Allah büyük. Genelde öyle olabiliyor. Yuziko 'nunda dediği gibi birtane lazım oda sana yeter insallah.
Bir olsun bizim olsun❤️
4 embriyonunda şuan cinsiyeti belli aslında dimi? Kaçı kız, kaçı erkek? Garip garip şeyler soruyor olabilirim😂 bunları düşünmek için keyifli kısmı🙊

Bir olsun bizim olsun❤️
4 embriyonunda şuan cinsiyeti belli aslında dimi? Kaçı kız, kaçı erkek? Garip garip şeyler soruyor olabilirim😂 bunları düşünmek için keyifli kısmı🙊
Ben aslında doktoruma sormuştum biliyormusun hocam kız ya da erkek seçebiliyormuyuz diye evet dedi oluyor ama bizim ülkemizde yasak dedi. Kıbrıs'ta oluyormuş. Hatta Mehmet Ali Erbil in son cocugu erkek o Kıbrıs'ta cinsiyet seçerek yaptı soyu olsun istedi magazinde okumustum. Sanırım bellidir herhalde

4 yavrum napıyor kim bilir ne yiyip içiyorlar😂 Transfere tek mi giriyoruz, eşlerde girebiliyor mu acaba?
Herkesden dinlediğim kadarıyla muhtesem bi deneyim aslında eşlerde bir köseden dahil olabiliyorsa harika
Yok canım tek giriyorsun. Yani benim yaptırdıgım yer öyle.

Ben aslında doktoruma sormuştum biliyormusun hocam kız ya da erkek seçebiliyormuyuz diye evet dedi oluyor ama bizim ülkemizde yasak dedi. Kıbrıs'ta oluyormuş. Hatta Mehmet Ali Erbil in son cocugu erkek o Kıbrıs'ta cinsiyet seçerek yaptı soyu olsun istedi magazinde okumustum. Sanırım bellidir herhalde
Bence de bellidir gibi geliyor sonucta cinsiyeti sprem belirliyor ve döllenme gerceklestikten sonra bellidir. (Kesin bilgi değil sadece kendi varsayımım) Bir cinsiyet tercihi imkanı sunsalardı secmek ister miydim emin değilim. Ama suan bile dusuncesi cok enteresan ve heyecanlı kaçı kız kaçı erkek. Ne biliyim göz rengi saç rengi vs belli aşırı ilgimi ceken noktalar

Evet transfere tek giriyorsun. Ve evet aslında cinsiyetleri belli😊

Yok canım tek giriyorsun. Yani benim yaptırdıgım yer öyle.
Aa bu arada eğer ki dediğimiz gibi şuan embriyolarımızın cinsiyetleri aslında belliyse.
Embriyolaglar %100 biliyor😂
Acaba şöyle bi istatistik var mıdır?
X kromozonlar Y lere göre yaşama, gelişme, tutunma şansları daha yuksek

Back