- 22 Mayıs 2016
- 529
- 395
- 103
Çok teşekkür ederizzAyy çok heyecanlı dimi inşallah rahat geçer transferin, sımsıkı tutunsun bebişin
Amiin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederizzAyy çok heyecanlı dimi inşallah rahat geçer transferin, sımsıkı tutunsun bebişin
Ah inşallah kuzummmOoo smdi uzanıyorsundur. Hadi bakalım sarıp sarmalasın insallah seni
Ayyy en cok istediğim tarih ne güzel eşinin hediyesini bu sekilde vericeksin muhtesem biseyHahaha
Doktorumuz 14.Şubat dedi test günümüze
Bakalım ya Ya
Allah'ım bende çatlayacam artık bende şu test günü bekleme aşamasına geleydim iyiydi harika bir tarih. Ne güzel sevgililer günün de sana güzel bir hediye olsun insanllahHahaha
Bakalım ya Ya
Eşine ne hediye vercek herseyi çeken biziz bosver kendisine hediye olsun :))))Ayyy en cok istediğim tarih ne güzel eşinin hediyesini bu sekilde vericeksin muhtesem bisey
Benimle aynı gün bu Cumartesi dondurulmuş embriyo transferi yapılacak bana da. Ayın 14ünde kan testi.Hahaha
Bakalım ya Ya
Canınız acıdı mı. Zor mu oluyor. Ben alttan muayene de bile zorlanıyorumBizzzz geldiiiiiik
Bi tık rahim agzına girerken zorlandılar.
4-5. denemede girildi. Biraz darmış.
Neyseki sağlıkla çok şükür transferimiz oldu.
Odaya girer girmez soldaki ekranda kendisiyle tanıştık Cok hücreleri hali ekrandaydı. Sağda da ultrason vardı.
4 embriyomuzda bizi bekliyordu hastaneye geldiğimizde hatta geriden gelen 5.de varmış.
Ama onun kalitesi için çok iç açıcı olmadığını söylediler.
1 adet , 4aa transferimiz gerceklesti.
3 adet donduruldu.
1’i tekli(4aa) diğer ikisi 2’li(orta kalite) olarak
Şuan hastanedeyim yatıyoruz cocugun basını simdiden sisirdim konusa konusa
Canım sen ne yaptın senin de bugun kontrol vardı dimi? Benim transfer günü kesinleşti 8 şubatta olacakAllah'ım bende çatlayacam artık bende şu test günü bekleme aşamasına geleydim iyiydi harika bir tarih. Ne güzel sevgililer günün de sana güzel bir hediye olsun insanllah
Evet bugün muayne oldum. Gayet güzel rahim kalınlığı dedi. İlaçlara devam dedi. aa aynıyız benimde 8 inde Çok sevindim beraberiz.Canım sen ne yaptın senin de bugun kontrol vardı dimi? Benim transfer günü kesinleşti 8 şubatta olacak
Evet beraber alırız güzel haberleri de inşallahEvet bugün muayne oldum. Gayet güzel rahim kalınlığı dedi. İlaçlara devam dedi. aa aynıyız benimde 8 inde Çok sevindim beraberiz.
Canim hayırlı olsun ❤güzel günler seni bekliyorKızlar merhaba önceliklee inan11 canım hayırlııı olsunn inşallah sıkı sıkıı tutunur sanaa minnoş Ben daha önce hiç aşılama yada tüp bebek yaptırmadım mart ayında regli olunca başlıcam tedavime çok heycanlıyımm..
-Yarım rahim ve pcos var bende
-eşimde iltihap varmış
-ilk denemem olcak Allah nasip ederse
-istanbulda dr Gürkan arıkana tedavi oluyorum..
Bu ay antibiyotik kullandı eşim ve ben testleri tekrarlıcaz yetişmez diye mart ayını uygun gördü ama benim bat 13 gün geçti hala regli olamadımm
İnşallahh kuşum ya hepimizz için hayırlı haberler olurCanim hayırlı olsun ❤güzel günler seni bekliyor
Ayyy ayyyy inşallahAyyy en cok istediğim tarih ne güzel eşinin hediyesini bu sekilde vericeksin muhtesem bisey
Korkarım ederim ama benim acı eşiğim yüksektir. Vajinal ultrason yapıldıgında asla bir sey hissettmem ben mesela cok rahat gecer. Zaten orda agrılık bi işlem yok.Canınız acıdı mı. Zor mu oluyor. Ben alttan muayene de bile zorlanıyorum
Ayyy inşallah inşallah hayırlısıyla yaAllah'ım bende çatlayacam artık bende şu test günü bekleme aşamasına geleydim iyiydi harika bir tarih. Ne güzel sevgililer günün de sana güzel bir hediye olsun insanllah
Teşekkür ederim kuzum inşallah yainan11 hayirli uğurlu olsun sıkı sıkı tutunsun bebegin sana 4aa en iyi kalite, pozitif olur insallah
Hayırlı uğurlu olsun umarım pozitif sonuç görürsün istirahat etmen konusunda birşey söylendi mi?Bizzzz geldiiiiiik
Bi tık rahim agzına girerken zorlandılar.
4-5. denemede girildi. Biraz darmış.
Neyseki sağlıkla çok şükür transferimiz oldu.
Odaya girer girmez soldaki ekranda kendisiyle tanıştık Cok hücreleri hali ekrandaydı. Sağda da ultrason vardı.
4 embriyomuzda bizi bekliyordu hastaneye geldiğimizde hatta geriden gelen 5.de varmış.
Ama onun kalitesi için çok iç açıcı olmadığını söylediler.
1 adet , 4aa transferimiz gerceklesti.
3 adet donduruldu.
1’i tekli(4aa) diğer ikisi 2’li(orta kalite) olarak
Şuan hastanedeyim yatıyoruz cocugun basını simdiden sisirdim konusa konusa
Bugün ev istirahatı.Hayırlı uğurlu olsun umarım pozitif sonuç görürsün istirahat etmen konusunda birşey söylendi mi?