ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Kızlar can yoldaşlar
Ben de katıldım aranıza öncelikle merhaba ☺
ben de şubat ayı transfer olacak anne adaylarından biriyim
28 ocak adetin 2. Günüydü estrofem ve coraspin kullanıyorum şuanlık 7 sinde kontrol dedi doktor
Eğer rahim uygunsa 12 gibi transfer olacak sanırım
Umarım her birimiz hevesle gittiğimiz yolları sevinç çığlıklarıyla döneriz
Duamdasınız Her biriniz

Hoşgeldin az zamanınız kalmış transferinize. Insallah pozitif sonuç alırsınız

Ilk transfer mi?

Merhaba canım hakkında en hayırlısı ne ise o olsun Umarim tek seferde yakalarsın pozitifi❤

Doğru söylüyorsunuz aynen öyle olacak olduktan sonra her şekilde olur.
O yüzden moral bozmak yok.
1 tane olsun bizim olsun.
Patır patır alalım surda pozitif haberlerimizii

Hayir bundan sakın korkma 3.gun embriyosu olup tutan cok fazla tanıdığım var. 2.gun olup tutan var 5.gun Aa kalitesi olup tutmayan var .önemli olan embriyonun durumu canimmm bunları düşünme simdi
Evet evet haklısın.
Sağlıklı kaliteli embriyolar olsunda sayı falan hiç önemli değil
Sonuçta 1 tane olacak

Valla bu devirde 1 tane yeter zaten hiç bozma moralini sen. 5.güne iyi haberler alacaksın.
Ay hadi bakalım inşallah
4 yavrum napıyor kim bilir ne yiyip içiyorlar Transfere tek mi giriyoruz, eşlerde girebiliyor mu acaba?
Herkesden dinlediğim kadarıyla muhtesem bi deneyim aslında eşlerde bir köseden dahil olabiliyorsa harika

Gelirler insallah. Hiç korkma morelinide bozma. Allah büyük. Genelde öyle olabiliyor. Yuziko 'nunda dediği gibi birtane lazım oda sana yeter insallah.
Bir olsun bizim olsun
4 embriyonunda şuan cinsiyeti belli aslında dimi? Kaçı kız, kaçı erkek? Garip garip şeyler soruyor olabilirim bunları düşünmek için keyifli kısmı

Bir olsun bizim olsun
4 embriyonunda şuan cinsiyeti belli aslında dimi? Kaçı kız, kaçı erkek? Garip garip şeyler soruyor olabilirim bunları düşünmek için keyifli kısmı
Ben aslında doktoruma sormuştum biliyormusun hocam kız ya da erkek seçebiliyormuyuz diye evet dedi oluyor ama bizim ülkemizde yasak dedi. Kıbrıs'ta oluyormuş. Hatta Mehmet Ali Erbil in son cocugu erkek o Kıbrıs'ta cinsiyet seçerek yaptı soyu olsun istedi magazinde okumustum. Sanırım bellidir herhalde

Yok canım tek giriyorsun. Yani benim yaptırdıgım yer öyle.

Bence de bellidir gibi geliyor sonucta cinsiyeti sprem belirliyor ve döllenme gerceklestikten sonra bellidir. (Kesin bilgi değil sadece kendi varsayımım) Bir cinsiyet tercihi imkanı sunsalardı secmek ister miydim emin değilim. Ama suan bile dusuncesi cok enteresan ve heyecanlı kaçı kız kaçı erkek. Ne biliyim göz rengi saç rengi vs belli aşırı ilgimi ceken noktalar

Evet transfere tek giriyorsun. Ve evet aslında cinsiyetleri belli

Yok canım tek giriyorsun. Yani benim yaptırdıgım yer öyle.
Aa bu arada eğer ki dediğimiz gibi şuan embriyolarımızın cinsiyetleri aslında belliyse.
Embriyolaglar %100 biliyor
Acaba şöyle bi istatistik var mıdır?
X kromozonlar Y lere göre yaşama, gelişme, tutunma şansları daha yuksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…