- 18 Eylül 2019
- 20
- 41
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh B Burcu2480 hoşgeldiiin iyiki geldiiiiin buranın bana kattığı bir kaç günde yıllardır tanışıyormuşuz hissi veren canımGel dedin geldik reis inan11
bakalm burda kimler varmis
Herkese merhaba kızlar
28 yaşındayım
5 yıllık evliyim kirsehir de yaşıyorum belki duymussunuzdur
Tuplerim tıkalı olduğu icin Ankara Cankaya bahçeci kliniginde Yusuf Aytaç tohma ile tup bebek tedavisine basladik 15 aralik da ilk denemem opu islemi yapildi 25 tane yumurtadan 19 dollendi ve 5. Gune 6 tanesi sağlıklı çıktı suanda rahim dinlendirmedeyiz embriyolarimizi dondurduk
15 ocakda tuplerimin ikisi de alindi sıvı birikmesi ve iltihapdan dolayı subatin 4 5 gibi reglim olucak ikinci gunu muaneye gidicem transfer olacagim günü iple cekiyorum dilerim rabbim kucagimizi doldursun bu yolda hep birlikteyiz dualarıma sizleride katıyorum benide duanız dan eksik etmeyin
SAYGILAR
Ahh sizinde çoook az kalmış!Merhaba kızlar benim transferim 4 Şubat cuma günü olacak inşallah Herkesin hakkında hayırlısı olur umarım bir an önce bebişlerimize kavuşuruz
Evett canım Dün kontrole gitmiştim 4 şubata gün verdi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum senin gelmiş bile inşallah sorunsuz bu aşamayı da atlatırız. Benim 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilecek senin nasıl olacak canım.Ahh sizinde çoook az kalmış!
Amin inşallah hep birlikte sırayla güzel haberler verelimmmm
Benim de inşallah yarın transferim
İnşallah embriyoların sağlıkla can olur sana Ben benimkilerin durumunu bilmiyorum valla kendim gibisini ben de görmedim dün 3.günümüzdü 4 embriyom vardı.Evett canım Dün kontrole gitmiştim 4 şubata gün verdi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum senin gelmiş bile inşallah sorunsuz bu aşamayı da atlatırız. Benim 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilecek senin nasıl olacak canım.
Anladım canım senin durum biraz farklıymışolsun böylesi daha güzeldir belki,İnşallah embriyoların sağlıkla can olur sana Ben benimkilerin durumunu bilmiyorum valla kendim gibisini ben de görmedim dün 3.günümüzdü 4 embriyom vardı.
Bugün ki durumları ne bilmiyorum.
Yarın göreceğim.
5.gün transferi olacağım.
Allah nasip kısmet ederse bakalım hakkımızda hayırlı olsun.
Aminnn canim
Herşey cok guzel olucak eminim buna 2 hafta sonra pozitif diye haberini alicaz insallahKızlaaar yaaaaa çook karmaşık duygular içerisindeyim yarın 11 de transferim var hala inanamıyorum ne zaman tüp bebek yapmaya karar verdik ne zaman başladık..
hala olayın ciddiyetine varabilmiş değilim.
Korku desen var heyecan desen var panik desen zaten allaaah
Acaba 4 kuzumdan kaç tanesi benimle şuan
Yarın kaçı kalacak
Azer bülbülden , Duygularımmmm darma dağınnn’ı armağan ediyorum kendime
Sadece genetik teste iletildiklerinde cinsiyetleri bilinebilir oluyor bildigim kadariyla. Genetige gitmedigi muddetce bilinmiyor.Aa bu arada eğer ki dediğimiz gibi şuan embriyolarımızın cinsiyetleri aslında belliyse.
Embriyolaglar %100 biliyor
Acaba şöyle bi istatistik var mıdır?
X kromozonlar Y lere göre yaşama, gelişme, tutunma şansları daha yuksek
Aaa yeni bisey öğrendim böyle bisey varmi gercekten cinsiyeti biliyolar mıdırAa bu arada eğer ki dediğimiz gibi şuan embriyolarımızın cinsiyetleri aslında belliyse.
Embriyolaglar %100 biliyor
Acaba şöyle bi istatistik var mıdır?
X kromozonlar Y lere göre yaşama, gelişme, tutunma şansları daha yuksek
Ayy çok heyecanlı dimi inşallah rahat geçer transferin, sımsıkı tutunsun bebişinSon yarım saaat
Transfer oldun hayirli olsun kuzumSon yarım saaat
Ooo smdi uzanıyorsundur. Hadi bakalım sarıp sarmalasın insallah seniSon yarım saaat
Ahhahhhh ayy çok guzel bisey sen anlatirken sanki ben transfer olmuşum gibi hissettim selam söyle teyzelerin haber bekliyo senden deBizzzz geldiiiiiik
Bi tık rahim agzına girerken zorlandılar.
4-5. denemede girildi. Biraz darmış.
Neyseki sağlıkla çok şükür transferimiz oldu.
Odaya girer girmez soldaki ekranda kendisiyle tanıştık Cok hücreleri hali ekrandaydı. Sağda da ultrason vardı.
4 embriyomuzda bizi bekliyordu hastaneye geldiğimizde hatta geriden gelen 5.de varmış.
Ama onun kalitesi için çok iç açıcı olmadığını söylediler.
1 adet , 4aa transferimiz gerceklesti.
3 adet donduruldu.
1’i tekli(4aa) diğer ikisi 2’li(orta kalite) olarak
Şuan hastanedeyim yatıyoruz cocugun basını simdiden sisirdim konusa konusa
HahahaAhhahhhh ayy çok guzel bisey sen anlatirken sanki ben transfer olmuşum gibi hissettim selam söyle teyzelerin haber bekliyo senden de
Hadi hayırlısı olsun sağlıkla tutunur inş annesineHahaha
Doktorumuz 14.Şubat dedi test günümüze
Bakalım ya Ya
Amin inşallah çok teşekkür ederimHadi hayırlısı olsun sağlıkla tutunur inş annesine