• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Gel dedin geldik reis inan11 inan11 😂😂
bakalm burda kimler varmis 🥰🥰
Herkese merhaba kızlar👋👋
28 yaşındayım
5 yıllık evliyim kirsehir de yaşıyorum belki duymussunuzdur 😂😂
Tuplerim tıkalı olduğu icin Ankara Cankaya bahçeci kliniginde Yusuf Aytaç tohma ile tup bebek tedavisine basladik 15 aralik da ilk denemem opu islemi yapildi 25 tane yumurtadan 19 dollendi ve 5. Gune 6 tanesi sağlıklı çıktı suanda rahim dinlendirmedeyiz embriyolarimizi dondurduk
15 ocakda tuplerimin ikisi de alindi sıvı birikmesi ve iltihapdan dolayı subatin 4 5 gibi reglim olucak ikinci gunu muaneye gidicem transfer olacagim günü iple cekiyorum 🥰🥰 dilerim rabbim kucagimizi doldursun bu yolda hep birlikteyiz dualarıma sizleride katıyorum benide duanız dan eksik etmeyin 🥰🥰
SAYGILAR 😂😂😂
Ahh B Burcu2480 hoşgeldiiin iyiki geldiiiiin buranın bana kattığı bir kaç günde yıllardır tanışıyormuşuz hissi veren canım❤️
Rabbim en kısa zamanda ebebek indirimlerini birlikte kovalamamızı nasip etsin😂 benim transfere seninde son regline geri sayımımız başladıııııııı
Şans bizimle olsunnnnn🍀🤰🏻

Merhaba kızlar🤗 benim transferim 4 Şubat cuma günü olacak inşallah ☺️Herkesin hakkında hayırlısı olur umarım bir an önce bebişlerimize kavuşuruz🤗
Ahh sizinde çoook az kalmış!😍
Amin inşallah hep birlikte sırayla güzel haberler verelimmmm🙏🏼
Benim de inşallah yarın transferim

Ahh sizinde çoook az kalmış!😍
Amin inşallah hep birlikte sırayla güzel haberler verelimmmm🙏🏼
Benim de inşallah yarın transferim
Evett canım ☺️Dün kontrole gitmiştim 4 şubata gün verdi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum 🙈senin gelmiş bile☺️ inşallah sorunsuz bu aşamayı da atlatırız. Benim 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilecek senin nasıl olacak canım.

Evett canım ☺️Dün kontrole gitmiştim 4 şubata gün verdi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum 🙈senin gelmiş bile☺️ inşallah sorunsuz bu aşamayı da atlatırız. Benim 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilecek senin nasıl olacak canım.
İnşallah embriyoların sağlıkla can olur sana🙏🏼 Ben benimkilerin durumunu bilmiyorum😂 valla kendim gibisini ben de görmedim😂 dün 3.günümüzdü 4 embriyom vardı.
Bugün ki durumları ne bilmiyorum.
Yarın göreceğim.
5.gün transferi olacağım.
Allah nasip kısmet ederse bakalım hakkımızda hayırlı olsun.

Kızlaaar yaaaaa çook karmaşık duygular içerisindeyim yarın 11 de transferim var hala inanamıyorum ne zaman tüp bebek yapmaya karar verdik ne zaman başladık..
hala olayın ciddiyetine varabilmiş değilim.
Korku desen var heyecan desen var panik desen zaten allaaah😂
Acaba 4 kuzumdan kaç tanesi benimle şuan
Yarın kaçı kalacak
Azer bülbülden , Duygularımmmm darma dağınnn’ı armağan ediyorum kendime😂

İnşallah embriyoların sağlıkla can olur sana🙏🏼 Ben benimkilerin durumunu bilmiyorum😂 valla kendim gibisini ben de görmedim😂 dün 3.günümüzdü 4 embriyom vardı.
Bugün ki durumları ne bilmiyorum.
Yarın göreceğim.
5.gün transferi olacağım.
Allah nasip kısmet ederse bakalım hakkımızda hayırlı olsun.
Anladım canım senin durum biraz farklıymış😁olsun böylesi daha güzeldir belki,
inşallah 4 minnoşta yarın seni bekliyor olur.
Her şeyin yolunda gitmesini diliyorum umarım hepimizin sonucu pozitif olur🥰

Ahh B Burcu2480 hoşgeldiiin iyiki geldiiiiin buranın bana kattığı bir kaç günde yıllardır tanışıyormuşuz hissi veren canım❤️
Rabbim en kısa zamanda ebebek indirimlerini birlikte kovalamamızı nasip etsin😂 benim transfere seninde son regline geri sayımımız başladıııııııı
Şans bizimle olsunnnnn🍀🤰🏻
Aminnn canim 😍😍
Kasiklarimda agri var ya yarin yada çarşamba günü geliyor benim ki ilk defa 4 gozle bekliyorum 😂😂

Kızlaaar yaaaaa çook karmaşık duygular içerisindeyim yarın 11 de transferim var hala inanamıyorum ne zaman tüp bebek yapmaya karar verdik ne zaman başladık..
hala olayın ciddiyetine varabilmiş değilim.
Korku desen var heyecan desen var panik desen zaten allaaah😂
Acaba 4 kuzumdan kaç tanesi benimle şuan
Yarın kaçı kalacak
Azer bülbülden , Duygularımmmm darma dağınnn’ı armağan ediyorum kendime😂
😂😂 Herşey cok guzel olucak eminim buna 2 hafta sonra pozitif diye haberini alicaz insallah

Aa bu arada eğer ki dediğimiz gibi şuan embriyolarımızın cinsiyetleri aslında belliyse.
Embriyolaglar %100 biliyor😂
Acaba şöyle bi istatistik var mıdır?
X kromozonlar Y lere göre yaşama, gelişme, tutunma şansları daha yuksek
Sadece genetik teste iletildiklerinde cinsiyetleri bilinebilir oluyor bildigim kadariyla. Genetige gitmedigi muddetce bilinmiyor.

Aa bu arada eğer ki dediğimiz gibi şuan embriyolarımızın cinsiyetleri aslında belliyse.
Embriyolaglar %100 biliyor😂
Acaba şöyle bi istatistik var mıdır?
X kromozonlar Y lere göre yaşama, gelişme, tutunma şansları daha yuksek
Aaa yeni bisey öğrendim böyle bisey varmi gercekten cinsiyeti biliyolar mıdır 😃

Bizzzz geldiiiiiik😍
Bi tık rahim agzına girerken zorlandılar.
4-5. denemede girildi. Biraz darmış.
Neyseki sağlıkla çok şükür transferimiz oldu.
Odaya girer girmez soldaki ekranda kendisiyle tanıştık🙊 Cok hücreleri hali ekrandaydı. Sağda da ultrason vardı.
4 embriyomuzda bizi bekliyordu hastaneye geldiğimizde hatta geriden gelen 5.de varmış.
Ama onun kalitesi için çok iç açıcı olmadığını söylediler.
1 adet , 4aa transferimiz gerceklesti.
3 adet donduruldu.
1’i tekli(4aa) diğer ikisi 2’li(orta kalite) olarak
Şuan hastanedeyim yatıyoruz cocugun basını simdiden sisirdim konusa konusa😂

Bizzzz geldiiiiiik😍
Bi tık rahim agzına girerken zorlandılar.
4-5. denemede girildi. Biraz darmış.
Neyseki sağlıkla çok şükür transferimiz oldu.
Odaya girer girmez soldaki ekranda kendisiyle tanıştık🙊 Cok hücreleri hali ekrandaydı. Sağda da ultrason vardı.
4 embriyomuzda bizi bekliyordu hastaneye geldiğimizde hatta geriden gelen 5.de varmış.
Ama onun kalitesi için çok iç açıcı olmadığını söylediler.
1 adet , 4aa transferimiz gerceklesti.
3 adet donduruldu.
1’i tekli(4aa) diğer ikisi 2’li(orta kalite) olarak
Şuan hastanedeyim yatıyoruz cocugun basını simdiden sisirdim konusa konusa😂
Ahhahhhh 😂😂 ayy çok guzel bisey sen anlatirken sanki ben transfer olmuşum gibi hissettim selam söyle 😆😆 teyzelerin haber bekliyo senden de

Back