• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Evet evet ben normalde uzun saatler tutuyorum hiç sorun yaşamam ama stresten herhalde daha bi rahatsız ediyor, en son ben de yarımdan biraz fazla içmiştim yine öyle yapacağım😊
Hayirlisi olsun hakkımızda🤲🤗 ne zaman olacaksin transfer yazdiysan,gormediysem kusuruma bakma

Çarşamba kontrolum var o zaman belli olacak transfer günü, muhtemelen haftaya 8-10 Şubat arası olur diye düşünüyorum😊 senin belli mi?
Canim insallahhh bu sefer olur Zamanı gelmiş olsun 🤲 Bende 10 şubatta adet olacağım o zaman gidicem iste ayın sonuna felan anca olur heralde 🤗

Transferden korkupta anestezi istenebilme durumuyla hiç karşılaşmadım. Transfer aynı muayene ve aşılama gibi bir işlem neticede. Tüp bebek tedavisi görüpte bundan korkan bir kadının 2günde bir vaginal ultrasona tabii tutulduğunu düşünürsek; her muayene ve kontrolünde anestezi talep etmesi gerekir. Arkadaşımızdan covid testi istenme sebebi aneztesi değil, olası pozitif durumunda transferin ileri bir tarihe ertelenmesinin düşünülmesidir.

İlk defa duyuyorum anestezi ile yapıldığını. Acılı bişey değil transfer korkma canım muayne gibi düşün. Ultrason eşliğinde rahimde yer belirleniyor, doktor embriyoga bağırıyor biz hazırız, embriyolog da bağırıyor atıyorum isimleri hakan ile Ayşe'nin embriyolorı hazır geliyor oda bağırıyor cnkü koşa koşa getiriyor, sonra doktor şuraya koyalım burayalım diyor içine konuyor. İdrara sıkışık oldugun için ve yarım saat kalkmayacağın sonda takıyorlar idranını boşaltıyorlar o biraz acıyor bak o kadar eğlenceli bence :)
Bende uludağ üniversitesinde tedavi görüyorum. Orda da transfer sonrası, isteğe bağlı sonda takılıyor.

Canim insallahhh bu sefer olur Zamanı gelmiş olsun 🤲 Bende 10 şubatta adet olacağım o zaman gidicem iste ayın sonuna felan anca olur heralde 🤗
Ay inşallah ya🤲🏻😊 hepimiz için hayırlısı olsun, senin daha varmış dilerim herşey yolunda gider🌸

Testimi verdim geldim kizlar.
Bu arada bi sure telefonu elime alamadim.
Bugun embriyolarimin 3.gunuydu haber geldi. Anlik bi sarsildim. Aslinda cok beklenen olagan seyler ama iste oyle kucuk bi an oluyor ya umutsuzlugun huzunun bastigi oyle bi an yasadim hop bitti diyelim.
12 yumurta toplanmisti
1.gun: 6si olgun 6si da dollendi dediler
3.gun:Yani bugun 6dan 4u devam ediyormus.
Ne diyelim bunada hamd olsun, cok sukur☺️

Canım benim transfer işlemi anestezili oluyor demedinmi sen ben mi yanlış anladım. Yukarıda öyle anladım ben. Sen sanırım yumurta toplamadan önce aneztesi almadan önce mi covid testine bakıyorlar diyorsun. Sonda herkese takılmıyor zaten. Ayrıca inan sordu acılı bir işlemmi transfer diye. Ben sana acılı oluyor sen söyledin demedim
Ben acılı bisey olduğunu söylemedim zaten covid testi anestezi isleminde alınıyor bildiğim bunu söyledim sadece ve de arastirmani istiyorum anestezili oluyormu olmuyormu diye.Üstelik bana sonda takılmadı

Canım benim transfer işlemi anestezili oluyor demedinmi sen ben mi yanlış anladım. Yukarıda öyle anladım ben. Sen sanırım yumurta toplamadan önce aneztesi almadan önce mi covid testine bakıyorlar diyorsun. Sonda herkese takılmıyor zaten. Ayrıca inan sordu acılı bir işlemmi transfer diye. Ben sana acılı oluyor sen söyledin demedim
Yanlis anlamışsın canım sen beni..

Opu ve histereskopi test istendi ama transferde istenmedi grip bile olunca anestezi sıkıntı olduğu icin alındı covid testi ama transferde neden istendi anlamadim canım anestezilimi olacak
Bak transfer de neden covid testi istendi diye soruyorsun sonra anestezilimi olacak diyorsun.
Hiiic bilmiyorum.
Aa aciyan bir sey mi ki transfer?
Hic bahsetmediler bundan.
Neden anestezili yapiliyor ki?
Arkadaş burda soruyor neden aneztezili yapılıyor diyor
Acimiyor canım ama anestezi ile de yapılıyor korkan hastalara kendi istekleri doğrultusunda anestezi veriyorlar
Sende korkan hastalara istekleri doğrultusunda anestezi veriyorlar diyorsun. Neyse birbirimizi yanlış anlamış bulunduk. Diyorum. Bu konuyu kapatıyorum. 🌺

Transferden korkupta anestezi istenebilme durumuyla hiç karşılaşmadım. Transfer aynı muayene ve aşılama gibi bir işlem neticede. Tüp bebek tedavisi görüpte bundan korkan bir kadının 2günde bir vaginal ultrasona tabii tutulduğunu düşünürsek; her muayene ve kontrolünde anestezi talep etmesi gerekir. Arkadaşımızdan covid testi istenme sebebi aneztesi değil, olası pozitif durumunda transferin ileri bir tarihe ertelenmesinin düşünülmesidir.
Evet seninle aynı düşüncelerdeyiz.ama Sende benim gibi yanlış anlamışın olayı diyelim 🌺🤗

Ben korkuyordum ve her muayeneye gittigimde cok cok kasiliyordum. Bundan dolayı doktoruma anestezi almak istedigimi söyledim ama doktorum uygun bulmadı alan hastalar var canimm girip arastirabilirsin🤗

Evet seninle aynı düşüncelerdeyiz.ama Sende benim gibi yanlış anlamışın olayı diyelim 🌺🤗
Üstelik yanlış anladığını kendin söylüyorsun böyle dalga geçer bir tavırla sende benim gibi yanlış anlamışsın kelimesi cok yanlış bence.. insanlar yanlış anlayabilir gayet normal bisey ben kendimi anlatamadım size. inan11 inan11 arkadaşımız transfer için covid testi istenildiği için şaşırdım gayet normal bir durum ben sadece hastanelerde anestezi islemlerinde istendigini biliyorum onun içinde sordum anestezilimi olacak diye.. oda neden anestezili olsun acilimi diye (bana sorunca) ben cevap vermeden siz cevap vermişsiniz. Ve anestezi işlemini ilk defa duyduğunuzu soylemissiniz beni yalancı çıkarmış gibi oldunuz arastirmadan etmeden direk böyle bisey yazmak bence çok değişik.. alan hastalar var ustelik belki sizin acı esiginiz yüksektir,benimki dusuk mesela ve isterim anestezi..

Kozl
Üstelik yanlış anladığını kendin söylüyorsun böyle dalga geçer bir tavırla sende benim gibi yanlış anlamışsın kelimesi cok yanlış bence.. insanlar yanlış anlayabilir gayet normal bisey ben kendimi anlatamadım size. inan11 inan11 arkadaşımız transfer için covid testi istenildiği için şaşırdım gayet normal bir durum ben sadece hastanelerde anestezi islemlerinde istendigini biliyorum onun içinde sordum anestezilimi olacak diye.. oda neden anestezili olsun acilimi diye (bana sorunca) ben cevap vermeden siz cevap vermişsiniz. Ve anestezi işlemini ilk defa duyduğunuzu soylemissiniz beni yalancı çıkarmış gibi oldunuz arastirmadan etmeden direk böyle bisey yazmak bence çok değişik.. alan hastalar var ustelik belki sizin acı esiginiz yüksektir,benimki dusuk mesela ve isterim anestezi..
Kızlar birbirinizi yanlış anlamışsınız uzatmayalım. Konuşcaak baska coook konumuz vaar.
Gün icerisinde nelerle ugrasıyoruz, stres, kafa dalgınlıgı vs. Ayrıca yazarak birbirimizi yanlıs anlama ihtimalimiz sözlü dialogdan cok daha fazla.
Neyse moralim bozuldu dedim hic biriniz takmamışsınız beniiii aşkolsun yaaa M Meleksm Y yuzikoo

Anestezi işlemini ilk defa duyduğumuzu söyleyerek seni yalancı çıkarmış olmuyoruz. Anestezi işlemini ilk defa duymuş oluyoruz. Transferin acı eşiğiyle ilgisi nedir? Eğer çok spesifik bir durum yoksa, (vajinismus gibi) transfer esnasında anestezi uygulandığını hiç duymadım hepsi bu. Arkadaşa covid testi yaptırmasını söylemişler. Bunun Türkçe meali şu; 'Testini yaptır eğer pozitifsen negatife dönmeni bekleyip öyle transfer yapacağız ". Burda covid testi istenmesine anlam verememenizden kaynaklandı herşey hepsi bu.

Benim asıl korkum şu kuzum 3 e dayanamadılar. 5 e hic gelemezlerse
Gelirler gelirler. Bana ilk telefon geldiğinde yarıya düşmüştü sayı. Herkesin böyle oluyor. Toplanan, döllenen ve gelişime devam eden sayılar o kadar farklı oluyor ki. Ayrıca sana sadece 1 tane lazım. Gönül ister çokça donduralım olmadıkça bir daha iğneler filan kullanmadan deneyelim ama öyle olmuyor malesef. Benim 3 tane donduruldu. Sadece 1 tanesi kaliteli. Diğer ikisi düşük kaliteli. Ama hiç moralimi bozmadım. Olacak olduktan sonra olur her şekilde

Hayir bundan sakın korkma 3.gun embriyosu olup tutan cok fazla tanıdığım var. 2.gun olup tutan var 5.gun Aa kalitesi olup tutmayan var .önemli olan embriyonun durumu canimmm bunları düşünme simdi
Benim asıl korkum şu kuzum 3 e dayanamadılar. 5 e hic gelemezlerse

Back