• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Aa bu arada eğer ki dediğimiz gibi şuan embriyolarımızın cinsiyetleri aslında belliyse.
Embriyolaglar %100 biliyor😂
Acaba şöyle bi istatistik var mıdır?
X kromozonlar Y lere göre yaşama, gelişme, tutunma şansları daha yuksek
Döllenmiş yumurtadan biyopsiyle hücre alınıyor. Bir çeşit genetik test gibi düşünebiliriz. Yani bu doğrultuda, embriyologlar şuan bizim embriyolarımızın cinsiyetlerini bilemezler. X ve Y kromozomlarının yaşama, gelişme ve tutunma şansları konusunda farklılık barındırdıklarını düşünmüyorum.

Aa bu arada eğer ki dediğimiz gibi şuan embriyolarımızın cinsiyetleri aslında belliyse.
Embriyolaglar %100 biliyor😂
Acaba şöyle bi istatistik var mıdır?
X kromozonlar Y lere göre yaşama, gelişme, tutunma şansları daha yuksek
Embriyologlar sanmıyorum bilsin çünkü cinsiyet başka bir test. Neyse sen transfer günü unutma ultrason resmi iste doktorundan tamam mı, orda gözükür mercimeğin ☺️☺️ bakarsın ben hep alıyorum :)

Hosgeldinizzz şimdiden boş şans
Umarım guzel haberlerinizide alırız burada☺️ Tüp bebeğe yönelme nedeniniz neydi?
Ben de polikistik over var eşimden yana sorun yok 😳
2 senelik evlilik , 3 aşılama negatif olunca tüp bebeğe yöneldik ☺️
Çok umutsuzdum dolu dolu umutsuzluk ile geçen bi 1.5 yıl oldu sonrası psikolojiyi hazırlayıp tüp bebeğe başlamak ☺️
ama bebeğim daha doğmadan çok şey kattı bana ; sabretmeyi şükretmeyi tevekkül etmeyi öğretti umarım doğumuyla da anneliği öğretir ☺️🤲🏻

Kızlar can yoldaşlar ☺️
Ben de katıldım aranıza öncelikle merhaba ☺😇
ben de şubat ayı transfer olacak anne adaylarından biriyim ☺️
28 ocak adetin 2. Günüydü estrofem ve coraspin kullanıyorum şuanlık 7 sinde kontrol dedi doktor 🙈
Eğer rahim uygunsa 12 gibi transfer olacak sanırım ☺️
Umarım her birimiz hevesle gittiğimiz yolları sevinç çığlıklarıyla döneriz 🤲🏻☺️
Duamdasınız Her biriniz 🤲🏻☺️
Hosgeldin. İnsallah güzel haberlerinizi alırız 🌺🌺

Nasıl gidiyor? Mercimeklerin için aradılar mı bugün 4. Gün merak ettim nasıllar
Yok kuzum bugün artık aramazlar yarın gittiğimizde öğrenicez.
11 de transfer 10 da yatış dediler.
Allahın izniyle sağlıklı olan bebelerim beklesin beni☺️

Yok kuzum bugün artık aramazlar yarın gittiğimizde öğrenicez.
11 de transfer 10 da yatış dediler.
Allahın izniyle sağlıklı olan bebelerim beklesin beni☺️
Hadi bakalım 🙏 insallah 5. Gün embriyosu olacak. 1 tanemi 2 tanemi transfer?

Merhaba kızlar benim Şubat'ın 10 da transferim olacak inş. Bu 3. Tüp bebek deneyimim 2 adet dondurulmuş transfer edilecek bakalım hayırlısı bizim sebep erkek infertilitesi diğerlerinde 1 dondurulmuş negatif, 2. Bu bardağı ş gebelik oluştu inş bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim🤲

Merhaba kızlar benim Şubat'ın 10 da transferim olacak inş. Bu 3. Tüp bebek deneyimim 2 adet dondurulmuş transfer edilecek bakalım hayırlısı bizim sebep erkek infertilitesi diğerlerinde 1 dondurulmuş negatif, 2. Bu bardağı ş gebelik oluştu inş bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim🤲
Hosgeldiniz☺️
Amin. Sizde inşallah bu transferinizde sağlıkla kucağınıza alırsınız miniğinizi.
Hayırlı olsun şimdiden az kalmış😍

Merhaba kızlar, çikolata kistim var maalesef..4senedir gebelik olmuyor bu üçüncü denemem olacak geçen ay tüp bebek tedavisi gördüm 22 folikül toplanmıştı 4embriyom donduruldu. dün adet oldum transfer aşamasına başladık 12 gün estrofem kullanıp muayeneye gideceğim. Ayın sonunda hepimiz olumlu haberler alırız inşallah.

Merhaba kızlar
Benim 2. tüp bebek denemem
İlkinde 1 embriyo oluştu 3. Gün embriyosuydu taze transfer yapıldı şimdi kendileri 3 yaşında çok şükür 🤲 o yüzden çok dert etmeyin Rabbim hayırlı evlat versin inşallah
Şimdi tekrar başladık bundada çok yumurta oluştu 3 embriyo var 5 gün donduruldu cuma günü kontrolum var transfer günü verecek dua edelim inşallah
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin çıktığımız bu yolu kolaylaştırsın inşallah 🤲 😊

Merhaba kızlar
Benim 2. tüp bebek denemem
İlkinde 1 embriyo oluştu 3. Gün embriyosuydu taze transfer yapıldı şimdi kendileri 3 yaşında çok şükür 🤲 o yüzden çok dert etmeyin Rabbim hayırlı evlat versin inşallah
Şimdi tekrar başladık bundada çok yumurta oluştu 3 embriyo var 5 gün donduruldu cuma günü kontrolum var transfer günü verecek dua edelim inşallah
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin çıktığımız bu yolu kolaylaştırsın inşallah 🤲 😊
Ah ne güzel biten bir hikaye olmuş ilk deneyiminiz😍 darısı 2.ye olsun diyelim.
Tesekkur ederiz paylastıgınız icin umut oldu bizlere.
İlkinde de, şimdi de tüp bebeğe yönelme nedeniniz neydi?
“Bunda da çok yumurta oluştu” demişsiniz.
Polikistikover mı var acaba?

Ah ne güzel biten bir hikaye olmuş ilk deneyiminiz😍 darısı 2.ye olsun diyelim.
Tesekkur ederiz paylastıgınız icin umut oldu bizlere.
İlkinde de, şimdi de tüp bebeğe yönelme nedeniniz neydi?
“Bunda da çok yumurta oluştu” demişsiniz.
Polikistikover mı var acaba?
Ne demek insan böyle zamanda güzel şeyler duymak istiyor o yüzden umudumuzu hiç kaybetmeyelimv
Polistik over var ama İlkinde böyle olmamıştı aynı ilaçları kullandım farklı tepkiler verdı normal yolla bebegim iz olmuyordu bizde çok beklemeyelim tekrar deneyelim dedik Rabbim nasip eder inşallah tekrardan

Gel dedin geldik reis inan11 inan11 😂😂
bakalm burda kimler varmis 🥰🥰
Herkese merhaba kızlar👋👋
28 yaşındayım
5 yıllık evliyim kirsehir de yaşıyorum belki duymussunuzdur 😂😂
Tuplerim tıkalı olduğu icin Ankara Cankaya bahçeci kliniginde Yusuf Aytaç tohma ile tup bebek tedavisine basladik 15 aralik da ilk denemem opu islemi yapildi 25 tane yumurtadan 19 dollendi ve 5. Gune 6 tanesi sağlıklı çıktı suanda rahim dinlendirmedeyiz embriyolarimizi dondurduk
15 ocakda tuplerimin ikisi de alindi sıvı birikmesi ve iltihapdan dolayı subatin 4 5 gibi reglim olucak ikinci gunu muaneye gidicem transfer olacagim günü iple cekiyorum 🥰🥰 dilerim rabbim kucagimizi doldursun bu yolda hep birlikteyiz dualarıma sizleride katıyorum benide duanız dan eksik etmeyin 🥰🥰
SAYGILAR 😂😂😂

Back