Kasık ve bel ağrısı transferden sonra normalmiş, benim de batmam hep solda oldu, bakalım benim de 2. Test günüm bugün, sizin ilk di mi sonucunuzu yazın inş güzel bir değer çıkarTransfer gününün ertesinden beri bel ağrım sanki regl olucam bugün özellikle sağ tarafımda ara ara ağrı ve batma oluyo. İğne etkisi desem değil iğne vermedi doktorumkafamda deli sorular Hepimiz için hakkımızda hayırlısı
Değerlerim güzel artmıştı birazdan gidicem doktoradoktora gitsene canım test yaptırmışmıydın.
Aynı yerde yaptırın artışı görmek için, labaratuar farkı olmasın, şu an değerler çok ufak olduğu için yanıltabilir.Cihazlar arası fark olabilir diyorlar referans değerlerinde, birde düşük geliyormuş sonuç nereden baksam korkunçValla maşallah sen iyi dayandın zaten test günü geldi sayılır. En iyisini yapıyorsun.
Olumsuz düşünmeyin, başka bir sebebi de olabilir, stres yapmamaya çalışın inş bir sorun çıkmazKızlar ben kaybediyorum heralde kırmızı gelmiş bildiğiniz kimyasal oldu heralde
Allah gönlüne göre versin canım rahat ol, bir şey olmayacak inşallahDeğerlerim güzel artmıştı birazdan gidicem doktora
inşallah bende öyle olurumEvet benim arkadaşımın da A kalite yumurtası kimyasal gebelikle düşmüştü ona da genetik test yapalım istersen dediler yaptırmadı sonraki ay kendiliğinden hamile kaldı kısmet işte
Evet benim ilk inşallah değerlerimiz güzel çıkarKasık ve bel ağrısı transferden sonra normalmiş, benim de batmam hep solda oldu, bakalım benim de 2. Test günüm bugün, sizin ilk di mi sonucunuzu yazın inş güzel bir değer çıkar
Kötü düşünme canım, inşallah hiç bir şey olmayacakKızlar ben kaybediyorum heralde kırmızı gelmiş bildiğiniz kimyasal oldu heralde
Evet rahat olmak en önemli şey aslında, hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alırızDoktorunda rüyasında görmüş demek ki..rahat ol canım diyeceğim de maalesefbende olamıyorum .ama biz yine de düşünmeyelim test günümüzü bekleyelim hayırlısı ile:)
İnşallah yavrunuz tutunur belli miktara kadar kanama doğal lütfen endişelenmeyin bbizi de habersiz koymayınKızlar ben kaybediyorum heralde kırmızı gelmiş bildiğiniz kimyasal oldu heralde
Hastanedeyim kızlarİnşallah yavrunuz tutunur belli miktara kadar kanama doğal lütfen endişelenmeyin bbizi de habersiz koymayın
haber ver canım bizlere inşallah seninledirHastanedeyim kızlar
rüyalar tersine çıkarmış güzel haberlerini alcaz burda hep birlikte inşallahhGünaydın kızlar, rüyamda doktorum arayıp transferimin negatif olduğunu söylüyordu. Ama diyorum daha bugün 3. gün test bile yapmadık nasıl negatifBildiğiniz bugün transfer öncesi kafayı sıyırmışım, hangi psikoloji ile uyuduysam
Çok teşekkür ederimrüyalar tersine çıkarmış güzel haberlerini alcaz burda hep birlikte inşallahh
Kötü düşünmeyin inşallah sizinledir bebeğinizKızlar ben kaybediyorum heralde kırmızı gelmiş bildiğiniz kimyasal oldu heralde
inşallah canımEvet rahat olmak en önemli şey aslında, hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alırız
Merhabalar ben bugün tekrar test yaptım yine 15 çıktı siz test verebildiniz mi, Benim sanırım kimyasal gebelikYa evet okumuştum hatta pazartesi 5 civarıydı di mi? Ne dedi hemşireniz değere? Benim bir arkadaşım dış gebelik geçirdi çok sancılıydı ama ayağına falan vuruyor muydu bilmiyorum, bence şüpheniz varsa arayın ya da gidin doktorunuza ama heralde dış gebelik için değerin yükselmesi ama kesenin görünmemesi lazım yani anlamak için erken bir de tüpte olsa bile şimdiden sancı yapar mı ki çok küçük daha 1 mm bile değil.
İlaçlar yapıyor olmadın ne kullanıyorsunuz?
hadi hayırlı haberler ile inşallah canımBeta istediler bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?