• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

hocayı çok seviyorum ama özel sağlık sigortam var benim yani takibi destekleyen hastanelerde yönlendirmesi eşliğinde yapabilirim doğum teminatı yaptırmıştım zamanında eğer hocada da geçerliyse o teminat yüzde yüz onunla devam edicem ama değilse malesef edemicem çünkü muayne ücretinin yüzde yetmis besini karşılıyor disarisina özel sağlık birde orada yapılan tahlil ücretlerinin parasını almakta bir mesele yani.ay bir hamile çıkalım da bunlar çözülecek konular tabi
Evet işin maddi boyutu epey sıkıcı. Ben bağkurluyum bu özel sağlık sigortasından bende yaptırabiliyormuyum acaba? Bak hiç aklımıza gelmedi bu bizim. Neyse inşallah dediğin gibi önce bir hamile kalalım da😄

Ben konuyu kaçırdım baya da yazılmış ne çıktı testiniz? Ovitrelle sonrası 10. Gün test yaptırdım ben aşılamada 2 çıktı 12. Güne etkisi kalmaz.
29 çıktı benim başta gonapeptyle yüzünden sandım ama o kanda hcg çıkarmıyormuş. Çok erken yaptım iki gün daha beklicem bakalım. Erken öğrenmek daha stresliymiş.

Evet işin maddi boyutu epey sıkıcı. Ben iş bağkurluyum bu özel sağlık sigortasından bende yaptırabiliyormuyum acaba? Bak hiç aklımıza gelmedi bu bizim. Neyse inşau dediğin gibi önce bir hamile kalalım da😄
Elbette seçimine göre yaptirabiliyorsun bu emeklilik gibi değil her yıl yenilenen bir poliçe ama doğum için dokuz ayın geçmedi gerekiyor hamile kalmadan önce yaptırdığına emin olmak istiyorlar 🌺 destekleyen hastanelerde oldukça işe yarıyor 15 lira devlet katkı payı ile muaynenizi olup cikiyorsunuz

29 çıktı benim başta gonapeptyle yüzünden sandım ama o kanda hcg çıkarmıyormuş. Çok erken yaptım iki gün daha beklicem bakalım. Erken öğrenmek daha stresliymiş.
Bence gebeliktendir değer güzel, iki gün sonra yaptırın tekrar belli olur artıştan. Evet ya değer artsa kese başlıycak şimdi neyse şu aşamayı bir atlatalım da sırayla stresleniriz 😂

Elbette seçimine göre yaptirabiliyorsun bu emeklilik gibi değil her yıl yenilenen bir poliçe ama doğum için dokuz ayın geçmedi gerekiyor hamile kalmadan önce yaptırdığına emin olmak istiyorlar 🌺 destekleyen hastanelerde oldukça işe yarıyor 15 lira devlet katkı payı ile muaynenizi olup cikiyorsunuz
Bir ara eiim yaptıralım dedi ne gerek var zaten hastaneye işimiz düşşe devlete gidiyoruz dedim tabi işin doğum kısmı hiç aklıma gelmedi o zamanlar🙂 mantıklı yerinde bir hareket yapmışsınız valla🙂

Ovitrelle etkisi kalmamıştır artık bence ☺️ Erken test yapmayı düşünmüyordum bu olanlardan sonra hiç hiç düşünmemeye başladım sanırım daha stres yapıyor 😂 en iyisi 10 günü de aşmak herhalde bana 5 Mart demişti test için belki o zamana kadar bile bekleyebilirim artacak mı azalacak mı diye stres yapacağıma 😬
Aynen çok stresli ben 7. Gün yaptım 5 çıktı 5 ne ya deli oldum 9. Gün test günümdü 25 oldu ama düşük dedi hemşire şimdi yarın yine kan vericem ama insan sevinemiyor işte bir boşluk hali valla dayanabiliyorsanız bekleyin en güzeli, bravo 👏

Bence gebeliktendir değer güzel, iki gün sonra yaptırın tekrar belli olur artıştan. Evet ya değer artsa kese başlıycak şimdi neyse şu aşamayı bir atlatalım da sırayla stresleniriz 😂
Ay hadi İnşallah öyledir ben razıyım stresleneyim Yeter ki sağlıkla artsın😍 Sizin nedir son durum?

Bir ara eiim yaptıralım dedi ne gerek var zaten hastaneye işimiz düşşe devlete gidiyoruz dedim tabi işin doğum kısmı hiç aklıma gelmedi o zamanlar🙂 mantıklı yerinde bir hareket yapmışsınız valla🙂
Sen doğum yapacağın hastaneyi düşünmeye basladin mi ya bu arada ne tarafta oturuyorsun Medicana hastanesi AVM den farkı yok çok güzel bulmuştum orası sana yakınsa aklında bulunsun

Sen doğum yapacağın hastaneyi düşünmeye basladin mi ya bu arada ne tarafta oturuyorsun Medicana hastanesi AVM den farkı yok çok güzel bulmuştum orası sana yakınsa aklında bulunsun
😄😄😄 Dereyi görmeden paçayı sıvayangiller olduk resmen. Çok kaptırmıcam kendimi içimde garip bir his var çünkü yine üzülecekmişim gibi. Ama hastane hiç düşünmedim ben gaziemirdeyim sen nerdesin

Şaka yapiyorsun çok yakınız 🤣🤣 inanamıyorum Mendereste oturuyorum ben
Gaziemir merkezdeyim bende😀 dur şu bebişler bir yer etsin kurulsunlar köşelerine kahve ısmarlayamam ama taze sıkılmış bir atom içeriz beraber inşallah😀

Gaziemir merkezdeyim bende😀 dur şu bebişler bir yer etsin kurulsunlar köşelerine kahve ısmarlayamam ama taze sıkılmış bir atom içeriz beraber inşallah😀
Kesinlikle tutunurlarsa ahtım var kity kittt mıdır nedir optimumdaki ağzımın suyu akıyor zibinlarina orayi basmaya gideriz açılın biz anayiz diye ahaha çok sevindim yakın olmamıza 🌺

Kesinlikle tutunurlarsa ahtım var kity kittt mıdır nedir optimumdaki ağzımın suyu akıyor zibinlarina orayi basmaya gideriz açılın biz anayiz diye ahaha çok sevindim yakın olmamıza 🌺
Ahahah gece gece iyi güldüm "biz anayız"😀😀 yalnız ben geçen gün kemeraltında olanına şöyle bir girdim göz gezdirdim. Bildiğin patik örgü annelerimizin ördüklerinden 249 TL idi zıbınlar 199. takımlara bakmadım bile😀 Bende çok iç geçiriyorum oraya nasip olur inşallah

Ahahah gece gece iyi güldüm "biz anayız"😀😀 yalnız ben geçen gün kemeraltında olanına şöyle bir girdim göz gezdirdim. Bildiğin patik örgü annelerimizin ördüklerinden 249 TL idi zıbınlar 199. takımlara bakmadım bile😀 Bende çok iç geçiriyorum oraya nasip olur inşallah
Oraya aht verdim ya kumaşları enfes bir tane alırım bende neyse Allah'tan Trendyol var ve anlık indirimleri offf beta hcgm 500 çıkmış gibi hayal kuruyorum burada senin yerine görüyorsun değil mi 🤣

Oraya aht verdim ya kumaşları enfes bir tane alırım bende neyse Allah'tan Trendyol var ve anlık indirimleri offf beta hcgm 500 çıkmış gibi hayal kuruyorum burada senin yerine görüyorsun değil mi 🤣
Ya ben inanıyorum hissediyorumda gebişsin sen tutunacak sana bebeklerin Allah'ın izniyle🤲🌹 ben kendimi şuan ikna edemedim daha, iğnedendir vs diye düşünüyorum çok kapılmakta kötü sonrası için😶 ama inşallah olurda Allahım nasip ederse benden senin bebişlere birer kity kitt zıbın😀

Ya ben inanıyorum hissediyorumda gebişsin sen tutunacak sana bebeklerin Allah'ın izniyle🤲🌹 ben kendimi şuan ikna edemedim daha, iğnedendir vs diye düşünüyorum çok kapılmakta kötü sonrası için😶 ama inşallah olurda Allahım nasip ederse benden senin bebişlere birer kity kitt zıbın😀
Öyle hasretim ki onlara bende kendim için sevinemiyorum sizler için seviniyorum aslında hepimizin durumu aynı.. Çok isterim kalmasini ikisininde bazen diyorum zayıf olan tut kardeşini bırakma sakin birlikte gelin falan baya baya delirdim galiba 🤣 ama artık o kadar A planı B planı C planı yaptım ki kafamda çok üzülmem sadece Burnumun sızlayan direği olurlar o kadar.İnsallah sende bende diğer kızlar da bir an evvel yavrularımıza kavuşuruz.🙏

Back