• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Merhabalar karnımdan yaptığım iğneden sonra gece de bugün de çok ağrı yaptı. Yan yatamıyorum mesela. İki aydır yapıyorum hiç böyle ağrı yapmamıştı. Şişlik de var. Mosmor zaten. Başına gelen var mı ?

14 şubatta 5. Gün embriyosu transferi olmuştım 23 şubatta 15.11
25 şubatta bugün 15.36 çıktı
Anladım canım burada ani yükselmeler olduğunu söyleyenler oldu pek bilgim yok o konuda ama iki günde sabit kalması pek normal değil diye biliyorum 😔Doktorunuzla iletişime geçtiniz mi o ne diyor ? Bilmeden yorum yapıyoruz ama

Doktora mesaj attım dönüş bekliyorum ama inanılmaz moralim bozuldu 4 tane dondurulmuş 5 . Gün embriyom var acaba genetik mi yapsak diye konuşacağım

Doktora mesaj attım dönüş bekliyorum ama inanılmaz moralim bozuldu 4 tane dondurulmuş 5 . Gün embriyom var acaba genetik mi yapsak diye konuşacağım
Yani 4 tane embriyo çok iyi gerçekten o açıdan çok şanslısınız gönül isterdi tabi ilk transferiniz tutsun .Bozulmaz mı moral gerçekten benim de buradaki her olumsuz sonuçta o kadar moralim bozuluyor ki 😔Bütün olması gereken koşullar varken bu kadar özene rağmen neden diye sorguluyor insan .Bir konuşun bakalım ne diyecek sayı iyi çünkü garantilemek için genetik analiz denenebilir

Merhabalar ben bugün tekrar test yaptım yine 15 çıktı siz test verebildiniz mi, Benim sanırım kimyasal gebelik
Hemşireniz ne diyor, bana 25 sonrası bugün için 80-100 arası bir değer bekleriz dedi. Çok üzüldüm 😔 kaçıncı denemenizdi? Ben de kan verdim bekliyorum.

Çok zor ama moralinizi iyi tutmaya çalışın, olumlu tarafından bakmaya çalışın 2 kez daha transfer şansınız var benim zaten 3 embriyom vardı 5. Güne 2 tane ulaştı 1 tanesi iyiydi diğeri ufaktı donduracak bir durum yoktu ikisini de transfer ettik. Hatta şu anki değerlere bakılırsa geriden gelen tutunmuş gibi yani teknoloji çok önemli ama bu işin çok da mantığı yok gibi 🙄.

Genetik için erken değil mi sizce de hikayeyi bilmiyorum ama en az 3 tüp bebek denemesi sonra genetige gönderiliyor diye biliyorum sonuçta tutmama ihtimalide var bozmayın moralinizi 🙏 umarım kısa zamanda alırsınız evlatlarinizi kucağınıza

Genetik için erken değil mi sizce de hikayeyi bilmiyorum ama en az 3 tüp bebek denemesi sonra genetige gönderiliyor diye biliyorum sonuçta tutmama ihtimalide var bozmayın moralinizi 🙏 umarım kısa zamanda alırsınız evlatlarinizi kucağınıza
Bu bizim 4. Transferimizdi aslında kendi kromozomlarımıza baktırdık bu süreçte ama pgt hiç yapmadık

Çok zor ama moralinizi iyi tutmaya çalışın, olumlu tarafından bakmaya çalışın 2 kez daha transfer şansınız var benim zaten 3 embriyom vardı 5. Güne 2 tane ulaştı 1 tanesi iyiydi diğeri ufaktı donduracak bir durum yoktu ikisini de transfer ettik. Hatta şu anki değerlere bakılırsa geriden gelen tutunmuş gibi yani teknoloji çok önemli ama bu işin çok da mantığı yok gibi 🙄.
Ben de artık 3 üne beşine a sına b dine inanmıyorum bence kesinlikte kısmet nasip işi

Bu bizim 4. Transferimizdi aslında kendi kromozomlarımıza baktırdık bu süreçte ama pgt hiç yapmadık
Anlıyorum Allah bu süreçte iç ferahlığı ve sabır versin dediğiniz gibi genetige göndermek daha mantıklı hamile kalamama sebebi olarak ne göstermişlerdi en başta acaba

Ben de hastane için yola çıkıyorum şimdi. Dualarınızda bana da yer verin bugün🙏 14.30 da transferim, bu deneme son olur kucağımıza almak nasip olur inşallah 🙏😍
Amin inşallah 🤲 Her şey gönlünüzce olsun transfer zaten bu süreçteki en kolay kısımdı bence 🥰

Bu yola çıkarken hiçbir şey bilmiyormuşum diyorum ben de sanki tüp bebekte hemen olacak gibi geliyordu bana artık o kadar umutsuzum ki sürece başladığımdan beri olumlu düşünmeye çalışsam da asla düşünemiyorum kendime kızıyorum ama savunma mekanizması mı yapıyor beyin anlamıyorum üzülmemek için 😬İyi kalite embriyolar varken her şey yolundayken bu kadar denemeye tutunamıyor demek,Allah içinize ferahlık versin gerçekten inşallah diğer embriyolarınız size tutunur

Arkadaşlar 8.günüm çıktı kan sonucum 62,2 doğru görüyorum değil mi🥲

Eklentiler

• A0CF5FB2-3C98-4C3D-BDF5-AEBA7FB6DBE9.jpeg
    A0CF5FB2-3C98-4C3D-BDF5-AEBA7FB6DBE9.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 52
Back