Kaçıncı gününüzdü bugün ? Diğer testiniz kaçtı bir de artmış mı azalmış mı ?Merhabalar ben bugün tekrar test yaptım yine 15 çıktı siz test verebildiniz mi, Benim sanırım kimyasal gebelik
14 şubatta 5. Gün embriyosu transferi olmuştım 23 şubatta 15.11Kaçıncı gününüzdü bugün ? Diğer testiniz kaçtı bir de artmış mı azalmış mı ?
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallahBeta istediler bakalım
Anladım canım burada ani yükselmeler olduğunu söyleyenler oldu pek bilgim yok o konuda ama iki günde sabit kalması pek normal değil diye biliyorum14 şubatta 5. Gün embriyosu transferi olmuştım 23 şubatta 15.11
25 şubatta bugün 15.36 çıktı
Yani 4 tane embriyo çok iyi gerçekten o açıdan çok şanslısınız gönül isterdi tabi ilk transferiniz tutsun .Bozulmaz mı moral gerçekten benim de buradaki her olumsuz sonuçta o kadar moralim bozuluyor kiDoktora mesaj attım dönüş bekliyorum ama inanılmaz moralim bozuldu 4 tane dondurulmuş 5 . Gün embriyom var acaba genetik mi yapsak diye konuşacağım
Hemşireniz ne diyor, bana 25 sonrası bugün için 80-100 arası bir değer bekleriz dedi. Çok üzüldümMerhabalar ben bugün tekrar test yaptım yine 15 çıktı siz test verebildiniz mi, Benim sanırım kimyasal gebelik
Çok zor ama moralinizi iyi tutmaya çalışın, olumlu tarafından bakmaya çalışın 2 kez daha transfer şansınız var benim zaten 3 embriyom vardı 5. Güne 2 tane ulaştı 1 tanesi iyiydi diğeri ufaktı donduracak bir durum yoktu ikisini de transfer ettik. Hatta şu anki değerlere bakılırsa geriden gelen tutunmuş gibi yani teknoloji çok önemli ama bu işin çok da mantığı yok gibiDoktora mesaj attım dönüş bekliyorum ama inanılmaz moralim bozuldu 4 tane dondurulmuş 5 . Gün embriyom var acaba genetik mi yapsak diye konuşacağım
Genetik için erken değil mi sizce de hikayeyi bilmiyorum ama en az 3 tüp bebek denemesi sonra genetige gönderiliyor diye biliyorum sonuçta tutmama ihtimalide var bozmayın moraliniziDoktora mesaj attım dönüş bekliyorum ama inanılmaz moralim bozuldu 4 tane dondurulmuş 5 . Gün embriyom var acaba genetik mi yapsak diye konuşacağım
Bu bizim 4. Transferimizdi aslında kendi kromozomlarımıza baktırdık bu süreçte ama pgt hiç yapmadıkGenetik için erken değil mi sizce de hikayeyi bilmiyorum ama en az 3 tüp bebek denemesi sonra genetige gönderiliyor diye biliyorum sonuçta tutmama ihtimalide var bozmayın moraliniziumarım kısa zamanda alırsınız evlatlarinizi kucağınıza
Ben de artık 3 üne beşine a sına b dine inanmıyorum bence kesinlikte kısmet nasip işiÇok zor ama moralinizi iyi tutmaya çalışın, olumlu tarafından bakmaya çalışın 2 kez daha transfer şansınız var benim zaten 3 embriyom vardı 5. Güne 2 tane ulaştı 1 tanesi iyiydi diğeri ufaktı donduracak bir durum yoktu ikisini de transfer ettik. Hatta şu anki değerlere bakılırsa geriden gelen tutunmuş gibi yani teknoloji çok önemli ama bu işin çok da mantığı yok gibi.
İnşallah siz çok güzel sonuçlar alırsınız inşallah bebişiniz tutunmuşturHemşireniz ne diyor, bana 25 sonrası bugün için 80-100 arası bir değer bekleriz dedi. Çok üzüldümkaçıncı denemenizdi? Ben de kan verdim bekliyorum.
Anlıyorum Allah bu süreçte iç ferahlığı ve sabır versin dediğiniz gibi genetige göndermek daha mantıklı hamile kalamama sebebi olarak ne göstermişlerdi en başta acabaBu bizim 4. Transferimizdi aslında kendi kromozomlarımıza baktırdık bu süreçte ama pgt hiç yapmadık
Amin inşallahBen de hastane için yola çıkıyorum şimdi. Dualarınızda bana da yer verin bugün14.30 da transferim, bu deneme son olur kucağımıza almak nasip olur inşallah
Teşekkür ederim güzel dileklerinizeİnşallah siz çok güzel sonuçlar alırsınız inşallah bebişiniz tutunmuştur
Bu yola çıkarken hiçbir şey bilmiyormuşum diyorum ben de sanki tüp bebekte hemen olacak gibi geliyordu bana artık o kadar umutsuzum ki sürece başladığımdan beri olumlu düşünmeye çalışsam da asla düşünemiyorum kendime kızıyorum ama savunma mekanizması mı yapıyor beyin anlamıyorum üzülmemek içinBu bizim 4. Transferimizdi aslında kendi kromozomlarımıza baktırdık bu süreçte ama pgt hiç yapmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?