• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Bu yola çıkarken hiçbir şey bilmiyormuşum diyorum ben de sanki tüp bebekte hemen olacak gibi geliyordu bana artık o kadar umutsuzum ki sürece başladığımdan beri olumlu düşünmeye çalışsam da asla düşünemiyorum kendime kızıyorum ama savunma mekanizması mı yapıyor beyin anlamıyorum üzülmemek için 😬İyi kalite embriyolar varken her şey yolundayken bu kadar denemeye tutunamıyor demek,Allah içinize ferahlık versin gerçekten inşallah diğer embriyolarınız size tutunur
Olumlu düşünün içinizi karartmayın, ilkinde tek embriyoyla tutan da var bu iş biraz kişiye özel kimseninki kimseye benzemiyor, ama ben şunu düşünüyorum sonuçta bu hormonları salgılayan beyin biz ona olumsuz düşünceler verirsek olmaz ☺️ Delirmeden bu işleri atlatmanın yolu, umut ve kabulden geçiyor, yoksa çok zor yapması ayrı taşıması ayrı dert, eskiden derdim ki yapıp doğurmak kolay bakmak zor ne cahilmişim 😂

Olumlu düşünün içinizi karartmayın, ilkinde tek embriyoyla tutan da var bu iş biraz kişiye özel kimseninki kimseye benzemiyor, ama ben şunu düşünüyorum sonuçta bu hormonları salgılayan beyin biz ona olumsuz düşünceler verirsek olmaz ☺️ Delirmeden bu işleri atlatmanın yolu, umut ve kabulden geçiyor, yoksa çok zor yapması ayrı taşıması ayrı dert, eskiden derdim ki yapıp doğurmak kolay bakmak zor ne cahilmişim 😂
Doğunca bence yine öyle deriz .O süreçler de bir şey miymiş asıl mesele büyütmek deriz eminim ki ☺️ O aşamalara bir an önce geçmek ümidiyle 🤲Umarım şurda sonuç bekleyen kim varsa pozitif sonuçlarla karşılaşsın 🤲İsteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah 🙏

Kızlar benimde değerim düşmüş elendiim
Yaaaa, sizin durumunuz direk negatiften de zor tabi Allah sabır versin, ne dediler kanama için neden olmuş, vardır bir hayır bebek sağlıklı değilse oluyor sanırım bu kadar erken düşükler, iyi tarafından bakmaya çalışın çok zor biliyorum o yüzden çalışın diyorum 😓

Doğunca bence yine öyle deriz .O süreçler de bir şey miymiş asıl mesele büyütmek deriz eminim ki ☺️ O aşamalara bir an önce geçmek ümidiyle 🤲Umarım şurda sonuç bekleyen kim varsa pozitif sonuçlarla karşılaşsın 🤲İsteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah 🙏
İnş 🙏 birbirimize sevinir birbirimize üzülür olduk, benim ikinci test günümdü sonucum iyi geldi 25ten 88e çıkmış değer düşük ama artış güzel, vallahi sevinemedim yazmaya elim gitmiyor 😔

Selam kızlar yarın 5.gün taze embriyo tranferim var çok çok heycanlıyım
zor bi işlemmi nasıl oluyor
Hayırlı olsun, hiç zor değil aşılama gibi smear vermek gibi 10 dk süren bir işlem, korkmayın. Su içirecekler mesane dolu olacak aşırı sıkışmayın, düşünün ki işleme gitikten yaklaşık bir saat sonra tuvalete gidebileceksiniz.

İnş 🙏 birbirimize sevinir birbirimize üzülür olduk, benim ikinci test günümdü sonucum iyi geldi 25ten 88e çıkmış değer düşük ama artış güzel, vallahi sevinemedim yazmaya elim gitmiyor 😔
Doktor ne diyor kaçıncı gün olmuş oldu 88 ,inşallah sağlıkla devam eder 🤲

Hayırlı olsun, hiç zor değil aşılama gibi smear vermek gibi 10 dk süren bir işlem, korkmayın.
Teşekkür ederim sizce transferden bi kaç gün sonra uçaga binmem sakıncalı olurmu doktorum böyle seylere hiç inanmıyor yatıp dinlenmeye felan😂

Teşekkür ederim sizce transferden bi kaç gün sonra uçaga binmem sakıncalı olurmu doktorum böyle seylere hiç inanmıyor yatıp dinlenmeye felan😂
Hiçbir doktor inanmıyor ☺️ Ben 1.5 saat yol geldim transferden bi saat sonra bir şey olur mu dediğimde Almanya’ya giden hastalarımız oldu ikizleri var dedi .Uçakla hele sıkıntı olmaz ve birkaç gün sonra hele ki bir sıkıntı olmaz

Doktor ne diyor kaçıncı gün olmuş oldu 88 ,inşallah sağlıkla devam eder 🤲
9. Gündü testim çarşamba 25 çıktı biraz düşük ama cuma tekrar yaptır dedi 80-100 bekliyoruz demişti zaten, bugün 88 geldi, iyi dedi pazartesi tekrar istedi ondan sonra kese randevusu verelim dedi, sanırım artışa göre kese gününü belirleyecek, hep bir sevinç ve umut olduğu gibi korku da var ihtimalleri bildikçe duydukça. Cehalet mutlulukmuş gerçekten 😂

Back