- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
AminÖyle hasretim ki onlara bende kendim için sevinemiyorum sizler için seviniyorum aslında hepimizin durumu aynı.. Çok isterim kalmasini ikisininde bazen diyorum zayıf olan tut kardeşini bırakma sakin birlikte gelin falan baya baya delirdim galibaama artık o kadar A planı B planı C planı yaptım ki kafamda çok üzülmem sadece Burnumun sızlayan direği olurlar o kadar.İnsallah sende bende diğer kızlar da bir an evvel yavrularımıza kavuşuruz.
Hayırlı haberler al inşallahbenimde yarın test günümÇok heyecanlıyım
Transfer gününün ertesinden beri bel ağrım sanki regl olucam bugün özellikle sağ tarafımda ara ara ağrı ve batma oluyo. İğne etkisi desem değil iğne vermedi doktorumÇok heycanli hadi hayırlı haberler inşallah Ne hissediyorsun peki belirti vs varmiydi bu zamana kadar
hadi yarın hayırlı haberlerle gelin inşallah :)benimde yarın test günümÇok heyecanlıyım
Yarın heyecanla haberini bekliyor olacağız bizi habersiz koymaTransfer gününün ertesinden beri bel ağrım sanki regl olucam bugün özellikle sağ tarafımda ara ara ağrı ve batma oluyo. İğne etkisi desem değil iğne vermedi doktorumkafamda deli sorular Hepimiz için hakkımızda hayırlısı
Valla sana analık yüklendiAminO kadar duygusal ve sevgi yumağı oldum ki şu dönemde ne olsa ağlıyorum. Allahım dualarını karşılıksız bırakmasın arkadaşım Yüzüne, yüzümüze gülsün. Ama olmayadabilir biz yine savaşırız yine toparlanırız çünkü umut hep var. Şükür.
İnşallah hepimiz buraya güzel haberlerimizi yazarız. Bizim yaşadıklarımızı biz anlıyoruz. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hep dualarımdasınızYarın heyecanla haberini bekliyor olacağız bizi habersiz koyma
Ben bu gazla yarın da aile hekiminde test yaparımValla sana analık yüklendiinşallah tüm dualarimiz vakti geldiğinde kabul olacaktır inşallah ta vaktidir.
Bekle demicem valla madem bugün oncapara verip yaptırdın yarında git bir daha yaptır çünkü cuma sevinci de olmasın mı beBen bu gazla yarın da aile hekiminde test yaparım
Cihazlar arası fark olabilir diyorlar referans değerlerinde, birde düşük geliyormuş sonuç nereden baksam korkunçBekle demicem valla madem bugün oncapara verip yaptırdın yarında git bir daha yaptır çünkü cuma sevinci de olmasın mı beHayırlı haberler inşallah
Hayır yanılıyorsun çok var daha benim 3. Gün embriyosu olduğu için pazardan evvel çıkmaz ben pazartesi yapayim diye düşündüm birde korku var evetCihazlar arası fark olabilir diyorlar referans değerlerinde, birde düşük geliyormuş sonuç nereden baksam korkunçValla maşallah sen iyi dayandın zaten test günü geldi sayılır. En iyisini yapıyorsun.
Endiselenme çok büyük değer farkı olmaz ki ben hamile olduğuna inanıyorumCihazlar arası fark olabilir diyorlar referans değerlerinde, birde düşük geliyormuş sonuç nereden baksam korkunçValla maşallah sen iyi dayandın zaten test günü geldi sayılır. En iyisini yapıyorsun.
Benim de 4. Gün embriyosu benle birgün var aramızda çıkar bence kanda, ama hiç girme o topa. Test günü geldi zaten. Direk şöyle yüksek güzel bir değerle öğren inşallahta bu garip stresi şüpheyi yaşamaHayır yanılıyorsun çok var daha benim 3. Gün embriyosu olduğu için pazardan evvel çıkmaz ben pazartesi yapayim diye düşündüm birde korku var evet
Aynen bende öyle düşünüyorum geç öğreneyim diye.hayirlisi artık bakalım.Yarin senden de hayırlı haberler bekliyorum o halde dualarım seninleBenim de 4. Gün embriyosu benle birgün var aramızda çıkar bence kanda, ama hiç girme o topa. Test günü geldi zaten. Direk şöyle yüksek güzel bir değerle öğren inşallahta bu garip stresi şüpheyi yaşama
Benimde öyle dualarım seninle, hayırlı gecelerAynen bende öyle düşünüyorum geç öğreneyim diye.hayirlisi artık bakalım.Yarin senden de hayırlı haberler bekliyorum o halde dualarım seninle
Bence de yaptır madem başladın artışı görüp rahatlarsın hemBen bu gazla yarın da aile hekiminde test yaparım
doktora gitsene canım test yaptırmışmıydın.Kızlar ben kaybediyorum heralde kırmızı gelmiş bildiğiniz kimyasal oldu heralde
Günaydın kızlar, rüyamda doktorum arayıp transferimin negatif olduğunu söylüyordu. Ama diyorum daha bugün 3. gün test bile yapmadık nasıl negatifBildiğiniz bugün transfer öncesi kafayı sıyırmışım, hangi psikoloji ile uyuduysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?