• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Transfer gününün ertesinden beri bel ağrım sanki regl olucam bugün özellikle sağ tarafımda ara ara ağrı ve batma oluyo. İğne etkisi desem değil iğne vermedi doktorum🤔 kafamda deli sorular 🥲 Hepimiz için hakkımızda hayırlısı🥲
Kasık ve bel ağrısı transferden sonra normalmiş, benim de batmam hep solda oldu, bakalım benim de 2. Test günüm bugün, sizin ilk di mi sonucunuzu yazın inş güzel bir değer çıkar 🙏

Cihazlar arası fark olabilir diyorlar referans değerlerinde, birde düşük geliyormuş sonuç nereden baksam korkunç😱 Valla maşallah sen iyi dayandın zaten test günü geldi sayılır. En iyisini yapıyorsun.
Aynı yerde yaptırın artışı görmek için, labaratuar farkı olmasın, şu an değerler çok ufak olduğu için yanıltabilir.

Kasık ve bel ağrısı transferden sonra normalmiş, benim de batmam hep solda oldu, bakalım benim de 2. Test günüm bugün, sizin ilk di mi sonucunuzu yazın inş güzel bir değer çıkar 🙏
Evet benim ilk inşallah değerlerimiz güzel çıkar🥰 Sizinde güzel haberlernizi bekliyorum🥲

:rolleyes:Doktorunda rüyasında görmüş demek ki..rahat ol canım diyeceğim de maalesefbende olamıyorum .ama biz yine de düşünmeyelim test günümüzü bekleyelim hayırlısı ile:)
Evet rahat olmak en önemli şey aslında, hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alırız 🙏

Günaydın kızlar, rüyamda doktorum arayıp transferimin negatif olduğunu söylüyordu. Ama diyorum daha bugün 3. gün test bile yapmadık nasıl negatif😢 Bildiğiniz bugün transfer öncesi kafayı sıyırmışım, hangi psikoloji ile uyuduysam 🙈
rüyalar tersine çıkarmış güzel haberlerini alcaz burda hep birlikte inşallahh

Ya evet okumuştum hatta pazartesi 5 civarıydı di mi? Ne dedi hemşireniz değere? Benim bir arkadaşım dış gebelik geçirdi çok sancılıydı ama ayağına falan vuruyor muydu bilmiyorum, bence şüpheniz varsa arayın ya da gidin doktorunuza ama heralde dış gebelik için değerin yükselmesi ama kesenin görünmemesi lazım yani anlamak için erken bir de tüpte olsa bile şimdiden sancı yapar mı ki çok küçük daha 1 mm bile değil.
İlaçlar yapıyor olmadın ne kullanıyorsunuz?
Merhabalar ben bugün tekrar test yaptım yine 15 çıktı siz test verebildiniz mi, Benim sanırım kimyasal gebelik

Back