• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Öyle hasretim ki onlara bende kendim için sevinemiyorum sizler için seviniyorum aslında hepimizin durumu aynı.. Çok isterim kalmasini ikisininde bazen diyorum zayıf olan tut kardeşini bırakma sakin birlikte gelin falan baya baya delirdim galiba 🤣 ama artık o kadar A planı B planı C planı yaptım ki kafamda çok üzülmem sadece Burnumun sızlayan direği olurlar o kadar.İnsallah sende bende diğer kızlar da bir an evvel yavrularımıza kavuşuruz.🙏
Amin🤲 O kadar duygusal ve sevgi yumağı oldum ki şu dönemde ne olsa ağlıyorum. Allahım dualarını karşılıksız bırakmasın arkadaşım🤲 Yüzüne, yüzümüze gülsün. Ama olmayadabilir biz yine savaşırız yine toparlanırız çünkü umut hep var. Şükür. 🙏🥰

Çok heycanli hadi hayırlı haberler inşallah Ne hissediyorsun peki belirti vs varmiydi bu zamana kadar
Transfer gününün ertesinden beri bel ağrım sanki regl olucam bugün özellikle sağ tarafımda ara ara ağrı ve batma oluyo. İğne etkisi desem değil iğne vermedi doktorum🤔 kafamda deli sorular 🥲 Hepimiz için hakkımızda hayırlısı🥲

Transfer gününün ertesinden beri bel ağrım sanki regl olucam bugün özellikle sağ tarafımda ara ara ağrı ve batma oluyo. İğne etkisi desem değil iğne vermedi doktorum🤔 kafamda deli sorular 🥲 Hepimiz için hakkımızda hayırlısı🥲
Yarın heyecanla haberini bekliyor olacağız bizi habersiz koyma 🌺

Amin🤲 O kadar duygusal ve sevgi yumağı oldum ki şu dönemde ne olsa ağlıyorum. Allahım dualarını karşılıksız bırakmasın arkadaşım🤲 Yüzüne, yüzümüze gülsün. Ama olmayadabilir biz yine savaşırız yine toparlanırız çünkü umut hep var. Şükür. 🙏🥰
Valla sana analık yüklendi 🤣 inşallah tüm dualarimiz vakti geldiğinde kabul olacaktır inşallah ta vaktidir.🙏

Yarın heyecanla haberini bekliyor olacağız bizi habersiz koyma 🌺
İnşallah hepimiz buraya güzel haberlerimizi yazarız. Bizim yaşadıklarımızı biz anlıyoruz. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hep dualarımdasınız🙏🏻🥲

Bekle demicem valla madem bugün oncapara verip yaptırdın yarında git bir daha yaptır çünkü cuma sevinci de olmasın mı be😍😍Hayırlı haberler inşallah
Cihazlar arası fark olabilir diyorlar referans değerlerinde, birde düşük geliyormuş sonuç nereden baksam korkunç😱 Valla maşallah sen iyi dayandın zaten test günü geldi sayılır. En iyisini yapıyorsun.

Cihazlar arası fark olabilir diyorlar referans değerlerinde, birde düşük geliyormuş sonuç nereden baksam korkunç😱 Valla maşallah sen iyi dayandın zaten test günü geldi sayılır. En iyisini yapıyorsun.
Hayır yanılıyorsun çok var daha benim 3. Gün embriyosu olduğu için pazardan evvel çıkmaz ben pazartesi yapayim diye düşündüm birde korku var evet

Endiselenme çok büyük değer farkı olmaz ki ben hamile olduğuna inanıyorum 🌺

Hayır yanılıyorsun çok var daha benim 3. Gün embriyosu olduğu için pazardan evvel çıkmaz ben pazartesi yapayim diye düşündüm birde korku var evet
Benim de 4. Gün embriyosu benle birgün var aramızda çıkar bence kanda, ama hiç girme o topa. Test günü geldi zaten. Direk şöyle yüksek güzel bir değerle öğren inşallahta bu garip stresi şüpheyi yaşama🤲

Benim de 4. Gün embriyosu benle birgün var aramızda çıkar bence kanda, ama hiç girme o topa. Test günü geldi zaten. Direk şöyle yüksek güzel bir değerle öğren inşallahta bu garip stresi şüpheyi yaşama🤲
Aynen bende öyle düşünüyorum geç öğreneyim diye.hayirlisi artık bakalım.Yarin senden de hayırlı haberler bekliyorum o halde dualarım seninle 🌺🎉

Günaydın kızlar, rüyamda doktorum arayıp transferimin negatif olduğunu söylüyordu. Ama diyorum daha bugün 3. gün test bile yapmadık nasıl negatif😢 Bildiğiniz bugün transfer öncesi kafayı sıyırmışım, hangi psikoloji ile uyuduysam 🙈

Günaydın kızlar, rüyamda doktorum arayıp transferimin negatif olduğunu söylüyordu. Ama diyorum daha bugün 3. gün test bile yapmadık nasıl negatif😢 Bildiğiniz bugün transfer öncesi kafayı sıyırmışım, hangi psikoloji ile uyuduysam 🙈
:rolleyes:Doktorunda rüyasında görmüş demek ki..rahat ol canım diyeceğim de maalesefbende olamıyorum .ama biz yine de düşünmeyelim test günümüzü bekleyelim hayırlısı ile:)

Back