Doğru diyosun canım ne güzel moral verdinHerkeste aynı olmuyoki belirtiler canım hatta aynı kişinin farklı hamilelikleri bile aynı belirtileri göstermeyebiliyo kırmızıları görene kadar moral bozmak yok
3 tane attımCanım foto varsa at yorumlayalım
Aynen kuzum ben ovülasyon döneminde 9-10 gün 1 tane avokado tükettim, günde 1-2 tane de incir yedim. Şimdi avokadom bitti yaklaşık 1 haftadır sadece incir tüketiyorum. O da yumurtlama döneminde avokado yumurtayı beslediği için avokado tükettim, inciri de yumurtlamadan sonra bebiş varsa tutunsun diye devam ediyorum. Aynı anda fazla karıştırdığında hormonal dengen bozulabiliyor
Canım bat yumurtlamaya göre olmuyoki, tam tersi yumurtlama günü bata göre oluyo. Mesela benim döngüm 25 gün yumurtlamam erken oluyo o yüzden, benim reglim bittikten sonra 4.ve 5.günler yumurtlama gördüm ardından 3-4 gün sonra yeniden yumurtlama gördüm. Bata da 9 gün var mesela, ilk yumurtlamadan 16 gün sonra yani. Ay çok karışık işler bu döngüdür yumurtlamadırValla canım benim düzensiz ama 4 Şubat olarak gözüküyor yumurtlamadan sonra 14 gün dersek.
Tamam kuzum hepsini bi denicem sağolLimon ve tuz yaparsan sarımsak ekle azıcık ezme gibi bi tadı oluyo en azından, arkasından da 1-2 kaşık yoğurt at ağzına, asitli içecek tadını daha çok ortaya çıkarıyo daha çok mide bulanıyo ben de geçtim o yoldan
İnşallah müjdeyi verirsin canım benimDoğru diyosun canım ne güzel moral verdin2 gün daha beklicem gelmezse test yapıp sonucunu paylaşicam
Ahhahahahhah mantıklıTamam kuzum hepsini bi denicem sağolhepsine rağmen yine de yiyemezsem maske yaparım artık çöpe gitmesin
Valla canım ocağın 13 de oldum 29 günde oldum bu ay erken yumurtlama oldu bende anlamadımCanım bat yumurtlamaya göre olmuyoki, tam tersi yumurtlama günü bata göre oluyo. Mesela benim döngüm 25 gün yumurtlamam erken oluyo o yüzden, benim reglim bittikten sonra 4.ve 5.günler yumurtlama gördüm ardından 3-4 gün sonra yeniden yumurtlama gördüm. Bata da 9 gün var mesela, ilk yumurtlamadan 16 gün sonra yani. Ay çok karışık işler bu döngüdür yumurtlamadır
Dağınık pembe göremedim ben canım test bozuk gibi durmuyor, ekledim bi örnek görsel bu tarz dağılmalar ya da yatay çizgiler bozuk anlamına geliyo3 tane attım
Bu testi herhangi bi hastanede doktora muayene olmadan yaptırabiliyo muyuz? Hiç yaptırmadım bilgim yok o yüzdenProgesteron farklı bir test adetin 21. gününde yapılıyor 10-15 üzeri çıkarsa yumurtlama olduğunu gösteriyor.
Ben geçen hafta kontrole gitmiştim az az adet oluyorum 2 aydır şikayetim buydu. Doktor hesaplama yaptı ve yarına test istedi benim de bilgim bu kadarBu testi herhangi bi hastanede doktora muayene olmadan yaptırabiliyo muyuz? Hiç yaptırmadım bilgim yok o yüzden
Sisteme de yazdı o zaman kolayca yaptırabilirsin. Ben de çok kararsız kaldım acaba gebelik testi yaptırdığımız gibi kolayca bunu da yaptırabiliyor muyuz diye ben bi araştırma yapayım en iyisiBen geçen hafta kontrole gitmiştim az az adet oluyorum 2 aydır şikayetim buydu. Doktor hesaplama yaptı ve yarına test istedi benim de bilgim bu kadar
Evet evet sistemden geçtiSisteme de yazdı o zaman kolayca yaptırabilirsin. Ben de çok kararsız kaldım acaba gebelik testi yaptırdığımız gibi kolayca bunu da yaptırabiliyor muyuz diye ben bi araştırma yapayım en iyisi
Kuzucum inşallah gönlüne gore olsun yaa güzel mutluluklar bunlar inşallah nasip olsunYa benimki biraz şey açıkçası biz eşimle ailelerimizden ayrı şehirdeyiz işlerimiz dolayısıyla, sürekli de gidip gelemiyoruz yine işler dolayısıyla, öğrensem onlara sürpriz yapcam benim acelemin bir an önce öğrenmek istememin sebebi o bide hamilelik duyurusu için bi plan hazırladım yan yana olmamız gerekiyo bunun için de derdim o yani yoksa zamanım bol başka zaman olsa bata kadar beklerim de şu an öğrenmek benim meselem
Teşekkür ederimDağınık pembe göremedim ben canım test bozuk gibi durmuyor, ekledim bi örnek görsel bu tarz dağılmalar ya da yatay çizgiler bozuk anlamına geliyo
Canım ben de ocak 12de oldum döngümüz aynı aşağı yukarı o zaman, eğer düzene girdiyse reglin senin de döngün 25-26 günse yumurtlama zamanın normal erken değil döngüne göre. Ben bu ay iki kez yumurtladığım için karıştı bende işlerValla canım ocağın 13 de oldum 29 günde oldum bu ay erken yumurtlama oldu bende anlamadımkarışık işler
Evde 2 tane erken gebelik var canım kıyamıyorum onlara bata 5-6 gün varken yapıyım diyorum onlarıkız biliyorum çıkmicağını benimki bağımlılık
Kuzum benim inşallahhh ya hepimiz bir an önce güzel haberi alsak da rahatlasak tatlı telaş yaşasakKuzucum inşallah gönlüne gore olsun yaa güzel mutluluklar bunlar inşallah nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?