Gaza geldim benim 3 Şubat yarın yapım balı test6 şubat canim çılgınlık yapıp test yaptım tabiki negatif![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaza geldim benim 3 Şubat yarın yapım balı test6 şubat canim çılgınlık yapıp test yaptım tabiki negatif![]()
Ayynen öyle evde test olmadığı zaman da rahat edemiyorum ama öyle bi saçma haldeyimBencede az bekle yapma canım elinin altında oluncada test insanın yapasi geliyor ya valla her ay bende bir belirti oluyorki sorma hamilelerde okadar belirti yoktur o hevesle hemen patlatiyorum testi sonuç kocaman negatif
artık pozitif çıksa heralde birkaç test daha yaparım inanamam cunki
Bence stresten yukseldi cokstres yapmistimAri sütünden mi yükseldi ? Benim de geçen aylarda 28e çıkmıştı dostinex kullandım düştü yine sislik hassasiyet var ama hormon ne durumda bilmiyorum
Valla kuzu araştırmalarıma göre ikinci kez yumurtlama çok çok istisnai bir durum çok nadir hamile olmayasın. İnşallahCanım ben de ocak 12de oldum döngümüz aynı aşağı yukarı o zaman, eğer düzene girdiyse reglin senin de döngün 25-26 günse yumurtlama zamanın normal erken değil döngüne göre. Ben bu ay iki kez yumurtladığım için karıştı bende işler![]()
Nasıl düzelttiniz bizd sadece sperm düşüklüğü var ultrason da birşey cıkması varikosel vsSana yazacaktım ya benim de eşimin de hem varikosel hemde sperm sıkıntısı vardı biz düzelttik yardım edeyim diye sordum
Ciddi mi kız? Kuşum ovülasyonla takip ettim ben bu ay yumurtlama oldu 2 gün, sonraki gün t koyuluğu azaldı silikleşiyo dedi kızlar sonrali baktım c ile aynı koyulukta şaşırdık hatta ama ovülasyon testim bittiği için şu anki durumu bilmiyorumValla kuzu araştırmalarıma göre ikinci kez yumurtlama çok çok istisnai bir durum çok nadir hamile olmayasın. İnşallah![]()
İşte beklenen tepki ay inşallah ilk güzel haberi senden alalımGaza geldim benim 3 Şubat yarın yapım balı test![]()
Valla canım nerdeyse jinekoloji kitabı yazacaamCiddi mi kız? Kuşum ovülasyonla takip ettim ben bu ay yumurtlama oldu 2 gün, sonraki gün t koyuluğu azaldı silikleşiyo dedi kızlar sonrali baktım c ile aynı koyulukta şaşırdık hatta ama ovülasyon testim bittiği için şu anki durumu bilmiyorumİlk yumurtlamanın üzerinden 6-7 gün geçti daha canım hamile olsam bile çıkmaz henüz (ki ikinci yumurtlamada da 3-4 gün geçmişti hiiiç çıkmazdı) ay inşallah ya inşallah
![]()
Testin markası ne kuzum 6 gün önce çıkarır diyorlar valla ben kullanmadım erken gebelik bu ay kimyasal gebeligimde 4 gün önceden kaset testte hayalet çizgiyi görmüştüm ama kaset testte, geçen yılki hamileligimde battan iki gün önce negatifti mesela hic belli olmuyor kiKuzum benim inşallahhh ya hepimiz bir an önce güzel haberi alsak da rahatlasak tatlı telaş yaşasakPeki sence pazar test yapıyım mı?
İki tane erken gebelik var elimde, ucuz olanı pazar ya da pazartesi yapıyım diğerini de çarşamba yaparım diye düşünüyorum da bilemedim
![]()
İnşallah şubat hepimize güzel haberler getirir
Tabi ekliyorum![]()
10 şubat canım aranıza katılabilir miyim herkes için hayırlısı olsun inşallahHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir
Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Ay içimi nasıl ferahlattın yaa inşallah hepimizin kuzum inşallahhhValla canım nerdeyse jinekoloji kitabı yazacaamikinci yumurtlama çok çok nadir yani ki döngün çok uzun değil bilemedim canım ama olabilir de inşallah yüzün güler yuzumuz güler
![]()
Hoş geldin canım tabi ekliyorum şans diliyorum10 şubat canım aranıza katılabilir miyim herkes için hayırlısı olsun inşallah![]()
Kuzum predictor early var days comfort var erken gebelik olanlar. Bide artımed ve labnem mi labmen mi ne var kaset test. Anacım ben kimyasal da geçirmedim hiç benim testler heep negatifti bi ovülasyonda çift çizgi gördümTestin markası ne kuzum 6 gün önce çıkarır diyorlar valla ben kullanmadım erken gebelik bu ay kimyasal gebeligimde 4 gün önceden kaset testte hayalet çizgiyi görmüştüm ama kaset testte, geçen yılki hamileligimde battan iki gün önce negatifti mesela hic belli olmuyor ki
Ki canım zaten bata çok bakma eğer yumurtlanı biliyorsan ondan 14 gün sonra varsa çıkar zatenAy içimi nasıl ferahlattın yaa inşallah hepimizin kuzum inşallahhh![]()
Neler yaptığınızı öğrenebilir miyim? Benimde eşimde varikosel var ama sınırın bi tık üstünde çıkmıştı sperm hareketliliğide ilk testinde %25 morfolojide %1 çıkmıştı. İkinci kez 3 ay sonra yaptırdığında da ileri hız %55 morfoloji 6 çıkmıştı takviye vitamin kullanmıştı çünkü sonra değerler düzelince doktor vitamini bırakabilirsin dedi. 6 ay sonra Kasım ayında aşılama yaptırırken değerlerinin tekrardan düştüğünü gördük ileri hız %10 morfoloji %1 çıktı ilkinden daha da kötü olmuştu niye böyle oldu anlamadık. Şimdi tekrardan takviyelere başladık siz neler kullanmıştınız?Sana yazacaktım ya benim de eşimin de hem varikosel hemde sperm sıkıntısı vardı biz düzelttik yardım edeyim diye sordum
Ay öyle daha kötü oldu bata 2 gün kala oluyo yumurtlamadan 14 gün sonrası ben çatlarımKi canım zaten bata çok bakma eğer yumurtlanı biliyorsan ondan 14 gün sonra varsa çıkar zaten![]()
Az sabret bu ay olacak gibi hissediyorum seninkini inşallah olurAy öyle daha kötü oldu bata 2 gün kala oluyo yumurtlamadan 14 gün sonrası ben çatlarım![]()
Ay inşallahh inşallah ya ağzından bal damlıyoo bu ay olursa adağım var zaten unutursam hatırlatın bi çocuk sevindircem inşallah allahım vesile olur beklenen haberAz sabret bu ay olacak gibi hissediyorum seninkini inşallah olur![]()