- 14 Ocak 2022
- 2.156
- 3.300
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah bebeğin seninlediir test için biraz daha bekliyim diyorsan da kendine dikkat et hareketlerine yemene içmene vs. Tabi çok geçmeden de inşallah hayırlı haberi alırsıın
Yaaaa inş canım hayırlısı ile olsun bugün test yapacam artık olmazsa diğer aya ne kaybederim ki dimiinşallah bebeğin seninlediir test için biraz daha bekliyim diyorsan da kendine dikkat et hareketlerine yemene içmene vs. Tabi çok geçmeden de inşallah hayırlı haberi alırsıın
Gözün aydın güzelim maşallah diyelimGittim kızlarr kese gözüktü 4+2 günlükmüşüzz hemen gözüktü çok şükürr progeston ecopirin verdi decavit ve folbiol e devam edelim dedi 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için Hepimiz böyle mutlu mutlu dönelim her seferinden inşallahh
canım 19 gunde cıkar zaten yap testını ona gore randevuna gıdersin benceHayırrr yapamadım 1,5 yıldır olumsuz sonuç görmekten yoruldum vazgeçtim yapayım ben en azından test aklımda kalmasın
1806 beta canım 5 haftalıkmışKızlar günaydın sonucum çıkmış ama anlamıyorum yardımcı olurmusunuz
Ayyyy çok sevindimm maşaallah kuzumGittim kızlarr kese gözüktü 4+2 günlükmüşüzz hemen gözüktü çok şükürr progeston ecopirin verdi decavit ve folbiol e devam edelim dedi 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için Hepimiz böyle mutlu mutlu dönelim her seferinden inşallahh
Hayırlı olsuun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin inşallahGittim kızlarr kese gözüktü 4+2 günlükmüşüzz hemen gözüktü çok şükürr progeston ecopirin verdi decavit ve folbiol e devam edelim dedi 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için Hepimiz böyle mutlu mutlu dönelim her seferinden inşallahh
Yaaa sağol canım1806 beta canım 5 haftalıkmış
Masallah minnosaa o piti piti minnos dünyanin en güzel sesini duymaya cok az kalmis, cok sevindim senin icin. benim tahmin ettigim gibi randevuyu gec verdi 7+4 olcak benim sat hesabina göre.Gittim kızlarr kese gözüktü 4+2 günlükmüşüzz hemen gözüktü çok şükürr progeston ecopirin verdi decavit ve folbiol e devam edelim dedi 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için Hepimiz böyle mutlu mutlu dönelim her seferinden inşallahh
Sende görürsün annesi meraklanma çabucak geçmiş zaman inşallahMasallah minnosaa o piti piti minnos dünyanin en güzel sesini duymaya cok az kalmis, cok sevindim senin icin. benim tahmin ettigim gibi randevuyu gec verdi 7+4 olcak benim sat hesabina göre.
Çok şükür canımmAyyyy çok sevindimm maşaallah kuzum
2 günde en az %60 artması lazımmış. Bence artış güzelKızlar pazartesi beta hgc 31 çıkmıştı sabah kan verdim dayanamadım 212 çıkmkş nasıl sizce
4 günde canım bu artış 32 den 2122 günde en az %60 artması lazımmış. Bence artış güzel
Biliyorum canım hesapla çıkıyor zaten değer4 günde canım bu artış 32 den 212
Kuzum bat günü bu gün o yüzden degerin iyi dusuk degil. biraz erken kan verince kafa karisikligi yaratmis olabilir ama gayet normal. Sonunda su bat günü de geldi gececek hayirlisiyla.4 günde canım bu artış 32 den 212
Canım doktoru aradım nerdeyse 1 günde 2 katına çıkmış çok güzel dedi biz 2 günde 1 2 kat bekleriz sağlıklı gebelik dediKuzum bat günü bu gün o yüzden degerin iyi dusuk degil. biraz erken kan verince kafa karisikligi yaratmis olabilir ama gayet normal. Sonunda su bat günü de geldi gececek hayirlisiyla.
Aminnn canim iste insan merak ediyor iyi mi degil mi diye cünkü annelik 12. haftayi bir gecirelim hayirlisiyla ondan sonra seyirme gibi bile olsa yavastan kendini belli edecek minnoslar. Doktoruma 13. haftada hissediyorum bebegi dedigimde bagirsak hareketidir diye gulmustu ama hissediyordum ciddenSende görürsün annesi meraklanma çabucak geçmiş zaman inşallah