Amiiiiin inşallahh . Kan verince yaz sonucunudaÇok teşekkür ederim canım hayırlısıyla vericem İnşallah Allah hayırlısıyla kucağımıza almaya nasip etsin sabah ilk idrarla yaptım ondan olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiiiin inşallahh . Kan verince yaz sonucunudaÇok teşekkür ederim canım hayırlısıyla vericem İnşallah Allah hayırlısıyla kucağımıza almaya nasip etsin sabah ilk idrarla yaptım ondan olabilir
2 hafta sonra çağırır o zamanAdet baz alınıyor ya haftalık hesaplarken doktorlar kese için 5+ da çağırıyor
Amiiiiiin buradaki herkesin yüzü gülsün inşallahHayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebişin darısı başımıza vizede bulaşır inşallah
Daha varlığından bile emin değilken bile verdiği mutluluk paha biçilemez. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Buradaki herkes dualarımdaInsallah o günler gelecek icini ferah tut kötü düsünme. Yazdigini gördüm cok gecmis umarim bu kez saglikla kucagina alirsin. Insan her türlü endise ediyor cunku annelik bu :) doktor bana ilk randevuyu 7+4 e verdi zaman nasil gececek iyi mi degilmi bebek olustumu kafayi yiyecegim. Keseyi, bebisi, kalp atisini görürsün erkenden
E yakın zamanda insallahhhHayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebişin darısı başımıza vizede bulaşır inşallah
Aminn saglikla alalim insallah Allah‘im bekleyen herkesi tez vakitte kavustursunDaha varlığından bile emin değilken bile verdiği mutluluk paha biçilemez. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Buradaki herkes dualarımda
Nasılsın cnm ne gibi belirtilerin var? Benim sağ kasıkta hafif ağrı regl olcakmışım gibi. kramp gibi değişik biraz. Regl ye çok benziyor. Sık tuvalete çıkıyorum. Başka da bişi yok. Şuan erken gerçi.Doğru söylüyorsun canım benimde 3 falan o zaman
Senin belirtilerin neler cnm? Bende sağ kasıkta hafif kramp gibi regl sancısı var. Sık tuvalate çıkıyorum başka bişi yok henüzInsallah o günler gelecek icini ferah tut kötü düsünme. Yazdigini gördüm cok gecmis umarim bu kez saglikla kucagina alirsin. Insan her türlü endise ediyor cunku annelik bu :) doktor bana ilk randevuyu 7+4 e verdi zaman nasil gececek iyi mi degilmi bebek olustumu kafayi yiyecegim. Keseyi, bebisi, kalp atisini görürsün erkenden
ayyy masallaaahh bayaa net bır kırmızı, saglıkla gelsın yavrun ınsallahhGünaydın kızlar benim bata bir gün kaldı test yaptım pozitif çok şükür ancak daha önce kimyasal yaşadığım için sizden dua bekliyorum hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin tüm bebislerimiz inşallah
Maşallahh sağlıkla kucağına al inşallahGünaydın kızlar benim bata bir gün kaldı test yaptım pozitif çok şükür ancak daha önce kimyasal yaşadığım için sizden dua bekliyorum hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin tüm bebislerimiz inşallah
Benim ilk yerlesme kanamasi oldu, gögüs agrisi basladi, göbegimin 5 parmak altinda sagda bir nokta agriyordu, rahim kisminda baya sanci oldu birde iki defa altima yaptim sandim baya böyle su geldi gibi oldu. Bunlar ilk belirtilerdi ama ben belirti gözüyle bakmiyordum hicbirine. Gögüs agrisi ve cok ayakta kalirsam sancim oluyor hem rahim kisminda hemde sag tarafa vuruyor. Birde cok istahsizim bu ikinci olacak Allah kismet ederse ama canim ne yemek yapmak istiyor ne de birsey cekiyor sadece bir kere eksi bisey cekti aldim ictim onu ertesi gun onuda canim istemedi. Ilk hamilelikle bunun belirtileri bile cok farkli.Senin belirtilerin neler cnm? Bende sağ kasıkta hafif kramp gibi regl sancısı var. Sık tuvalate çıkıyorum başka bişi yok henüz
hadi bakalım canım inşallah keseyi görürsünHala çıkmadı beta sonucu kızlar kendi doktoruma geldim şimdi ona giricem kese bakıcak sanırım
Merhabalar kızlar bende bat tarihimle aranıza katılmak istiyorum 28 Şubat
19.gün müüüüüüüüüüüüüKızlar bir şey soracağım benim bugün diş randevum vardı ben nasıl olsa regl okurum diye iptal etmedim reglide olmadım çatlatma iğnesinin 19. Günündeyim gidip gitmemek arasında kaldım testte yapmadım elimde yok bilemedim napayım
Yaaa çok teşekkür ederim o kadar açıklayıcı olmuş ki benim bir haftadır kasıklarım ağrıyor dedim regl geliyor ama gelmedi iğnenin 19. Günü bugün adet belirtisi ve sık idrara çıkmak dışında belirti yok bilmiyorum korkuyorum test yapmaya negatif görmekten korkuyorum evde test bırakmadım yaptım ama bu sefer elim test almaya gitmiyor
Hala çıkmadı beta sonucu kızlar kendi doktoruma geldim şimdi ona giricem kese bakıcak sanırım
Hayırrr yapamadım 1,5 yıldır olumsuz sonuç görmekten yoruldum vazgeçtim yapayım ben en azından test aklımda kalmasın19.gün müüüüüüüüüüüüü
hiç test yapmadın mı ?