1500-2000 civarı karından gözüküyor canım 800-1000 civarı vajinal ultrasonla gözükürBugün çift çizgiden sonra ilkkez doktora kan verdim beta hcg 313.8 çıktı .kese için henüz erken zaten dedi doktor kese göremedik 4hafta 5günlüğüz daha .kese ve kalp atışı kaçıncı haftalarda duyuluyor ?
Ayyy gidiyorum şimdi negatifse ben iptalbaya olmus aslında 15 gun olmus bnce kan ver kuzum
Haydi hayırlısıı bir hamilemiz daha olsunnAyyy gidiyorum şimdi negatifse ben iptal
kuzum hadı ınsallaahhh cok guzel haberler alırsın bızlerede yaz mutlakaAyyy gidiyorum şimdi negatifse ben iptal
Olsun canım.. hayırlısı demek lazım.. İnshaAllah bu son olurBen elendim kızlar bu sabah itibariyle regl geldihamile kalan arkadaşlara sağlıklı gebelikler benim gibi hala çabalayan arkadaslarin da bian önce mucizelerine kavuşmalarını diliyorum
evet canım saglıkocakalrı erken kan alıyor bnde 13.40 yazınca sasırmıstım,Sağlık ocağı test yapmadı eve yolladı. 3 gun önce gebelik testi yapmışsın çıkmamış biraz daha bekle hafta sonu geçsin hafta ici saat 9 da gel dedi bende gelirken kaset test aldım yaptım hiç bi şey çıkmadi kesinlikle hamile değilim bunu anladım.
Bilmiyodum ki bilsem erken alırdım ki akşamda bakmazdı zaten 3 gün önce testin çıkmamış bekle biraz dedi bat 18 şubattı canimevet canım saglıkocakalrı erken kan alıyor bnde 13.40 yazınca sasırmıstım,
bat ne zamndı senın ?
Yalancı pozitif miydi sizin?6.gün ise iğne sonrası cok erken tabı herkesın vucuudu farklı ama benım ıkı asılama oldum ovıtrelle kullandım, ıgne sonrası 10.gün pozıtıftı ıgne etkısı bende 11 gun gecmstı
haklısın kuzum nerden bılcen, aaa adetın gecmıss, 18 şubat ise.Bilmiyodum ki bilsem erken alırdım ki akşamda bakmazdı zaten 3 gün önce testin çıkmamış bekle biraz dedi bat 18 şubattı canim
benım vucudum da ıgneyı 10.11 güne kadar kalıyor, sonra atılyor ama herkeste aynı olmuyorYalancı pozitif miydi sizin?
Son ilişki 15 şubat bat 18 şubat bu gün 24 şubat 6 gun adet gecikti bu gün 7. Gün son ilişkinin üstünden de 9 gun geçti hiç umudum yok inan ki testler hep negatif iyice sınır oldum artık gerçekten sinirlerim alt üst oldu yaaaa ufffffhaklısın kuzum nerden bılcen, aaa adetın gecmıss, 18 şubat ise.
geç dollenme vs de olabılır
Herseyin hayirlisi canim benim, bir doktora git mutlaka hemen. umarim önümüzdeki ay gercekten pozitif olur testin müjdeli haberi verirsin bizeBen elendim kızlar bu sabah itibariyle regl geldihamile kalan arkadaşlara sağlıklı gebelikler benim gibi hala çabalayan arkadaslarin da bian önce mucizelerine kavuşmalarını diliyorum
ınsanın sınırlerı bozulyor yaaa, cok dusunmemeye calıs kuuzzum, ınsallah en kısa zamanda nasıp olurSon ilişki 15 şubat bat 18 şubat bu gün 24 şubat 6 gun adet gecikti bu gün 7. Gün son ilişkinin üstünden de 9 gun geçti hiç umudum yok inan ki testler hep negatif iyice sınır oldum artık gerçekten sinirlerim alt üst oldu yaaaa ufffff
Inşallah hepimiz alırızAmin canım inşallah martta güzel haberlerini alırız
Inşallah canım inşallah hepimiz o güzel duyguyu doya doya yasayalımOlsun canım.. hayırlısı demek lazım.. İnshaAllah bu son olurbirdahakine sevincteny ucarsin
Inşallah canım eşimde bende gidicez inşallah sende hayırlı haberini netlestirirsin bian önceHerseyin hayirlisi canim benim, bir doktora git mutlaka hemen. umarim önümüzdeki ay gercekten pozitif olur testin müjdeli haberi verirsin bize
Canım ne oldu kan sonucunEvet kuzum hayırlısıyla alırız inşallah yarın gidicem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?