İnşallah canımmhadı ınsallaaahhh cok guzel gelsın degerın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımmhadı ınsallaaahhh cok guzel gelsın degerın
Kan verdim şimdi bekliyorum canım gebe izlem açtılar öğleden sonra çıkarmışHadi güzel haberler ver bende senle aynı durumdayım biraz olsun benimde içimi rahatlat
canımmm testını goremedım ama kac gun oldu ıgneden sonra ?
Attım tekrar canım 6 güncanımmm testını goremedım ama kac gun oldu ıgneden sonra ?
Gebe izlem derken canım anlayamadımKan verdim şimdi bekliyorum canım gebe izlem açtılar öğleden sonra çıkarmış
hadi inşallah güzel yükselmiştir. Sağlıkla gelsin bebiş ben de 12 şubat ilişki dün evde normal gebelik testi yaptım çok hafif bi çizgi göründü. İçime umut doldu. Hafftaya kan vermeye gitmeyi düşünüyordum. Ama acaba beklemeyip bugün gitsem mi? Daha önceden bir kimyasal gebeliğim varKan verdim şimdi bekliyorum canım gebe izlem açtılar öğleden sonra çıkarmış
Doktora anlat bence hemen yerleşme kanaması da olabilir. Başka bişi de progestoron veriyorlar bazen bu gibi durumlarda. Bakalım hcg kaç çıkacak inşallah yeterince yükselmiştir içini ferah tut cnmSabah azcık lekelenmem oldu normal mi bu dönemde koyu kahveydi
Aile hekimi yapıyor canım tüm testler bebeği etkileyecek bir hastalık var mı falan tansıyon boy kılo bakıyorlarGebe izlem derken canım anlayamadım
İnşallah korktum bende öyle olunca ama şu an kesildi hiçbirşey yok yarın gidicem gidince söylerim hcg çıksın hayırlısıyla önceDoktora anlat bence hemen yerleşme kanaması da olabilir. Başka bişi de progestoron veriyorlar bazen bu gibi durumlarda. Bakalım hcg kaç çıkacak inşallah yeterince yükselmiştir içini ferah tut cnm
bayaaa kırmızı kuzumm, ıgne etkısı degıldır ınsallaahh, yumutlama takıbımı yaptırdın? ovıtrelle mı oldun iğne?Attım tekrar canım 6 gün
Canım bebeklerimizin doğacağı tarih arasında 1 gün gözüküyor. Hayırlı olsunİnşallah korktum bende öyle olunca ama şu an kesildi hiçbirşey yok yarın gidicem gidince söylerim hcg çıksın hayırlısıyla önce
İnşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsınBen elendim kızlar bu sabah itibariyle regl geldi hamile kalan arkadaşlara sağlıklı gebelikler benim gibi hala çabalayan arkadaslarin da bian önce mucizelerine kavuşmalarını diliyorum
uzuldum kuzum , amınnn yenı ay yenı umutlar ınsallahBen elendim kızlar bu sabah itibariyle regl geldi hamile kalan arkadaşlara sağlıklı gebelikler benim gibi hala çabalayan arkadaslarin da bian önce mucizelerine kavuşmalarını diliyorum
Insallah canimİnşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın
Boyle var gibi yapip olmayinca bi kat daha uzucu oluyo iki aydir boyle oldu vardir bi hayiruzuldum kuzum , amınnn yenı ay yenı umutlar ınsallah
eevet cok haklısın ya, bende kımyasal olunca cok uzulmustum negatıf daha az canımı yakmıstı.Boyle var gibi yapip olmayinca bi kat daha uzucu oluyo iki aydir boyle oldu vardir bi hayir
Inşallah canım benimki tam olarak kimyasal mi oluyo bilmiyorum tuhaf bi durum yasiyorum iki aydır çok hafif bi yükselme oluyo nasıl oluyosa kaset testler algiliyo bu hafif yükselişi güzel bi doktor arayisindayimeevet cok haklısın ya, bende kımyasal olunca cok uzulmustum negatıf daha az canımı yakmıstı.
Rabbım bızlerede saglıklı hayırlı evlatlar versın ,amınnn
en en kısa zamanda inşallah