- 25 Kasım 2021
- 780
- 1.066
Teşekkür ederim ama ben iğne yaptırdım onun etkisi olabilir inşallah söylediğiniz gibidirHayırlı uğurlu olsun hamilesiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim ama ben iğne yaptırdım onun etkisi olabilir inşallah söylediğiniz gibidirHayırlı uğurlu olsun hamilesiniz
Aminnn.Rabbim nasip etsiin bu ay inşallah müjdeni sana
Aynı durumda sayılırız. Sat, Martın 6 sı gibi benim de o zamana kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorumKızlar benim de adete 11 gün var değerlendirdik ama bakalım ne zaman test yapsam belli olur. 12 gün sonra demeyin lütfen ya
Hamilelik için kanı aç karnına mı vermek lazım farkediyor muKızlar kan vericem yarın bende 115 çıkmıştı ilk değerim 7 gün oldu kan vereli kaç aralığında çıkması lazım yarın fikriniz var mı ?
FarketmiyorHamilelik için kanı aç karnına mı vermek lazım farkediyor mu
Bende 1 hafta arayla verdim de 2 günde en az %60 artacak kadar hesaplarsın yaKızlar kan vericem yarın bende 115 çıkmıştı ilk değerim 7 gün oldu kan vereli kaç aralığında çıkması lazım yarın fikriniz var mı ?
Dayanamadım evde test yaptım kıpkırmızı olmuş ama yarın görücez bakalım ertesi günde ultrason muayenesi var telaş başladıBende 1 hafta arayla verdim de 2 günde en az %60 artacak kadar hesaplarsın ya
Canım benim gibi biraz acelecisin sen de sanırım :))) yumurtlamadan sonra 12-14 gün sonra test yapın diyolar, daha öncesinde olsa da negatif çıkabilir seni yanıltmasın testler bata 1-2 gün kala yap bence gebelik testini. Burdaki çoğu kadını yanılttı testler ben dahil acele ettiğimizden hüsrana uğradık ne yazık ki, hatta şimdi çoğu kişi sana adetin gecikirse yap test diyecek gör bak :))Sağol canım ama benim için olağanüstü. MaşAllah diyeyim kendime, o konuda sıkıntım yoktur aksine günde birkaç kez sadece büyük tuvalete giderim. 2 gün gelmeyince bir anormallik olduğunu düşündüm, 1 hafta çok rahatsız ederdi. Allah yardımcın olsun.
Umarım bebek vardır çok uzun süredir bekliyoruz. Ne zaman test yaptırayım. Haftasonuydu ovuluasyon testine göre, cumartesi pazar testlere başlayayım diyorum olur mu
Haklısınız çok heyecanlıyız eşimle Allah isteyen herkese nasip etsin, kimseyi evlatla sınamasın düşmanımı bile. Epey olduk evleneli. Elimde olsa hemen şimdi gidip test yaptıracağım. Ama değişiklikler başladı ki çok istememize rağmen hiç bakmamıştım ben hamilelik belirtilerine. Neredeyse yazılanların çoğu var. Normalde de olmayan şeyler. Kasıklarım, akıntım, falan normalde olan şeyler değil. Hayırolsun hayırlı haberler gelsin inşAllahCanım benim gibi biraz acelecisin sen de sanırım :))) yumurtlamadan sonra 12-14 gün sonra test yapın diyolar, daha öncesinde olsa da negatif çıkabilir seni yanıltmasın testler bata 1-2 gün kala yap bence gebelik testini. Burdaki çoğu kadını yanılttı testler ben dahil acele ettiğimizden hüsrana uğradık ne yazık ki, hatta şimdi çoğu kişi sana adetin gecikirse yap test diyecek gör bak :))
Dayanamadım evde test yaptım kıpkırmızı olmuş ama yarın görücez bakalım ertesi günde ultrason muayenesi var telaş başladı
Evet canım heyecanlı günler bizim içinAy maşallah bende yarın gideceğim inşallah günler resmen durduu geçmiyor
Avokado ve çörekotu-bal-zencefil üçlüsü doktorların kadınlara özellikle önerdiği şeyler ben özellikle Avokadonun etkisini bizzat yaşayanlardım. geçen ay batımı 6 gün geçti kafaları yemiştim idrar kan testlerim negatifti o gün Avokado yedim iki tane gecesi hasta oldum. Rahime sağlığı için de çok faydalı internetten de bak canım sen Bugün test günün yap ve hemen bizlere haber ver aklım sende e hadi inşallahAvakadonun ne gibi bir etkisi var?
Tesekkur ediyorum guzel yorumun icin, kimyasal gebelik gecirdigim icin daha once erkenden sevinmek istemiyorum.yarin bata 3 gun kalacak.erken gebelik degil de normal gebelik testi yapacagim
Bakalim ne cikacak cok merak ediyorum.
Insallah degerim artmistir hayirlisiyla teste de yansir
Hadi güzel haberler ver bende senle aynı durumdayım biraz olsun benimde içimi rahatlatDayanamadım evde test yaptım kıpkırmızı olmuş ama yarın görücez bakalım ertesi günde ultrason muayenesi var telaş başladı
Aynen ya nasıl bekleyeceğiz bilemiyorum birbirimize destek olalım bariAynı durumda sayılırız. Sat, Martın 6 sı gibi benim de o zamana kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Hayırlı haberler gelsin de bekleyelim ne yapalımAynen ya nasıl bekleyeceğiz bilemiyorum birbirimize destek olalım bari
14 :)Kızlar benim de adete 11 gün var değerlendirdik ama bakalım ne zaman test yapsam belli olur. 12 gün sonra demeyin lütfen ya
amınnnn kuzum ınsalaaahhhAmin canım.inshaAllah Rabbim çektiğimiz tüm eziyetlerin karşılığını sağlıklı bebislerle versin İnshaAllah
hadı ınsallaaahhh cok guzel gelsın degerınGünaydın bende geçen haftalar çift çizgi görmüştüm bugün kan testi verdim yarın öğleden sonra sonuçlar çıkacakmış dua edin kızlar
canımmm testını goremedım ama kac gun oldu ıgneden sonra ?Teşekkür ederim ama ben iğne yaptırdım onun etkisi olabilir inşallah söylediğiniz gibidir