- 25 Kasım 2021
- 780
- 1.066
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklemek çok zor ya6 gün önce çatlatma iğnesi yapıldıysa 9 gün sonra gebelik yoksa adet görürsünüz. Ama iğnenin etkisi 6 gün geçmeyebilir
tamam demeyelim 14 gün sonraKızlar benim de adete 11 gün var değerlendirdik ama bakalım ne zaman test yapsam belli olur. 12 gün sonra demeyin lütfen ya
Evet kuzum şimdi gördüm pozitif gösteriyor fakat benim çatlama iğnesi ve etkisi hakkımda malesef hiç bi bilgim yokSanırım şimdi yüklendi
Geçmiş olsun bebeğim çok sevindim hayırlı sonuçların olsun inşallah bi an önce kabus bebisineKızlar nasılsınız? Ben bugün rahim filmi çekildim nerdeyse korkudan bayılacaktım ve çok utanıyordum.asla korktuğum gbi olmadı ne ağrım ne sızım yok çektirmek isteyenler sakın korkmasın
İnşallah canım.inşallah hepimizin bu gizli yarası son bulsunGeçmiş olsun bebeğim çok sevindim hayırlı sonuçların olsun inşallah bi an önce kabus bebisine
Avakadonun ne gibi bir etkisi var?ben normalde paylaşılan testlerde ikinci çizgiyi göremem ve kızlar üzülmesin diye de yorum yapmam ama bunda görünüyor canım. Çok erken bir süre 11 gün hem daha batına 5 gün var. Cumartesi bir daha yap ve bizlerle o güzel haberi paylaş. bu arada avokado yemeyi sakın ihmal etme
Sen bekleme sen zaten gebesin çocuk el sallıyor sana canım hayırlı olsun darısı başımızaBeklemek çok zor ya
Ama iğnenin etkisi olabilir diyorlar inşallah arkadaşım hepimizin göbüşü bebişle dolsunSen bekleme sen zaten gebesin çocuk el sallıyor sana canım hayırlı olsun darısı başımıza
Merhaba insallah hamilesiniz.bu erken gebelik testi miSanırım şimdi yüklendi
Merhaba Evet erken gebelik testi ama pahalı olandan değil onu yapmaya kıyamadım henüz şu 6 gün önce çıkarandan.. çok teşekkür ederim hayırlısı ise inşallah iğne yaptırdım yalancı pozitif gösterebilir deniyorMerhaba insallah hamilesiniz.bu erken gebelik testi mi
İğne etkisi değilse o durumu bilmiyorum hiç kullanmadım hamilesin canımMerhaba Evet erken gebelik testi ama pahalı olandan değil onu yapmaya kıyamadım henüz şu 6 gün önce çıkarandan.. çok teşekkür ederim hayırlısı ise inşallah iğne yaptırdım yalancı pozitif gösterebilir deniyor
İğne etkisi değilse o durumu bilmiyorum hiç kullanmadım hamilesin canım
Rabbim nasip etsiin bu ay inşallah müjdeni sanaBeklemek çok zor ya
Hayırlı uğurlu olsun hamilesinizSanırım şimdi yüklendi