- 6 Mayıs 2021
- 132
- 88
- 48
- 28
Yani bi hafta boyunca devam etti ama dedigim gibi ara ara yoklayip gidiyodu bes on dakkalik agrilardi boyle kanama oldugundaki gibi saatlerce kivrandiran agrilar degilÖncelikle hayırlı uğurlu olsunpeki devamli mi ağrıyordu öğrenmeden önce
İnş canım bende yarın kan vericem çok heyecanlıyımTest markaları da aynı inşallah yanlışlık yoktur yarın kan vericem sağlık ocağında
Inşallah hayırlı haberler alırız canımİnş canım bende yarın kan vericem çok heyecanlıyım
Çok teşekkür ederim inşallah öyledirYani bi hafta boyunca devam etti ama dedigim gibi ara ara yoklayip gidiyodu bes on dakkalik agrilardi boyle kanama oldugundaki gibi saatlerce kivrandiran agrilar degilbide test yapmadan iki gun önce bel agrim da eklendi sonra test yaptım adete iki gun kala. Seffaf akintim da vardi hala da var insallah hamilesindir
Canımm görmüştüm ben senin haberini koydum bile bebişini
Amin kuzum inşallah, dua edin bizlereAyyy koymuşsun bileee yeni gördümDarısı isteyen herkesin başınaaaaa
Yaa hayırlı olsun canımm sağlıkla ilerlesin inşallah hemen koyuyorum bebişiCnm bende hamileyim
Hayırlı olsun canımmm söylemiştim aynısıydı benimkinin benimde değerim civarlarda o zamanKızlar hamileyim 374 cikmis
Var gibi canım hemen çıktıysa vardırEki Görüntüle 3010140 Kızlar burdaki çizgiyi sizde görebiliyot musunuz yoks aben mi gördüm
Ben 5 gün varken yaptım negatifti canım moralim bozuldu sonra regl günümde yaptım pozitifti kan testi 115 çıktıadetine daha 5 gün varken mi çıktı? benimde 10 gün var ne zaman yapsam diye düşünmeye başladım yavaş yavaş
Evet canım hemen çıktı ben bata 5 gün kala ve o kadar şey içtikten sonra çıkmasına şaşırdım umarım yarın güzel haberi alırım buraya yazarmVar gibi canım hemen çıktıysa vardır
Ayyy canım hayırlı olsun dün belliydi zaten çizginden sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallahKızlar hamileyim 374 cikmis
Süper çok sevindim sabah ilk idrarınlar yap istersen sonra kan verirsin direk kan negatif insanı çok üzüyorEvet canım hemen çıktı ben bata 5 gün kala ve o kadar şey içtikten sonra çıkmasına şaşırdım umarım yarın güzel haberi alırım buraya yazarm
Ayyyy ne kadar farklı çıkmış canım 2 gün sonra testi tekrar mı istediler sendenSilik çıkan anne adaylarıbat a 5 gün kala negatifti bembeyaz bat günü yaptım beyaz olan test laboquick mavi olan artı med aynı günün testleri farka bakın ertesi gün kan verdim 115 çıktı değerim markalar ve resim referans olabilir size de umarım hepimiz kuzularımıza kavuşuruz
Yok canım ben tekrar beta için test vermedim cuma gel keseyi görebiliriz dedi doktorum bakalım randevu aldım bekliyorum hcg verince korkuyorum ilk bebeğimi kaybetmiştim bunda çok endişelenmiyorum sonuçta yükselip yükselmemesi kucağıma sağlıkla almam Allah a kalmışAyyyy ne kadar farklı çıkmış canım 2 gün sonra testi tekrar mı istediler senden
İlk idrarla yaptım beklemeye karar verdim. Regliyi şaibesi ortadan kalksın diye bakalımIlk idrarla mi yaptin? Eger bebis varsa gec yerlestiyse 12. günde de cikmaz uzme kendini adet olmadigin surece umut var.
Valla mı çok sevinirimHadi ya su an nobetteyim yarin sabah eve giderken eczanede varsa alirim yapar atarım
İnş canım sağlıklı gebelik olur keseyi görünce yazYok canım ben tekrar beta için test vermedim cuma gel keseyi görebiliriz dedi doktorum bakalım randevu aldım bekliyorum hcg verince korkuyorum ilk bebeğimi kaybetmiştim bunda çok endişelenmiyorum sonuçta yükselip yükselmemesi kucağıma sağlıkla almam Allah a kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?