Yurtdışında baya zor galiba ilk zamanlar insan meraktan çatlar ya inşallah ilerleyen günlerde kesinleşir iciniz rahat eder inşallah bende yarın güzel haber alırımCanim ilk hamileligimde sansima iste tr ye gitmistik ben hamile olduguma emindim ama test acik pembe cikti diye kayinvalide ve gorumcem inanmacinya onlarin inadina gözlerine sokmak icin kan verdimhastaneyede gorumcem goturdu keseyide gordu rahatladi. Isvicre de yasiyorum burada kan almiyorlar maalesef ama ben 5 tane test yaptim iki günde insallah sagliklidir, kadin doktorumda yok aricam daha ilerki koyde var 1-2 tane en erken 7. hafta gibi alirlar diye umuyorum. Burda evde test yapiyorsun doktorda ancak bebek olusunca muayeneye aliyor. Amin allah bagislasin oglusumda 5 yasinda. Sonucun insallah pozitif cikacak saglikla kucagina al
Erken yapmışsınnnn erken yapma canım ben adet tarihinden 4 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı bat tarihinde net gördüm sende batı bekle kuzumİnşallah canımın içi sadece test sonuç vermeyince sabaha kadar uyuyamadım sonrasında bebek varsa stresten etkilenir diye korkudan direk uyuyakaldimbat gunumden bir gün önce deneyip paylaşacağım,çok güzelsiniz teşekkür ediyorum
erken gebelik testi yle mi yaptın canım senDahada bat 25 şubat yani ondan mı bu kadar silik acaba
Yok canım laboquick sanırım yanlış yazmış olabilirşm kaset testerken gebelik testi yle mi yaptın canım sen
Bende gördüm canım benimde bugün testim bu şekilde inşallah vardırEki Görüntüle 3010140 Kızlar burdaki çizgiyi sizde görebiliyot musunuz yoks aben mi gördüm
adetine daha 5 gün varken mi çıktı? benimde 10 gün var ne zaman yapsam diye düşünmeye başladım yavaş yavaşYok canım laboquick sanırım yanlış yazmış olabilirşm kaset test
Ayyy benimkide aynı böyle işteBende gördüm canım benimde bugün testim bu şekilde inşallah vardır
sen nasıl bu vakte kadar test olmadınArkadaşlar benim adet günüm yarın normalde yani yarın 30.gün ben 27-30 gün arasında adet oluyorum yarın da olmazsam artık test yapıcam ama adet olcak gibi ağrım var akıntı oluyor kesin oldum bu sefer diyorum tuvalete gidiyorum bembeyaz akıntı. Hamile arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz siz yaşadınız mi bu durumu? Yani gebelik belirtisi olabilir mi bu?
Evet canım 5 gün var 25 şubattı adetim aşırı belim ağrıyordu benim hayatımda belim ağrıdığını bilmem şüphelendimadetine daha 5 gün varken mi çıktı? benimde 10 gün var ne zaman yapsam diye düşünmeye başladım yavaş yavaş
vakit kaybetmeden kan testi verEvet canım 5 gün var 25 şubattı adetim aşırı belim ağrıyordu benim hayatımda belim ağrıdığını bilmem şüphelendim
Çok teşekkür ederim inş sabah kan vereceğimvakit kaybetmeden kan testi verşimdiden hayırlı uğurlu olsun canım
değerlerini de yaz lütfenÇok teşekkür ederim inş sabah kan vereceğim
İnş olumlu olurda yazarım canım daha çok yeni ya korkuyorundeğerlerini de yaz lütfen
korkman normal, bende geçen ay eşimden gizli gidip kan vermiştim ümitlendirip sonra hüsran olmasın diyeİnş olumlu olurda yazarım canım daha çok yeni ya korkuyorun
İnş bu ay olumlu olurkorkman normal, bende geçen ay eşimden gizli gidip kan vermiştim ümitlendirip sonra hüsran olmasın diyehastaneden aldığım negatif sonuca bile inanmamıştım. Ben o ay test yapmıştım yarım saat sonra iki çizgi olmuştu ona güvenmiştim. Ama testler gerçekten maksimum 10 dakikadan sonra çöp,
Test markaları da aynı inşallah yanlışlık yoktur yarın kan vericem sağlık ocağındaAyyy benimkide aynı böyle işte
Tamam kuzum sabırsız bir sabırla bekleyeceğimErken yapmışsınnnn erken yapma canım ben adet tarihinden 4 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı bat tarihinde net gördüm sende batı bekle kuzum
Negatif çıkınca üzülüyorum diye test yapmıyorum artıksen nasıl bu vakte kadar test olmadınben 5 gün önceden erken gebelik testlerine başlardım
Öncelikle hayırlı uğurlu olsunBen testte pozitif gormeden bi hafta once basladi karin kasık agrilari. Hamile oldugumu öğreneli 5 gun oldu hala ara ara adet ağrısı gibi ağrılar girip çıkıyor.
ben kahroluyorum ama yine de yapıyorumNegatif çıkınca üzülüyorum diye test yapmıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?