- 14 Ocak 2022
- 2.156
- 3.300
- 30
Cuma gideceğiz inşallah sevinçli bir şekilde ayrılırız oradanİnş canım sağlıklı gebelik olur keseyi görünce yaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma gideceğiz inşallah sevinçli bir şekilde ayrılırız oradanİnş canım sağlıklı gebelik olur keseyi görünce yaz
İnş canım bende inş yarın kan testinde hamilr olduğumu öğrenirim :)Cuma gideceğiz inşallah sevinçli bir şekilde ayrılırız oradan
7 güne kadar gecikme normalGecikmenin 3.gününden sesleniyorum.Gelen giden yok ağrı sızı yok şişkinlik hissi yok çok hafif sarı akıntım var onun dışında hiç hareket yok genel olarak.Ne yapsam bi doktora mı gitsem yoksa biraz daha mı beklesem kendiliğinden olur belki diye
CanımsınCanımm görmüştüm ben senin haberini koydum bile bebişini
Benim günü gününe hatta dakikası dakikasına olduğundan endişeleniyorum7 güne kadar gecikme normal
Ilk bakista görünüyor cizgiiiiEki Görüntüle 3010140 Kızlar burdaki çizgiyi sizde görebiliyot musunuz yoks aben mi gördüm
Ayyuyyy canım inş dayanamadım kocamada söyledim inş üzülmeyiz diyip duruyo strese soktu beniIlk bakista görünüyor cizgiiii
Yurtdışında baya zor galiba ilk zamanlar insan meraktan çatlar ya inşallah ilerleyen günlerde kesinleşir iciniz rahat eder inşallah bende yarın güzel haber alırım
İlk idrarla yaptım beklemeye karar verdim. Regliyi şaibesi ortadan kalksın diye bakalım
Ay sus sen deseydin hahaha var canim belli yani oyle gölge falan da degil. Bak benim iki ayri marka erken gebelik testiydi birinde pembe cikti digerinde gölge cikti. O gölge cikani bu günde yaptim biraz pembe cikti onda. Diger erken olandan dün gece yaptim onda daha pembe sabah odrari olmamasina ragmen vardi. Bide normal testte bu kadar erken cikmis, erken test olsa daha iyi cikardi. Ayni gün bizim bat bu aradaAyyuyyy canım inş dayanamadım kocamada söyledim inş üzülmeyiz diyip duruyo strese soktu beni
Ayyyy gerçekten mi kan verdin mi canım senAy sus sen deseydin hahaha var canim belli yani oyle gölge falan da degil. Bak benim iki ayri marka erken gebelik testiydi birinde pembe cikti digerinde gölge cikti. O gölge cikani bu günde yaptim biraz pembe cikti onda. Diger erken olandan dün gece yaptim onda daha pembe sabah odrari olmamasina ragmen vardi. Bide normal testte bu kadar erken cikmis, erken test olsa daha iyi cikardi. Ayni gün bizim bat bu arada
Ben görüyorum şöyle bir çizgim olsa koşarak giderim testeEki Görüntüle 3010140 Kızlar burdaki çizgiyi sizde görebiliyot musunuz yoks aben mi gördüm
Anne ben varım diyooooBende gördüm canım benimde bugün testim bu şekilde inşallah vardır
Daha pembe cikan hangi marka acaba p ile baslayan miAy sus sen deseydin hahaha var canim belli yani oyle gölge falan da degil. Bak benim iki ayri marka erken gebelik testiydi birinde pembe cikti digerinde gölge cikti. O gölge cikani bu günde yaptim biraz pembe cikti onda. Diger erken olandan dün gece yaptim onda daha pembe sabah odrari olmamasina ragmen vardi. Bide normal testte bu kadar erken cikmis, erken test olsa daha iyi cikardi. Ayni gün bizim bat bu arada
Endişelenicek hiçbir şey yok, benim de döngülerim düzenli sayılır ve 6 gün gecikmiştim bir kaç ay önce. Araştırınca 7 güne kadar gecikmenin normal olduğunu öğrendim.Benim günü gününe hatta dakikası dakikasına olduğundan endişeleniyorum
Canım daha çok yeni ya acaba değerim 5 10 çıkar beni arada bırakır mı diye korkuyorumBen görüyorum şöyle bir çizgim olsa koşarak giderim teste
Bizim burda kan verme yok canim pasa pasa 7. haftayi falan bekleyecegim doktora gitmek icin :) bat gününe kadar birde bati 1-2 gün gecince test yaparim evde tam kirmiziyi gorene kadar sonrada doktor randevusu alirim. Istah durumunda bir fark var mi? Ben hastayken bile istahim kesimlez, yumurtlama sonrasi deli gibi yemek tatli yerim canim hic bir sey cekmiyor oyle yemegide yemis olmak icin yiyorum. Oglumda daha ilk aydan aseriyordum hamile oldugumu ogrenmeden oncede :)Ayyyy gerçekten mi kan verdin mi canım sen