Valla bizde 1,5 yıllık evliyiz ama 3 aydık birlikteyiz bu performans çok iyi sistit zannetmem de gebelikten biliyormuudunBir ara sistit oldum zannettim ama sıkıntı olmadı 8 aylık evliyiz biz o sebeple sanırım
Yaa benim gibi, OCAK ayında bende pozitif gördüm ama kimyasal oldu, bu ay var mı sende birşeylerKimyasal yaşadım canım 4 gün gecikme ile adet oldum testlerde pozitifdim
Yaaa öyle mi bilmiyordum öncekinde olmamıştı öyle bir belirti eşim nöbette oluyor bazen yakalayınca kaçırmıyorum bendeValla bizde 1,5 yıllık evliyiz ama 3 aydık birlikteyiz bu performans çok iyi sistit zannetmem de gebelikten biliyormuudun
Teşekkür ederim canım. Benim bir hafta on gün öncesinden başladı her iki taraftadaHayırlı olsun bebeğiniz tekrardan
Adete kaç gün kala başlıyor bu batmazlar ve sol/ sağ hangi bölgede?
Canımm sakın üzülme inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşacaksın hep dua edeceğim sanaBen bugün erken gebelik yaptım yarın regli ggunum negatif çıktı beni de eleyin
İyi yapmışsın en iyisi bak tuttuYaaa öyle mi bilmiyordum öncekinde olmamıştı öyle bir belirti eşim nöbette oluyor bazen yakalayınca kaçırmıyorum bende
Süper hiç bir şey olmayacak rht olYaa benim gibi, OCAK ayında bende pozitif gördüm ama kimyasal oldu, bu ay var mı sende birşeyler15 Şubat'ta benim kanda 72.31 çıktı yarın testi tekralayacağım doktor gel dedi inşallah devam eder kimyasal dan korkuyorum tekrar çünkü adet günüm yarın bakalım betahcg kaç çıkacak inşallah yükselmiştir amin
Evet cizgi var, bir önceki fotoda da gördüm. Insallah bir kac güne belirgin bir cizgi cikarKızlar Allah aşkına bi de böyle bakın var mııııı çizgiiiii
benim de 2 gün var bata aynı şekilde silik benim de. kan mı versek napsak bilemedim ki hiç. ama aşırı derecede de regl belirtim var belim kasıklarım çok ağrıyor. krem rengi akıntım da varBenim bata 1 gün var bukadar silik olması normal gelmedi
inşallah canım yaaaaEvet cizgi var, bir önceki fotoda da gördüm. Insallah bir kac güne belirgin bir cizgi cikar
Dün erken gebelik negatif bu gün de kaset test negatif yarın adet günün kuzum ama umutsuzum. Çok sevindim senin adına inşallah yükselmiştir degerinYaa benim gibi, OCAK ayında bende pozitif gördüm ama kimyasal oldu, bu ay var mı sende birşeyler15 Şubat'ta benim kanda 72.31 çıktı yarın testi tekralayacağım doktor gel dedi inşallah devam eder kimyasal dan korkuyorum tekrar çünkü adet günüm yarın bakalım betahcg kaç çıkacak inşallah yükselmiştir amin
Ben bakar bakmaz gordum :) cizgi oldugunu.Bu daha net ama bat yarın benim bu silik çizgi haddinden fazla silik değil mi ?İnsan olan göremez bunu yani
Kan veresim var ama yarını da bekleyebilirim hiç bilmiyorum şuanYarın seninkiyle şov yapıcaz hissediyorum
Bunu şimdi yaptım kızlar 3. İdrarım bugün
Maşallah var varrrBunu şimdi yaptım kızlar 3. İdrarım bugün
Teşekkür ederim canım benimSüper hiç bir şey olmayacak rht ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?