- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
Bakalım çok erken test için 6-7 gün var daha bata arkadaşlara destek attımŞaki ordada bi mavilik var gibii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım çok erken test için 6-7 gün var daha bata arkadaşlara destek attımŞaki ordada bi mavilik var gibii
Canım çok silik gördüm ben bat ne zamanSözümü tuttum bu sabah test yapan arkadaşlara destek test yaptım negatif bekliyorum ama bir şey dikkatimi çekti işaretledim sizin için kısmet artık
6-7 gün var canım sabahki arkadaşlara destek olsun diye yaptım attım bana da barındı geldi ama bakalım kısmetCanım çok silik gördüm ben bat ne zaman
Aynen canım bnden geldi bizde çok şaşırdık halada ıslaklık devam ediyor acaba mı dedirtiyor bu durumda bizeAynı şekild e benimde öyle yumurtlamadan beri akintim bitmiyo ve ilişkideyken benimde öyle oldu hatta eşimden geldi sandım ama bendenmis
Tamam canım senin için nasıl rahat eder se öyle yaparsın çizgi yarına iyice koyulaşir inşallahKorkuyorum canım o yüzden yarın bidaha yapıcam kan vericem sonra![]()
Benimde hala devam ediyo kremsi beyaz akıntı ama yumurtlamadan beri boyle inşallah belirtidir ya benim daha çok var bataAynen canım bnden geldi bizde çok şaşırdık halada ıslaklık devam ediyor acaba mı dedirtiyor bu durumda bize
Bunu şimdi yaptım kızlar 3. İdrarım bugün
inşallah olur canım ama Olmazsa da üzülme beraber El ele tutuşup Mart grubuna giderizYaaaaaa ay ne güzel inşallah öyle olur benimdeeee
Şov yaptın vallaBunu şimdi yaptım kızlar 3. İdrarım bugün
Yarın Regl olmazsam kesin derim zaten beklicem bakalımGeç döllenme bekle bakalım 3 gün yada 4 güne aynı marka İle yine yap
Bende kasık ağrısı iki tarafta birden oldu öyle göğüs hassasiyetide aman aman değil kuzum reglöncesi şişiyor ya biraz öyle gibi düşüninşallaahhh sende hayırlı haberler verirsin
Yani zaten hep en mantıklısı regli geçince yapmak ya ama işte dayanamıyoruz ki bakasınız geliyor herzamanYarın Regl olmazsam kesin derim zaten beklicem bakalım
harika birşey yapmışsınız güzel dostluklar kazanmak lazım her zaman güzel izler bırakmak ne mutlu size valla birbirinize en kötü ve en güzel zamanlarda destek olmuşsunuzBen ilk hamileligimde de buralardaydim mayis anneleri diye grubumuz vardi gerci bebisler nisan, mayis, haziran aylarinda geldiler ve biz hala görüsüyoruz 5.5 yil oldu kopmadik 20 den 8-9 kisiye dustuk gerci :) burasi öyle bir atmosfer hic görmedigin, tanimadigin insanlarla cok farkli baglar kuruyorsun. Ben isvicredeyim trde kiler daha fazla gorusme, bulusma sansi buldu ki hepsi ayri ayri illerden. Bende görüsebildiklerimle tr de gorustum cocuklarimiza ömür boyu hatira kalacak fotolar cektik.
Hahahaha valla hakkındır sözüm yok
Maşallah derman mı kalır neyle beslendin bu performansa dayanmak için
Bir ara sistit oldum zannettim ama sıkıntı olmadı 8 aylık evliyiz biz o sebeple sanırımMaşallah derman mı kalır neyle beslendin bu performansa dayanmak için