Yaaaaaa ay ne güzel inşallah öyle olur benimdeeeeHer şeyin hayırlısı canım bak benim teste negatif çıktı ama umudumuzu kaybetmiyoruz neydi kırmızıları henüz görmedik dur bakalım Gün doğmadan neler doğar bu ay olmazsa bir dahaki ay olur Allah ne zaman izin verirse Rabbim ol der olur verir canım Hiç canını sıkma sen Belki geç döllenmede canım benim 10 günü geçtiğinde Çok Çok Çok silik çıkmıştı ilk gebeliğimde Hatta Sağlık ocağındaki eve bana sen hamile değilsin canım bile dedi Ama Rabb'im Ol deyince oluveriyor hamileydim
Sen bilirsin kuzum bi günde bile değer artıyor erken öğrenip yükselmesini beklemekte stresli en iyisini sen bilirsin❤Yarını beklicem en garantisi o.Regl olursam geçmiş olsun olmazsam kesin hamileyim derim.Asla gecikmem çünkü ben
3ü mü yumurtlama gösteriyor anlamadım o kismiBu ay takvimim böyleydi işte hiçbişey bilmiyorum şuan
Testlerde fotoğraf çektiğin açı ve ışık çok önemli tutturamazsan çıkmıyoSözümü tuttum bu sabah test yapan arkadaşlara destek test yaptım negatif bekliyorum ama bir şey dikkatimi çekti işaretledim sizin için kısmet artık
Kimyasal yaşadım canım 4 gün gecikme ile adet oldum testlerde pozitifdimCanım sen Ocak ayında hamile değilmiydin
Evet 4 çatlama sanırım onu ben de tam anlayamadım3ü mü yumurtlama gösteriyor anlamadım o kismi
Bence yarın ki testte daha net göreceksiniz olduğunuEmin olamıyorum ama zaten söyle bi durum var benim vücudum saat gibidir.Yarın bat Regl olursam yoktur bişey ama olmazsam test tekrarlarım
bugün test tekrarlasam Nası yapıcam ilk idrar geçti.su içip çişimi mi tutucam yoksa ovulasyon gibi sıvı almadan mı beklicemSen bilirsin kuzum bi günde bile değer artıyor erken öğrenip yükselmesini beklemekte stresli en iyisini sen bilirsin❤
Hayırlısı neyse o olsun kuşum bakalımBence yarın ki testte daha net göreceksiniz olduğunu
Sıvı almadan bekle canım sabah yapılmasının sebebi idrarda toplanmasını beklemek hormonunbütün test tekrarlasam Nası yapıcam ilk idrar geçti.su içip çişimi mi tutucam yoksa ovulasyon gibi sıvı almadan mı beklicem
Şaki ordada bi mavilik var gibiiSözümü tuttum bu sabah test yapan arkadaşlara destek test yaptım negatif bekliyorum ama bir şey dikkatimi çekti işaretledim sizin için kısmet artık
Kaç saat meselaSıvı almadan bekle canım sabah yapılmasının sebebi idrarda toplanmasını beklemek hormonun
Canım genelde uyku suremiz uzun oldugu icin o yuzden sabah diyolar idrarda hcg birikmesi icin bunu gunduze nasıl uyarlarız bilemedim su anKaç saat mesela
Ben kan mı versem direkt yoksa yarını mı beklesemCanım genelde uyku suremiz uzun oldugu icin o yuzden sabah diyolar idrarda hcg birikmesi icin bunu gunduze nasıl uyarlarız bilemedim su an
Bende yeniden yapıcam burcu akşam yemeğinden önce yapıcam 6.30 gibiKaç saat mesela
Bence kan ver canım o kesin sonuc 10 olsa zaten hamilesin demek hem idrardan daha yüksek oluyor kanda ilk kana gectigi icinBen kan mı versem direkt yoksa yarını mı beklesem
Geç döllenme bekle bakalım 3 gün yada 4 güne aynı marka İle yine yap1 günüm var
Tamam canım hadi insallah değerin yükselir çizgin daha belirgin oluuur19 şubat canım
Valla sorma şekil şekil oldum birde ev yerleştiriyorum yeni taşındım oraya git buraya git ışık bulTestlerde fotoğraf çektiğin açı ve ışık çok önemli tutturamazsan çıkmıyo
Aşkımm ağrım yok çok hafif minnos oluyo bi his geçiyo sonra ayyy leyla gibiyim ayaklarım yere değmiyoAynen canım artış güzel olursa da bi daha istemiyorlar nasıl hissediyorsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?