- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 73
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verKızlar peki ben kan versem mii? benim de burcu gibi aynı silik çizgi ama gösterdiğim herkes gördü çizgiyi? bat 19 şubat beklemek mi iyi kan vermek mi bilemedim
Dün erken gebelik negatif bu gün de kaset test negatif yarın adet günün kuzum ama umutsuzum. Çok sevindim senin adına inşallah yükselmiştir degerin![]()
Bende ağrı sızı yok göğüslerim çok şişti sadece.Akıntı var benim de kıvamlı ama.Şu kuruma çizgisi konusu beni aşırı geriyo eğer öyle bişey değilse var diyebilirim aşk yaşıyorum şuan testlebenim de 2 gün var bata aynı şekilde silik benim de. kan mı versek napsak bilemedim ki hiç. ama aşırı derecede de regl belirtim var belim kasıklarım çok ağrıyor. krem rengi akıntım da var
Canım senin âdetin iki gün geçmiş galiba kan yada idrar testi yaptın mı?Süper hiç bir şey olmayacak rht ol
Kuruma çizgisi şüpheli bi çizgi o ama emin olamıyorum yaBen bakar bakmaz gordum :) cizgi oldugunu.
Canım senin âdetin ne zamandıSizce gebelik testi yapmalımiyim lütfen bni de gorun
Yap hemen muhtemelen pozitifsin senSizce gebelik testi yapmalımiyim lütfen bni de gorun
19 ŞubatCanım senin âdetin ne zamandı
Biz aynı gibiyiz ben bu sabah test yaptım erken gebelik arkadaşlara destek için sanki var gibi geldi8 inde aksam çatladı işte canım 24 diye hesapladım ben
İlk idrar değil ama çıkar mı bugunYap hemen muhtemelen pozitifsin sen
Bekle canım az dahaKan veresim var ama yarını da bekleyebilirim hiç bilmiyorum şuan
yok benim adetime 6-7 gün var kuzum ben rahat ol diye sana yazdım beta için düzenli ilerler demek istedim ben sabah test yaptım şöyle çıktıCanım senin âdetin iki gün geçmiş galiba kan yada idrar testi yaptın mı?
Aminn tesekkur ederim.Yaaaaaaaa muhteşem birşey .. ne güzel çok sevindim Allah daim etsin dostuklarinizi.. çok tatlı gerçekten MashaAllah..![]()
Tesekkur ederimharika birşey yapmışsınız güzel dostluklar kazanmak lazım her zaman güzel izler bırakmak ne mutlu size valla birbirinize en kötü ve en güzel zamanlarda destek olmuşsunuz![]()
Eğer fazla testin varsa yapabilirsin canım ama şu anda en doğrusu ya kan vermek yada adet gecikmesini beklemen olur bazı kişilerde geç döllenme oluyor19 Şubat
Cizgi var olmasina var eger testler kesin sonuc veriyorsa normalde olmayinca her turlu beyaz cikiyor, kuruma cizgisi bile olmuyor. Hayirlisi olsun insallah hakkindaKuruma çizgisi şüpheli bi çizgi o ama emin olamıyorum ya
Nasip bitanem hiç sanmıyorum ama bakalm rabbim ne gosterirSenin de olur inşallah, canım kiminde geç döllenme oluyor belki öyledir
![]()