Aşkım büyük ihtimal 2 gün sonra yine vericem doktor operasyona gireceği tuttu haber bekliyorum ondanBi daha verecek misin kann❤
Ayyy inşallah vardırAy çok güzel ben resmen zorla hayalet çizgiler görmeye çalışıyorumsen bence koş hemen kan ver baya belirgin çıkmış çünküüü
Oda evetSonra tekrar pozitifler dönüp negatiflere destek olsun
Ne zaman bat??ayyyy heyecanlanıyoruum artııkk olabilir mi diyeee
Her şeyin hayırlısı ama iyi olurdu . Kalabalık aile isteyenler için ideal çoğul gebelik :)
Bence kan var canım ya da baska test yap ama bu testte gözüküyorinşallah canım çok az gözüktüğü için de çok umutlanmak istemiyorum
25 inde yapman en dogru sonucu verir canım ondan öncekiler kafanı karıstırabilir negatif cıkarsaKızlar bir şey soracağım benim yumurtam 11 inde çatladı sizce erken gebelik testini veya kaset testi ne zaman yapabilirim
Geç döllenme olabilir herşey olabilir ben de batın ertesi günü beta 70 ile öğrenmiştim. Sağlıkla tutıunsun devam etsin inşallahBu daha net ama bat yarın benim bu silik çizgi haddinden fazla silik değil mi ?İnsan olan göremez bunu yani
Çok silik var canımBen silik çizgi görüyorum mesela
Canım peki 25 inde normal gebelik testiyle yapsam çıkar mı evde normal gebelik testlerim var erken gebelik yokta25 inde yapman en dogru sonucu verir canım ondan öncekiler kafanı karıstırabilir negatif cıkarsa
19 şubat canımNe zaman bat??
Benim bugun bat yaptım böyle çıktı canımCanım peki 25 inde normal gebelik testiyle yapsam çıkar mı evde normal gebelik testlerim var erken gebelik yokta
Eğer tutunma olursa 14-17 gün icinde kaset testler gösterir canımCanım peki 25 inde normal gebelik testiyle yapsam çıkar mı evde normal gebelik testlerim var erken gebelik yokta
Emin olamıyorum ama zaten söyle bi durum var benim vücudum saat gibidir.Yarın bat Regl olursam yoktur bişey ama olmazsam test tekrarlarımGeç döllenme olabilir herşey olabilir ben de batın ertesi günü beta 70 ile öğrenmiştim. Sağlıkla tutıunsun devam etsin inşallahyarın yapacağınız test daha koyu olur
ben görüyorum yaaa benim de böyleee, bence varBu daha net ama bat yarın benim bu silik çizgi haddinden fazla silik değil mi ?İnsan olan göremez bunu yani
Geç döllenme olabilir yavrum erken mi buBu daha net ama bat yarın benim bu silik çizgi haddinden fazla silik değil mi ?İnsan olan göremez bunu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?