Benimde canım beyaz akıntım var kokusuz ve cinsel ilişkide 7 aylık evliyim 7 aydır olmayan bir akıntı var galiba seninfe beyaz bir akıntıBenim de her lavabo sonrası afedersin baya akıntım oluyo sürekli çamaşır değiştiriyorum ama sulu beyaz bi akıntı ve aşırı şişim
Bakym seninki nasıldı at çabukAy kuzumm benimki de böyleydi yaa bugün ne güzel bi gün bol pozitiflii
Bak bunla değerim 12 çıkmıştı bebegimm❤Bakym seninki nasıldı at çabuk
Peki kaç gün vardı bata sen öğrendiğindeBak bunla değerim 12 çıkmıştı bebegimm❤
Ayy Diloş çıktıda geçen ay çok yalancı pozitif oldu korkuyorumAy hadi hayırlısı olsun kan verecek misinnn çok sevindimm
Kuzum ben catlatma ignesini tam 14. Gün attım iğne gününü sayarsak 12. Gün böyle çıktı kanda da 12 çıktı bata 3 falan vardıPeki kaç gün vardı bata sen öğrendiğinde
kaç günün. Var bata geç döllenmiş ancak artacak bence bekle bakalım takip etmelisin ne olacak diyeVarsa da 3 filan hcgBukadar silik olur mu
Ama bu hem kaset test hemde çok belli canım bunun yanılmasi olmazzAyy Diloş çıktıda geçen ay çok yalancı pozitif oldu korkuyorum
Allahım ağzın bal yesin inşallahAma bu hem kaset test hemde çok belli canım bunun yanılmasi olmazz
Benim bata 1 gün var bukadar silik olması normal gelmediKuzum ben catlatma ignesini tam 14. Gün attım iğne gününü sayarsak 12. Gün böyle çıktı kanda da 12 çıktı bata 3 falan vardı
1 günüm varkaç günün. Var bata geç döllenmiş ancak artacak bence bekle bakalım takip etmelisin ne olacak diye
Yaaa benimde bat 24 inş güzel haberler alırızYok değilim kuzum 24ü bat benim.
Ya Allah söylettirmiş olsun ya
Bak benim değerim 12 çıktığında kaset testte böyleydiAllahım ağzın bal yesin inşallah
Ayyy çok silikmiş benim bayağı bellii omgBak benim değerim 12 çıktığında kaset testte böyleydiay bi kan ver çok heyecanlı bugün çok güzel bi gün oldu
Tam 14. Gün yumurtladigina mesela emin misin? Bi kaç gün oynaması çok normal kuzu hatta ben bi tane daha erken gebelik yapmıştım başka marka seninkinden bile çok silikti negatif gibiBenim bata 1 gün var bukadar silik olması normal gelmedi
Evett canisii çok belli seninki ay hemen kan ver kanAyyy çok silikmiş benim bayağı bellii omg
Yarını beklicem en garantisi o.Regl olursam geçmiş olsun olmazsam kesin hamileyim derim.Asla gecikmem çünkü benTam 14. Gün yumurtladigina mesela emin misin? Bi kaç gün oynaması çok normal kuzu hatta ben bi tane daha erken gebelik yapmıştım başka marka seninkinden bile çok silikti negatif gibi
Aynı şekild e benimde öyle yumurtlamadan beri akintim bitmiyo ve ilişkideyken benimde öyle oldu hatta eşimden geldi sandım ama bendenmisBende de şöyle bir durum oldu eşimle ilişkideyken cinsel organının üzeri beyaz beyaz oldu böyle ilk defa böyle bir şey gördük hatta bana sen kesin hamilesin dedi yumurtlamadan bu yana akıntım hiç kesilmedi ama bilemiyorum tabi
Bu ay takvimim böyleydi işte hiçbişey bilmiyorum şuanTam 14. Gün yumurtladigina mesela emin misin? Bi kaç gün oynaması çok normal kuzu hatta ben bi tane daha erken gebelik yapmıştım başka marka seninkinden bile çok silikti negatif gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?