Benim de aynı ve şu an pantolonumun düğmesini açmak zorunda kaldım aşırı şiştim normalde 48 kiloyum kilo problemimde yok. Aşırı akıntım var adet olmak üzere gibiyimKızlar bir şey soracağım benim yumurtam 11 inde çatladı sizce erken gebelik testini veya kaset testi ne zaman yapabilirim
Evet kuşum erken olmasına rağmen çok silik bilmiyorum kafam karıştıGeç döllenme olabilir yavrum erken mi bu
Bilmiyorum Ya testi ameliyat ettim Fener tuttum anca öyle görebildimben görüyorum yaaa benim de böyleee, bence var
Ayyu sen hamilesin canımBenim bugun bat yaptım böyle çıktı canım
Çok teşekkür ederim 14 gün sonra yapacağımEğer tutunma olursa 14-17 gün icinde kaset testler gösterir canım
Bende de şöyle bir durum oldu eşimle ilişkideyken cinsel organının üzeri beyaz beyaz oldu böyle ilk defa böyle bir şey gördük hatta bana sen kesin hamilesin dedi yumurtlamadan bu yana akıntım hiç kesilmedi ama bilemiyorum tabiBenim de aynı ve şu an pantolonumun düğmesini açmak zorunda kaldım aşırı şiştim normalde 48 kiloyum kilo problemimde yok. Aşırı akıntım var adet olmak üzere gibiyim
VarKızlar Allah aşkına bi de böyle bakın var mııııı çizgiiiii
Benim de her lavabo sonrası afedersin baya akıntım oluyo sürekli çamaşır değiştiriyorum ama sulu beyaz bi akıntı ve aşırı şişimBende de şöyle bir durum oldu eşimle ilişkideyken cinsel organının üzeri beyaz beyaz oldu böyle ilk defa böyle bir şey gördük hatta bana sen kesin hamilesin dedi yumurtlamadan bu yana akıntım hiç kesilmedi ama bilemiyorum tabi
Canım gayette görünüyor benceBu daha net ama bat yarın benim bu silik çizgi haddinden fazla silik değil mi ?İnsan olan göremez bunu yani
Aynen canım artış güzel olursa da bi daha istemiyorlar nasıl hissediyorsunnnAşkım büyük ihtimal 2 gün sonra yine vericem doktor operasyona gireceği tuttu haber bekliyorum ondan
İnşallah güzel haberler alırsın canımAllah razı olsun cümlemizin yardımcısı olsun inşallah. Artık Temmuz ya da Ağustos’ta burda olurum
Ama varBu daha net ama bat yarın benim bu silik çizgi haddinden fazla silik değil mi ?İnsan olan göremez bunu yani
Ay hadi hayırlısı olsun kan verecek misinnn çok sevindimmKizlarrrr gunaydin 5 dk icinde ciktiBen şook cebime koymuştum iyi ki bakmışım
Ya deme öyle ağlicamCanım gayette görünüyor bence
İnşallah 2. Ama aralarda 2 kist tedavisi için ara vermek zorunda kaldım senin kaçıncı olduSorma hemde çok yorulduk inş hayır haberlerimz yakındır .
Kaçıncı yumurta takibin?
Bursa’da var çizgiKızlar Allah aşkına bi de böyle bakın var mııııı çizgiiiii
Ay kuzumm benimki de böyleydi yaa bugün ne güzel bi gün bol pozitifliiBu daha net ama bat yarın benim bu silik çizgi haddinden fazla silik değil mi ?İnsan olan göremez bunu yani
Varsa da 3 filan hcgAma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?