- 23 Aralık 2021
- 834
- 999
- 33
- 29
Olsun ya uykusuz gecelerim hep acaba tuttu mu oldu mu demekle geçmiştiKıyamamm değerin çıksın sonra kese için heyecan gelecek sonra kalp atışı için artıkkuykusuz geceler yeni başlıyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun ya uykusuz gecelerim hep acaba tuttu mu oldu mu demekle geçmiştiKıyamamm değerin çıksın sonra kese için heyecan gelecek sonra kalp atışı için artıkkuykusuz geceler yeni başlıyor
![]()
Inşallah kuzum yaa vallahi ne kadar uzulmicem desemde çok uzuluyorumRabbim en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallahhh❤![]()
Öyle canım seni çok iyi anlıyorum, artık o bekleyişler bitti allahin izniyle. Amiiin amiin inşallah en kısa sürede Allah isteyen herkese nasip etsinOlsun ya uykusuz gecelerim hep acaba tuttu mu oldu mu demekle geçmiştibu tatlı telaşa yeter inşallah herkes sağlıkla kucağına alır bebişlerini
senin ne durumda bebiiiiiş
![]()
Ya yerim onu beeeeeenÖyle canım seni çok iyi anlıyorum, artık o bekleyişler bitti allahin izniyle. Amiiin amiin inşallah en kısa sürede Allah isteyen herkese nasip etsin❤
Benim ki en son artist gibi duruyordu Pazartesi günü![]()
Anliyorum seni canım benim uzun süre bekleyen biri olarak. Bi problemin yoksa eğer şükür bi evladım var diye kabullenişle devam etsen mesela hayatına, hem o üstündeki baskı da gider. Çünkü insan neyi çok istiyorsa daha da geciktiriyor işte istemedenInşallah kuzum yaa vallahi ne kadar uzulmicem desemde çok uzuluyorum
Keyfi yerinde yaşlanmış duruyor öyleYa yerim onu beeeeeenMaşallah
![]()
![]()
Hiiiiç üzülme canını sıkma eminim ki önümüzde ki ay daha çok hırsla çabalayacaksınHayırlı sonuçlarla gel inşallah canım benimbenim bat yarın şimdi kaset yaptım sonuç negatif bu ayda olmadı maleseff
Ya çok duygusal gerçekten çok tuhaf bir his bir durumKeyfi yerinde yaşlanmış duruyor öyle❤
Hala inanamıyorum biliyor musun![]()
Orası öyle inanırmısin dua ederken bile utana sıkıla ediyorum bi evladım var daha hiç evlat sahibi olamayanlar var ama çok istiyorum allahım kardeşsiz bırakma diyorum sonra hiç evladı olmayan kulların var benide aralarına kat duamı kabul et diyorum ama inan biliyosun sende hüsrana uğramak çok çok zor bi durum koca bi ay bekliyosun sonuç sıfır.Anliyorum seni canım benim uzun süre bekleyen biri olarak. Bi problemin yoksa eğer şükür bi evladım var diye kabullenişle devam etsen mesela hayatına, hem o üstündeki baskı da gider. Çünkü insan neyi çok istiyorsa daha da geciktiriyor işte istemedenNormal hayatın döngüsü diyerek mesela korunmadan devam edeceksin ama akışına kapılarak. Belki senin mucizen de o rahatlamadan sonra gelir
![]()
Saol kuzum inşallah bakalım artık avokado yapıyorum şimdi sıra havuctaaa en azından o daha ucuzHiiiiç üzülme canını sıkma eminim ki önümüzde ki ay daha çok hırsla çabalayacaksınHamişlik haberini buradan alacağım eminim
Dualarım seninle kuzumyukarda açıklama yaptım neler yaptığıma dair canım oku onlarıı
![]()
İnsallah inşallah kankilerini bekliyor sabirsizlikla arkamdan gelsinler diyeYa çok duygusal gerçekten çok tuhaf bir his bir durumçok güzel yavrum yaaa sağlıkla gell insallah amiiiin
![]()
Ben seni çok iyi anlıyorum canım özellikle hastane kapısından çıkmayan biri olarak. Bunun ilki ikincisi olmaz insan deneyip üzülünce yine aynı şeyleri hissediyor ki. Sadece oyalanabilecegin bi evladin var kafanı dagitabilecegin o manada söyledim. Allah o minik kuzuya da bi kardeş versin bi an önce insallahh o da çok istiyordu biliyorum. Masum yavrunun hatrina bi an önce kardeş versin Allahim insallahhhOrası öyle inanırmısin dua ederken bile utana sıkıla ediyorum bi evladım var daha hiç evlat sahibi olamayanlar var ama çok istiyorum allahım kardeşsiz bırakma diyorum sonra hiç evladı olmayan kulların var benide aralarına kat duamı kabul et diyorum ama inan biliyosun sende hüsrana uğramak çok çok zor bi durum koca bi ay bekliyosun sonuç sıfır.
Saol kuzum inşallah bakalım artık avokado yapıyorum şimdi sıra havuctaaa en azından o daha ucuz![]()
Teşekkür ederim güzelim allah razı olsun sağlıcakla kavus sende mucizene insallahBen seni çok iyi anlıyorum canım özellikle hastane kapısından çıkmayan biri olarak. Bunun ilki ikincisi olmaz insan deneyip üzülünce yine aynı şeyleri hissediyor ki. Sadece oyalanabilecegin bi evladin var kafanı dagitabilecegin o manada söyledim. Allah o minik kuzuya da bi kardeş versin bi an önce insallahh o da çok istiyordu biliyorum. Masum yavrunun hatrina bi an önce kardeş versin Allahim insallahhh❤❤
Ay sinirlerim cok bozuk güldüğüme bakma. Hani deliler olur ya bazen öyle oluyorum bebek konusunda. Bşrde eşim zorla yeniden bu fikri bana kabul ettirdi aksamda diyo ki takma bu kadar akısına bırak böyle stresle olmaz diyoSonra tekrar pozitifler dönüp negatiflere destek olsun![]()
Allah razı olsun canım daha güzelleri çifter çifter sizlerin olsun insallahhhTeşekkür ederim güzelim allah razı olsun sağlıcakla kavus sende mucizene insallah![]()
Canım sen bugün yapacak mıydın test? Ben dayanamadım yaptım ve hayal görmüyorsam çoook silik bi çizgi gördümAy sinirlerim cok bozuk güldüğüme bakma. Hani deliler olur ya bazen öyle oluyorum bebek konusunda. Bşrde eşim zorla yeniden bu fikri bana kabul ettirdi aksamda diyo ki takma bu kadar akısına bırak böyle stresle olmaz diyoadam relax ya aylarca kaç tane test yaptım ben en son artık hamileysemde geç ögreneyim moduna girip test yapmayı bırakmıştım ama tabi aklımdan cıkmıyordu o ayrı
simdi yine aynı cukura düşmüş gibiyim ne saat geçiyor ne günler. Tıp artık iyice ilerlese yumurta döllendş diye de hemen pat diye anlasılabilse cok. Güzel olur akıl kalmıycak yoksa bizde ben diyeyim
![]()
Kız bir at resmi belki bizde görürüz bende dün yaptım net negatiftiKızlar ben test yapacağım diyordum bu saatte kalktım heyecanla yaptım. Erken gebelik testi kullandım. Çok emin olmamakla beraraber çook silik bir hayalet çizgi gördüm gibi geliyor. Yani telefonla çekmeye çalıştım ama tam belli olmuyor. Baya belli belirsiz gibi. Nasıl yapsam acaba bat 19 u
9 günüYumurtlamanın kaçıncı günüydü?
Ay testin kağıdını çıkarıp yanıma aldım iş yerinde gün ışığında çekmeye çalışcam bi deKız bir at resmi belki bizde görürüz bende dün yaptım net negatifti![]()
Bence yaşamaz ben bi hamilelik geçirmeme rağmen anlayamıyorumBenim bat 19 Şubat idrarında falan koku yok zaten o kokuda çok sonra çıkmıştı diğer hamileliğimde birde şeyi çok merak ediyorum acaba bir insan her gebeliginda aynı belirtileri mi yaşar .