- 22 Haziran 2017
- 64
- 32
- 88
Çok üzüldüm canım ama her şerde bir hayır var biliyorsun belki sağlıklı bir gebelik olmayacaktı. İçini ferah tut canım en yakın zamanda bu güzel habere ereceksinYok canım kimyasal değil baya düşük.. keseyi gorerek öğrenmiştim gebeliğim ama çok başındaydı olayın 10 kusur gün sonra düşük yapmış oldum ..
Çok teşekkür ederim kuzum size her seyi tek tek anlatacağım inşallah hepiniz güzel haberler alacaksınız en yakın zamandaYa çok duygulandım
Rabb'im sağ salim kucağına aldırsın meleğini
İnş ayağını sürttüm devamı gelir tüm arkadaşlarımıza
Kendine geldiğinde yumurtlamadan itibaren tüm belirtilerini tek tek yaz lütfen:)
Çok şaşkınım ya gerçekten umudum yoktu bu aydan da aşkım vallahi duaların kabul oldu Allah razı olsunYaaahey masallahh ilk konuştuğumuzda sana insallah bu ay 14 şubat hediyesi olur demiştim ama gecikmeli hediyeniz geldi, hemde çok güzel bi hediye çok sevindim kuzumm çoook yarin hemen kan ver çokta belli cikmis
Canım lütfen olumsuz düşünme canını sıkma umudumuz her ay devam edecek pes etmeyeceğiz ve çok düşünmemek gerekiyor gerçekten ben 9 aydır yaklaşık deniyordum ama her ay daha çok çabalıyordum farklı şeyler denedim inandım ettim tabi sonra umudumda kırıldı. Ama şunu anladım bu belirtiler bence adet belirtileri aynı zamanda ve bu belirtlerden anlayamıyoruz en büyük belirti adetin gecikmesi.Biz kadınların umudu hiç bitmiyor.. Bu ay o kadar emindim ki hamile olduğuma.. Hep ben hamileyim kesin hamileyim diye gezdim ortalıkta.. Sağ kasığımda ağrı etim çekiliyor gibi sızlıyordu. Karnıma iki kez şiddetli ağrı girdi.. Kokulardan tiksindim.. Mide bulantısı yaşadım.. Göğüslerim sızladı ve neredeyse burada okuduğum tüm belirtileri yaşadım sayılır.. Ama hamile olduğumu düşünmeme sebep kasık ağrısı olmuştu çünkü çok farklı bir ağrıydı. Adetime bir hafta varken negatif çıkmıştı test tabi ona inanmadım. Adetim 2 gün gecikti predictor test yaptım ki adetim hiç gecikmez her ay 6 gün önce gelir şaşmaz ama o da negatif çıktı inanmak istemedim ve onu yaptığım gün adet oldum. İlk defa hiç ağrısız belirtisiz adet olmuştum.
Adet oldum kahverengi bir akıntıyla başladı acaba yerleşme kanaması mı diye araştırmalara başladım. 1 gün 2 gün derken pıhtılı kanama oldu. Acaba üstüne mi gördüm dedim ümidimi kaybetmek hiç istemedim. Sonra ağlayıp sızlayıp sorguladım adetim gecikmesine bile sevinmişken neden böyle oldu diye... Her defasında hep ümidimin yok olmasından yoruldum artık.. Gerçekten yoruldum...
Çool tebrik ederim o kadar güzel bir haber ki darısı başımıza inşallahhepinize bu aksam çok içten dua edeceğim. 8 9 aydır bu haberi bekliyordum gerçekten doğru zamanı var kızlar sabredin bekleyin ve inanın olmaması için hiç bir engel yok ben pcoydum yaptığım seyler size söyleyeceğim bi kendime geleyim
Amiiiiin amin inşalalh çol teşekkür edermÇool tebrik ederim o kadar güzel bir haber ki darısı başımıza inşallahsağlıkla ilerlesin
Teste bakabilir miyimmmKızlar ben test yapacağım diyordum bu saatte kalktım heyecanla yaptım. Erken gebelik testi kullandım. Çok emin olmamakla beraraber çook silik bir hayalet çizgi gördüm gibi geliyor. Yani telefonla çekmeye çalıştım ama tam belli olmuyor. Baya belli belirsiz gibi. Nasıl yapsam acaba bat 19 u
İşte telefonla çekmeye çalıştım ama telde belli olmuyor ben yakından ışık altında bakınca belli belirsiz gördüm. Ama emin de olamıyorum. Çekmeye çalışayım tekrar. Kaset test yapsam mı acaba bilemedim. Erken gebelikte bu kadar çıktıysa onda h çıkmayabilir gibiTeste bakabilir miyimmm
Canım bekle adet günü yap kaset testi belki hcg hormonu henüz yükselmemiştir çok bekleyelimİşte telefonla çekmeye çalıştım ama telde belli olmuyor ben yakından ışık altında bakınca belli belirsiz gördüm. Ama emin de olamıyorum. Çekmeye çalışayım tekrar. Kaset test yapsam mı acaba bilemedim. Erken gebelikte bu kadar çıktıysa onda h çıkmayabilir gibi
Öyle yapayım canım en iyisi. İnşallah hayal falan görmüyorumdurCanım bekle adet günü yap kaset testi belki hcg hormonu henüz yükselmemiştir çok bekleyelim
Benimde 13 şubatta yaptığım test öyleydi bat 17 4 gün öncesi aşırı hayalet çizgi olarak çıkmıştıÖyle yapayım canım en iyisi. İnşallah hayal falan görmüyorumdur
Ay ne güzel kuzum yaa duygulandim bakÇok şaşkınım ya gerçekten umudum yoktu bu aydan da aşkım vallahi duaların kabul oldu Allah razı olsuniyi dileklerin iyi düşüncelerin için coook teşekkür ederim şimdi kan vermeye gideceğin 8 gibi doktoruma doktorumda şaşırcak
Her şeyin hayırlısı ama iyi olurdu . Kalabalık aile isteyenler için ideal çoğul gebelik :)Valla ben olsa fena olmaz diyorum bir avazda çıksın 37 sonrası 2. Yi ne ara yapalım daha 1. Gelmedi diyorum hayırlısı
İnşallah kuzum benimde kalbim pır pır dün geceden beri uyuyamadım düzgünAy ne güzel kuzum yaa duygulandim bakben hepiniz için dua ediyorum hep bebeğim böyle sizden de güzel haber alınca içim pır pır ediyor çok seviniyorum ya hadi gitte güzel haberlerle gel kuzum yaz bana değerin güzel çıkacak gibi çok belli çıkmış masallahh ❤
Hayırlı sonuçlarla gel inşallah canım benimİnşallah kuzum benimde kalbim pır pır dün geceden beri uyuyamadım düzgün
Kıyamamm değerin çıksın sonra kese için heyecan gelecek sonra kalp atışı için artıkkİnşallah kuzum benimde kalbim pır pır dün geceden beri uyuyamadım düzgün
Rabbim en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallahhh❤Hayırlı sonuçlarla gel inşallah canım benimbenim bat yarın şimdi kaset yaptım sonuç negatif bu ayda olmadı maleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?