Kızlar selam aranıza yeni katılıyor sayılırım, uzun zamandır kapalıydı hesabım, ilk kez bebiş için yazıyorum, çünkü artık kendimi çok çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum, uzun süredir bebek istiyoruz hep bir engel çıktı karşımıza doktorlara git gel git gel helak oldum. Sebepsiz infertilite olduğumu söylediler hep, bende Eylül ayında yeni doktora başladım ve sürecimi anlattım benim sorunum düzensiz adet durumu ve yumurtlayamama kasım ayında bana attık tedavimin daha güçlü olması için femara ve gonal-f başlandı ama çok yüklü geldiği için çok fazla yumurtam oldu sonra aşılamamı yapsak durumuna döndük ama onda çok fazla yumurta olduğundan vazgeçildi. Son kontrolümde çatlama olacağını söyledi doktorum ve o gün hafif kanamalarım akşam saatinde çoğalarak en son 2 aralıkta ben regl oldum çatlama beklerken hüsrana uğradım çok üzüldüm ondan iğne ilaç boşuna gitmiş gibi hissettim. Ve o gün bugündür regl olamıyorum iki kez idrar testi bir kezde en son 17 ocakta kan testi yaptırdım 0,21 ile negatif hatta yapan kişi arada kaldığını ve hamile olabiliceğimi söyledi iki gün sonra tekrar test vermemi söyledi fakat bu durumu kendi doktorumla görüşünce kesinlikle negatif olduğunu söyledi ve bana söktürücü ilaç olarak tarlusal başladı şuan 3.günüm onu kullanıyorum tiroid hastasıyım ilaç kullanıoyrum bunları yanı sıra birde biosteron başlandı bana 3. ayındayım bende Şubat ayında hamile haberi almak istiyorum etrafımda herkes ya hamile ya doğurdu ve hepsi benden sonra evlendi bende çok üzülüyorum ister istemez insan stres oluyar. Bende kimselere anlatamıyorum buraya yazarak size içimi dökmek istedim 2016 nisanda evlendim 30 yaşındayım son iki senedir bebek düşünüyoruz bazı aksiliklere rağmen, bende hamişşş olabilcek miyimmm