ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

İnşallah iyi geçer transferin ve sonrasında pozitifi görürsün. O kadar güzel söyledin ki. Kadın olmak çok zor.

İnşallah iyi geçer transferin ve sonrasında pozitifi görürsün. O kadar güzel söyledin ki. Kadın olmak çok zor.
Gercekten oyle bir cocugum olsa bile 5. Deneyisim belki cocugu olmayan kisileri anlamadığımı düşünüyorlardır ama emin olun ikinci cocukta yine ayni hisler oluyor Gerçekten kendimi deney hayvanı gibi hissediyorum neredeyse gunde 10 tane hap alıyorum.Hayirlisiyla bitsin bekleyen herkes mutlu sonucu alsin...

Merhabalar. Gonal f iğnelerde 4. Günüm bugün muayene gittim solda çikolata kisti cok harap ettiği için solda yumurta yok sanırım boş işareti koymuş sağda da 11 altında da 4K yazıyor bu nedir bilen var mı tek yumurtam mı var demek oluyor yarın cetrotide baslayacak yoksa neden cetrotide vurucam kafam karışık

Muhakkak canım o masaya yatmak bile başlı başına bir eziyet. İlaçlar iğneler muayeneler kan veriyorum kolumdan iğne yapıyorum karnımdan ilaç alıyorum fitil alıyorum. Enerjin düşüyor ne kadar olursa olsun. Birde olumsuzluklar anlayışsızlıklar eleştiriler toplum baskısı filan ha bir de yetmezmiş gibi pandemi korkusu stresi hiç kolay değil. İnşallah sonu iyi biter hepimiz için.

Heralde 11 tane yumurta 4 tanesi olgunluğa erişmiş kaliteli demektir diye düşünüyorum. Ben de bilmiyorum ama tek yumurta olduğunu hiç zannetmiyorum. Dördüncü günde cetrodite ye başladı ise olgunlaşmıştır yumurtaların ondandır canım. Cetrodite yumurtalar erken çatlamasın diye. Yani bence güzel ilerliyor tedavin

Bende öyle düşündüm canım ama ne biliyim yaa acaba tek mi yumurta oluşmuş bende 4K acaba küçük mü demek diye düşündüm ama kaliteli de olabilir biraz rahatladım suan canım ya teşekkür ederim valla inşallah öyledir

En büyük yumurtan 11mm, 4k da 4 tane küçük olabilir. Olgunlaşan bir yumurta varki cetrotide başlanmış. Olmasa daha başlamazdı. Kötü düşünme, moralini yüksek tut. 4.gün erken zaten bundan sonra 10mm üstüne çıkar yumurtalar

Hmm en büyüğü 11 mm oluşuna sevindim ama simdide 4küçük olmasına üzüldüm çikolata kistim var yumurtam cıkmayacak diye cok korkuyorum istemsizce aklım hep orda canım yaa inşallah çıkar

Zannetmiyorum ben canım inşallah bizim aklımıza gelen gibidir. Öyle düşün içini ferah tut küçük olsaydı eğer cedrodite vermezdi zaten.

Zannetmiyorum ben canım inşallah bizim aklımıza gelen gibidir. Öyle düşün içini ferah tut küçük olsaydı eğer cedrodite vermezdi zaten.
İnşallah canım rabbim hepimizin tedavilerini hayır eylesin evlatlarımızı nasip etsin biran önce. Benim ilk denemem cok tedirginim her aşamadan. İnşallah herkesin benimde kaliteli iyi sayıda yumurtalarımız olur

Hmm en büyüğü 11 mm oluşuna sevindim ama simdide 4küçük olmasına üzüldüm çikolata kistim var yumurtam cıkmayacak diye cok korkuyorum istemsizce aklım hep orda canım yaa inşallah çıkar
Öyle aklıma gelmedi ama bilemiyorum. Eğer olumsuz olsaydı doktor söylerdi sen öyle olsa bile moralini yüksek tut canım. Önemli olan bir tane kaliteli yumurta zaten. Bir dahaki kontrolün ne zaman olacak

Öyle aklıma gelmedi ama bilemiyorum. Eğer olumsuz olsaydı doktor söylerdi sen öyle olsa bile moralini yüksek tut canım. Önemli olan bir tane kaliteli yumurta zaten. Bir dahaki kontrolün ne zaman olacak
Perşembe günü tekrar gidicem canım doktor yumurtalar hakkında bilgi vermedi takip formundan baktım ondan da anlamadım sizlere sormak istedim oyüzden. İnşallah hepimizin kaliteli yumurtaları olsun

Küçükler öyle kalmayacak daha 4.gündesin. Hepsi büyüyecek merak etme. Öyle büyüyeceklerki şiştim, eğilemiyorum diye şikayetleneceksin 4-5 gün sonra muayenede göreceksin bak. Benimde öyleydi ilk muayenem, en büyüğü 9-10 mmdi. Sonra 20 mm kadar çıktılar. Çok olması önemli değil zaten yeterki kaliteli olsun. Bir tane kaliteli embriyo yüzümüzü güldürür aslında

Aminnnn canım benim Allah hayırlısıyla kaliteli embriyolarımızı rahmimize tutundursun. Çok teşekkür ederim cok mutlu ettiniz beni iyi ki danışmışım Umarım benimde büyür yumurtalarım suan hiç baskı yapmıyor bide çikolata kistimden dolayı solda hiç yok ne varsa sağda olacak oyüzden korkularım var ama inşallah iyi kaliteli yumurtalarım olur benimde

Perşembe günü tekrar gidicem canım doktor yumurtalar hakkında bilgi vermedi takip formundan baktım ondan da anlamadım sizlere sormak istedim oyüzden. İnşallah hepimizin kaliteli yumurtaları olsun
İnşallah canım benim doktorumda söylemez. Allah sağlıkla bebeğimize kavuşmayı nasip etsin

Banada oyle dedı 3 gün daha menapur olcam yarın gidicem tekrar

Kızlar cok umutsuzm cok canım skkn 250 gonal f+150 merional kullandım. Dün yumurtalar toplandı. 5 yumurta döllenmis. Bugün aradılar üç tane kalmıs ve daha ilk gün. Ne kadar kötü olduğumu anlatamam. Kimle neyi konusacağımı şaşırdım. Cok kötüyüm cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…