• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Babytu Babytu canım kaçıncı günün bugün nasıl hissediyorsun Kendini🤗
Birde kaçta arıyorlar acaba bilgi vermek için beni daha atamadılar da merak içerisinde kalbim pır pır çarpıyor 🙈😊
Bugün transfer günü ile beraber 8. Günüm. Genel olarak iyi hissediyorum. İnşaallah sonuç da iyi olur.

Bahcecide genelde 12 ile 15 arası arayıp bilgi veriyorlar. Diğer merkezleri bilmiyorum. İnşallah çok güzel haberler alırsın canımmm🥳

Bugün transfer günü ile beraber 8. Günüm. Genel olarak iyi hissediyorum. İnşaallah sonuç da iyi olur.

Bahcecide genelde 12 ile 15 arası arayıp bilgi veriyorlar. Diğer merkezleri bilmiyorum. İnşallah çok güzel haberler alırsın canımmm🥳
Az kaldı senin de öğrenmene 🤗inşallah hayırlı sonuçlar çıkar 🤲🤲🤲🤲

Kızlar malesef negatif sonucum 😔
İlk denemeniz miydi? Üzülmeyin. Nasip bu işler. Gerçekten insan çok emek veriyor. Maddi manevi çok uğraşıyor ama elimizden geleni yaptıktan sonra gerisi takdiri ilahi sonuçta. İnşallah sonraki denemede pozitif sonucu alırsınız 🌺

Yavrum Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur🤲 hiç üzülme bu yola çıkarken olumlu yada olumsuz diye çıkıyoruz inşallah ki Rabbim en hayırlı zamandaen güzelini nasip eder 🤲
Aynen . Hiçbir doktor hiçbir merkez yüzde kırkın üzerinde garanti vermiyor. Verenler de kandırıyorlar demişti doktorum. Düşününce gayet düşük bir rakam ama bir ümit tedaviye başlıyoruz. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Rabbim isteyen bekleyen kimseyi aratmasın🤲🏻

İlk denemeniz miydi? Üzülmeyin. Nasip bu işler. Gerçekten insan çok emek veriyor. Maddi manevi çok uğraşıyor ama elimizden geleni yaptıktan sonra gerisi takdiri ilahi sonuçta. İnşallah sonraki denemede pozitif sonucu alırsınız 🌺
Evet ilk denemeydi embriyoda yok elde herşeye tekrar başlayacağız..o kadar emek verince gerçekten yıpranıyor insan..Allah ım bekleyenlerin müjdecisi olsun..

Aradılar beni 11 yumurtadan 7 tanesi kaliteli dedi 5 tanesi döllenmiş 2 gün sonra yeniden arayacağım hangi dondurma işlemi yapacağımıza karar vericez dedi çok şükür döllenen olmuş şuanda mutluyum inşallah gelişimleri güzel olur 🤲🤗

Bende 4 gün kullandım gonol f ile beraber 4 ünü de attığımda şişlik ve kızarıklık oldu ama 1 2 saat sonra geçti yanma oluyor yağlı iğne olduğu için dedi ilaçları tarifi eden hemşire korkma hiç hepsinin acısı geçip gidiyor 🤗🤲
Canım çok sağ ol. Ganol f yakmıyordu ama bu yanmada dışında arı sokmuş gibi oldu 🙄 Yarın muayene olacağım nasipse bakalım göreceğiz inşallah güzel etkileri olmuştur

Aradılar beni 11 yumurtadan 7 tanesi kaliteli dedi 5 tanesi döllenmiş 2 gün sonra yeniden arayacağım hangi dondurma işlemi yapacağımıza karar vericez dedi çok şükür döllenen olmuş şuanda mutluyum inşallah gelişimleri güzel olur 🤲🤗
Canım çok sevindim. İnşallah beşide seninle kalır. Güzel sonuçlar alırsın🌼

Evet ilk denemeydi embriyoda yok elde herşeye tekrar başlayacağız..o kadar emek verince gerçekten yıpranıyor insan..Allah ım bekleyenlerin müjdecisi olsun..
Kesinlikle çok yıpratıcı bir süreç ama ilk deneme bir anlamda daha zor oluyor nasıl karar verirsiniz bilmiyorum ama sonraki denemede daha rahat olursun. Belki hiç gerek kalmaz canım gelir mucizen seni bulur.

Cok üzüldüm umarim tez zamanda pozitif görürsün.Benim de yarin sabah transferim var oturup ağladım dun neden uğraşıyorum kaderime razı olsam diyordum cok yıpratıcı bir süreç kizim da var üstelik ama hep acabalar,cocugu olana bile ikinci olmayınca acıyarak bakan gerizekali insanlar...Hepsi üstüme üstüme geliyor.Bu da olmazsa bedava teklif etseler denemeyecegim.Cocuk yapma durumu kadının yarası resmen...

Back