• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Şükredeceğine neden üzülüyor istan ediyorsunki bizler ne yapalım sadece 4 yumurtamız ve sadece 1 i döllendi ve ona umud bağladık dua et şükret en azından maaşallah 3tane döllenmiş embriyon var inş sağlıkla ilerler ve pozitifni görürsün, benim gibi kaç arkadaş var sadece 1 yymurtası olan neler hissediyor ve üzülüyoruz onun için şükret
Haklısn tabiki ama iyiyi düşünemez oldm ben. Bide ikinci denemem bu. Pat pat gidiyor hepsi. Kaliteli olduğunu düşünmüyorm. Belkide ondan korkuyorm

Haklısn tabiki ama iyiyi düşünemez oldm ben. Bide ikinci denemem bu. Pat pat gidiyor hepsi. Kaliteli olduğunu düşünmüyorm. Belkide ondan korkuyorm
Korkma dicem ama bende korkuyorum 2 negatif aşılamadan sonra tüp bebek için uğraştık 1 embriyomuz oldu dondurdular sevinemiyorum bile hep acaba olcakmıkiler napacaz böyle bilmiyorum 🤷‍♀️

Merhaba hekrse beni şimdş aradılar merkezden 5 tane döllenen yumurtam 3.güne ulaşmış ilerlemeleri çok güzel dedi arayan hemşire dondurmuyoruz 2 gün sonra arayacağız dedi 🤲 Rabbim yeter ki ol desin arkadaşlar inşallah ki hepimizin yüzü gülecek ama bugün ama 1 sene sonra hepiniz dualarımdasınız inşallah ki güzel günler bizim içinde gelecek 🤗🤲

Kizlar benim de kalan iki embriyo donduruldu,ınsallah gerek kalmaz kullanmaya...5. Gun embriyosu en erken kim kan testinde ogrendi 😂

Kızlar cok umutsuzm cok canım skkn😔 250 gonal f+150 merional kullandım. Dün yumurtalar toplandı. 5 yumurta döllenmis. Bugün aradılar üç tane kalmıs😭 ve daha ilk gün. Ne kadar kötü olduğumu anlatamam. Kimle neyi konusacağımı şaşırdım. Cok kötüyüm cok😭
Senden kötü durumda olan biri olarak üç kötü bir rakam değil İnan. Keşke döllenmiş o kadar yumurtam olsa. Tabii önemli olan tutunması sağlıkla doğması. İlk gün döllendi ise zannetmem ki sonradan sorun olsun içini ferah tut. Hiç belli olmaz.

Merhaba hekrse beni şimdş aradılar merkezden 5 tane döllenen yumurtam 3.güne ulaşmış ilerlemeleri çok güzel dedi arayan hemşire dondurmuyoruz 2 gün sonra arayacağız dedi 🤲 Rabbim yeter ki ol desin arkadaşlar inşallah ki hepimizin yüzü gülecek ama bugün ama 1 sene sonra hepiniz dualarımdasınız inşallah ki güzel günler bizim içinde gelecek 🤗🤲
Tebrik ederim canım. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Benim durumum biraz kötü dualarınıza çok ihtiyacım var, çok teşekkürler 🤲🏻

Banada oyle dedı 3 gün daha menapur olcam yarın gidicem tekrar😞
+1 diyeyim o zaman bana da öyle denildi. İki yumurta var onlarda iyi gelişim göstermemiş. Hangisine üzüleyim bilemedim. İnşallah o minik umutlar yeşerir🤲🏻 Sağlıklı embriyo olur tutunur. İnşallah...

İnş herşey gönlünce olur arkadaşım 🙋🏻‍♀️

Kızlar ben geçen hafta opu oldumya 4 yumurta toplandı 1 dondurulmuş emnriyım var 3 gün,eşimle düşündük 2 gün sonra adet günüm bu ayda yumurta toplatmak istiyoruz ilkinde 9 bin aldılar 2 ciye 5,600 dediler biz çok çaba verdik herkez gibi , umarım adet günümde folükül olur 🥺

Kızlar ben geçen hafta opu oldumya 4 yumurta toplandı 1 dondurulmuş emnriyım var 3 gün,eşimle düşündük 2 gün sonra adet günüm bu ayda yumurta toplatmak istiyoruz ilkinde 9 bin aldılar 2 ciye 5,600 dediler biz çok çaba verdik herkez gibi , umarım adet günümde folükül olur 🥺
Umarım canım gönlünce olur. Benim sadece 2 folükül görünüyor 😞😞😞 ne olur hiç bilmiyorum. Ama aklımda bu yöntem vardı benimde doktorum teklif etmedi ama

Bence de yaptırın. Havuz yöntemiyle çok başarı olan var. Ama hemen yapmıyorlar haberiniz olsun :). Yumurta toplamadan sonraki adet gerçek döngü sayılmıyor. 1 adet de kendi kendinize görmenizi istiyorlar sonra tekrar başlıyorlar.

Bu süreçte hem vücudunuz dinlenir, hem de kalite için takviye alırsınız :)

Bence de yaptırın. Havuz yöntemiyle çok başarı olan var. Ama hemen yapmıyorlar haberiniz olsun :). Yumurta toplamadan sonraki adet gerçek döngü sayılmıyor. 1 adet de kendi kendinize görmenizi istiyorlar sonra tekrar başlıyorlar.

Ewet canim tsakviye 6 aydir aliyorum dr verdi , ama ben bu ayki opudan sonra hemen kanamam olmadi normal adet tarihime 2 gün kaldi yani normal adet görecem cogu kisi opudan sonra yalanci adet oluyormus bende hic kanama bir damla bile olmadi opu sonrasi

Umarım canım gönlünce olur. Benim sadece 2 folükül görünüyor 😞😞😞 ne olur hiç bilmiyorum. Ama aklımda bu yöntem vardı benimde doktorum teklif etmedi ama
Hic üzülme canm benimde gecen ay sonunda folükül gözüktü 3 tane gözüktü doktorum artik baslayalim dedi ve ignelere basladik bitti iste üzülme sakin sitres yok dua et olacak ins bebeklerimiz 🥺

Ya bu tüp bebek cok zaman li 7 ay önce tüp bebek die gittik su hale bak yil 2021 hala beklioz 😪

Ya bu tüp bebek cok zaman li 7 ay önce tüp bebek die gittik su hale bak yil 2021 hala beklioz 😪

Hiç sormayın :) Ben de ilk tüp bebeğe bundan 9 ay önce gittim :) anca 2 opu, 1 transfer sığdırdım. İnşallah çok yakında biter çilemiz.

Hic üzülme canm benimde gecen ay sonunda folükül gözüktü 3 tane gözüktü doktorum artik baslayalim dedi ve ignelere basladik bitti iste üzülme sakin sitres yok dua et olacak ins bebeklerimiz 🥺
Bana regl kontrolünde sekiz tane kadar denildi iğne kullandım sadece iki tane gelişmiş o da 10 mm ve 11 mm küçük dedi doktor. İki gün daha kullan dedi ama büyürler mi bilmiyorum yarın yine kontrol var ve bende umutlar sıfıra yaklaştı. Çok zor. Allah ım inşallah nasip eder 🤲🏻 Ah o yumurtalar 😞

Hiç sormayın :) Ben de ilk tüp bebeğe bundan 9 ay önce gittim :) anca 2 opu, 1 transfer sığdırdım. İnşallah çok yakında biter çilemiz.
Aminn ins bari sonu gütel bitsin cilemizin ben bebek yapmak icin urasirken etrafimdakiler hamile kalip dogurdular bile nedir bu cilemiz 🥺

Bana regl kontrolünde sekiz tane kadar denildi iğne kullandım sadece iki tane gelişmiş o da 10 mm ve 11 mm küçük dedi doktor. İki gün daha kullan dedi ama büyürler mi bilmiyorum yarın yine kontrol var ve bende umutlar sıfıra yaklaştı. Çok zor. Allah ım inşallah nasip eder 🤲🏻 Ah o yumurtalar 😞
Üzülme hemen büyümezler bende ilk bana 5 igne vermisti dr igne bitince gittik yavas büyüyo dedi 3 günlük daha igne verdi oda bitince gittik cok iyi süper dedi opuya hazirlik basladi iste sonuc 4 yumurta ve 1 embriyo onada sükür, ins yüzümüz güler canm

Back