Canmm ins hayirli haber alirsin cikmistir sonucun bizimle paylasirmisinİnşallah inşallah sabah verdim sonucu bekliyorum heyecanla
Bugün transfer günü ile beraber 8. Günüm. Genel olarak iyi hissediyorum. İnşaallah sonuç da iyi olur.Babytu canım kaçıncı günün bugün nasıl hissediyorsun Kendini
Birde kaçta arıyorlar acaba bilgi vermek için beni daha atamadılar da merak içerisinde kalbim pır pır çarpıyor
Yavrum Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordurKızlar malesef negatif sonucum
Az kaldı senin de öğrenmeneBugün transfer günü ile beraber 8. Günüm. Genel olarak iyi hissediyorum. İnşaallah sonuç da iyi olur.
Bahcecide genelde 12 ile 15 arası arayıp bilgi veriyorlar. Diğer merkezleri bilmiyorum. İnşallah çok güzel haberler alırsın canımmm
İlk denemeniz miydi? Üzülmeyin. Nasip bu işler. Gerçekten insan çok emek veriyor. Maddi manevi çok uğraşıyor ama elimizden geleni yaptıktan sonra gerisi takdiri ilahi sonuçta. İnşallah sonraki denemede pozitif sonucu alırsınızKızlar malesef negatif sonucum
Aynen ya yaklaştıkça sonucu düşünüp baya stres oluyorum. Aminnn Allah razı olsunAz kaldı senin de öğrenmeneinşallah hayırlı sonuçlar çıkar
Aynen . Hiçbir doktor hiçbir merkez yüzde kırkın üzerinde garanti vermiyor. Verenler de kandırıyorlar demişti doktorum. Düşününce gayet düşük bir rakam ama bir ümit tedaviye başlıyoruz. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Rabbim isteyen bekleyen kimseyi aratmasınYavrum Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordurhiç üzülme bu yola çıkarken olumlu yada olumsuz diye çıkıyoruz inşallah ki Rabbim en hayırlı zamandaen güzelini nasip eder
Evet ilk denemeydi embriyoda yok elde herşeye tekrar başlayacağız..o kadar emek verince gerçekten yıpranıyor insan..Allah ım bekleyenlerin müjdecisi olsun..İlk denemeniz miydi? Üzülmeyin. Nasip bu işler. Gerçekten insan çok emek veriyor. Maddi manevi çok uğraşıyor ama elimizden geleni yaptıktan sonra gerisi takdiri ilahi sonuçta. İnşallah sonraki denemede pozitif sonucu alırsınız
Bilmiyorum ki inşallah öyledir benim hayatım mücadelelerle geçti sanırım bu da kolay olmayacakYavrum Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordurhiç üzülme bu yola çıkarken olumlu yada olumsuz diye çıkıyoruz inşallah ki Rabbim en hayırlı zamandaen güzelini nasip eder
Canim uzulme. Her seyde var bir hayir. Benim de muhtemelen negatif. Denemeye devam edecegiz.Bilmiyorum ki inşallah öyledir benim hayatım mücadelelerle geçti sanırım bu da kolay olmayacak
Canım çok sağ ol. Ganol f yakmıyordu ama bu yanmada dışında arı sokmuş gibi olduBende 4 gün kullandım gonol f ile beraber 4 ünü de attığımda şişlik ve kızarıklık oldu ama 1 2 saat sonra geçti yanma oluyor yağlı iğne olduğu için dedi ilaçları tarifi eden hemşire korkma hiç hepsinin acısı geçip gidiyor
Canım çok sevindim. İnşallah beşide seninle kalır. Güzel sonuçlar alırsınAradılar beni 11 yumurtadan 7 tanesi kaliteli dedi 5 tanesi döllenmiş 2 gün sonra yeniden arayacağım hangi dondurma işlemi yapacağımıza karar vericez dedi çok şükür döllenen olmuş şuanda mutluyum inşallah gelişimleri güzel olur
Rabbim daha iyi daha kolay daha hayırlı bir şekilde tez zamanda pozitif demeyi nasip etsin canım...Kızlar malesef negatif sonucum
Kesinlikle çok yıpratıcı bir süreç ama ilk deneme bir anlamda daha zor oluyor nasıl karar verirsiniz bilmiyorum ama sonraki denemede daha rahat olursun. Belki hiç gerek kalmaz canım gelir mucizen seni bulur.Evet ilk denemeydi embriyoda yok elde herşeye tekrar başlayacağız..o kadar emek verince gerçekten yıpranıyor insan..Allah ım bekleyenlerin müjdecisi olsun..
Adeti beklıyorum demişsiniz ya o yüzden anlayamadım ben.Benim de bu ay transfer olacak. Adetlerim düzenli benim. Bitiş tarihi de adet tarihime denk geliyor. Dondurulmuş transferi olacağım. O yüzden bekliyorum.
Adeti beklıyorum demişsiniz ya o yüzden anlayamadım ben.1 ay boyınca ilaç kullandınız şimdi adet tarihinde trans olacaksınız o zaman.
Tüp bebek transfer öncedi rahim flimi cekildinmi canm,üzülme ins olacak bebegin ama bugün ama yarinKızlar malesef negatif sonucum
İnşallah kalır Rabbim en hayırlısı ne ise onu nasip etsin bizeCanım çok sevindim. İnşallah beşide seninle kalır. Güzel sonuçlar alırsın
Cok üzüldüm umarim tez zamanda pozitif görürsün.Benim de yarin sabah transferim var oturup ağladım dun neden uğraşıyorum kaderime razı olsam diyordum cok yıpratıcı bir süreç kizim da var üstelik ama hep acabalar,cocugu olana bile ikinci olmayınca acıyarak bakan gerizekali insanlar...Hepsi üstüme üstüme geliyor.Bu da olmazsa bedava teklif etseler denemeyecegim.Cocuk yapma durumu kadının yarası resmen...Evet ilk denemeydi embriyoda yok elde herşeye tekrar başlayacağız..o kadar emek verince gerçekten yıpranıyor insan..Allah ım bekleyenlerin müjdecisi olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?