• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Evet kullandım. Dün ilaç bitti şimdi kontrol için adet olmayı bekliyorum. Bana önce mutlaka beyazı iç sonra kahverengiye geç dedi.
Ben kahve içmeyeceğim sanırım çünkü transfer olcak bu ay. Rahim kalınlaşcak diye içiyorum.siz adet düzenleyici gibi içmişsiniz adet olcaksınız

Ben kahve içmeyeceğim sanırım çünkü transfer olcak bu ay. Rahim kalınlaşcak diye içiyorum.siz adet düzenleyici gibi içmişsiniz adet olcaksınız
Benim de bu ay transfer olacak. Adetlerim düzenli benim. Bitiş tarihi de adet tarihime denk geliyor. Dondurulmuş transferi olacağım. O yüzden bekliyorum.

Kızlar bende yarın test vericem dualarınıza ihtiyacım var🤲🏻Rabbim müjdeli haberler almayı nasip etsin banada...yaklaşık 4 aylık bir tedavi sürecinin sonuna geldim çok heyecanlıyım🙈🤲🏻
Canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz 🤲🏻

Herkese 🙋🏻‍♀️ kızlar sabah cedrodite vurdum göbeğim bariz şişti hata mı oldu anlamadım. Her zaman yapılan bölgeye yaptım. Hem çok yandı hem şişmiş o bölge. Sadece iğne yerinde olacak bir şişlikten bahsetmiyorum kabarmış komple karnımın o kısmı normal midir

Herkese 🙋🏻‍♀️ kızlar sabah cedrodite vurdum göbeğim bariz şişti hata mı oldu anlamadım. Her zaman yapılan bölgeye yaptım. Hem çok yandı hem şişmiş o bölge. Sadece iğne yerinde olacak bir şişlikten bahsetmiyorum kabarmış komple karnımın o kısmı normal midir
Evet cetrotide kızarıklık kabarıklık ve kaşıntı yapıyor. 1-2 saat içinde geçiyor. İlk gün benimde aşırı kaşındı büyük bi alan kızardı. Sonraki günler daha az tepki verdi. Hemşiremde söylemişti böyle bi reaksiyon olacağını. Endişelenmeyin :)

Evet cetrotide kızarıklık kabarıklık ve kaşıntı yapıyor. 1-2 saat içinde geçiyor. İlk gün benimde aşırı kaşındı büyük bi alan kızardı. Sonraki günler daha az tepki verdi. Hemşiremde söylemişti böyle bi reaksiyon olacağını. Endişelenmeyin :)
Ay çok çok teşekkür ederim ❤️Korktum bir an. Prospektüste iğneyi batırdıktan sonra çekin kan geliyorsa o iğneyi atıp başka ilaç hazırlayın diyordu. Yapmadım öyle bir şey. Bir de hava kabarcığı kalmasın filan diyordu enjektörde hava kabarcığı oluştu alayım dedim baktım ilaç çıkıyor dışarı doz ziyan olacak diye durdum. Hata yaptım heralde diye endişelendim karnımın bir yanını şiş görünce 🤦🏻‍♀️🙂

Hanımlar bugün burası çok sessiz. Herkes ses versin bakiim.kimler ne durumda neler yaptınız. Hangi aşamadasinizzz. Ben transfer sonrası 6 yada 7. Gundeyim. 3. Gün embriyosu transfer edildi. Yarın sabah idrar testi yapsam çıkar mı acabaa? Çok kararsızım

Bende 4 gün kullandım gonol f ile beraber 4 ünü de attığımda şişlik ve kızarıklık oldu ama 1 2 saat sonra geçti yanma oluyor yağlı iğne olduğu için dedi ilaçları tarifi eden hemşire korkma hiç hepsinin acısı geçip gidiyor 🤗🤲

Babytu Babytu canım kaçıncı günün bugün nasıl hissediyorsun Kendini🤗
Birde kaçta arıyorlar acaba bilgi vermek için beni daha atamadılar da merak içerisinde kalbim pır pır çarpıyor 🙈😊

Hanımlar bugün burası çok sessiz. Herkes ses versin bakiim.kimler ne durumda neler yaptınız. Hangi aşamadasinizzz. Ben transfer sonrası 6 yada 7. Gundeyim. 3. Gün embriyosu transfer edildi. Yarın sabah idrar testi yapsam çıkar mı acabaa? Çok 🙋🏻‍♀️

Son düzenleme:
Back