Ağlama lütfen en azından senin bir evladın var ağlamak yerine ona sarıl ve şükret...insan olumsuz sonuca hazırım sanıyor ama değilmişim sonucu görünce çok üzüldüm bir an boşluğa düştüm ne yapacağımı bilemedim...umarım kimse yaşamazCok üzüldüm umarim tez zamanda pozitif görürsün.Benim de yarin sabah transferim var oturup ağladım dun neden uğraşıyorum kaderime razı olsam diyordum cok yıpratıcı bir süreç kizim da var üstelik ama hep acabalar,cocugu olana bile ikinci olmayınca acıyarak bakan gerizekali insanlar...Hepsi üstüme üstüme geliyor.Bu da olmazsa bedava teklif etseler denemeyecegim.Cocuk yapma durumu kadının yarası resmen...
Tamam benım dediğim gibi işte daha adet olacaksınız ,10 gün kadar rahim kalınlaştırma ilacı verilecek. Siz bu ilacı bir ay onceden kullanmışsınız. Ben adet oldum ilaca başladım ( rahim kalınlaştrmak için) sadece beyazlarınaEksik yazdım sanırım. İlacı 21 gün kullandım. Doktor ilaç bitince adetinin 2.günü gel dedi. Transfer için kontroller başlayacak.
Haklisin aslinda gozyaslarim cok bunaldığım içindi süreçten,sen de tez zamanda kavuşacaksın insallau bebeğine umudunu sakın kaybetmeAğlama lütfen en azından senin bir evladın var ağlamak yerine ona sarıl ve şükret...insan olumsuz sonuca hazırım sanıyor ama değilmişim sonucu görünce çok üzüldüm bir an boşluğa düştüm ne yapacağımı bilemedim...umarım kimse yaşamaz
Ağlama üzülme lütfen inşallah kalanlar seninle olur canım benimde 5 döllenmiş var ama 2 gün sonra ne olacak bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah o 3 tanesi en kaliteli ve en güzel şekilde ilerlerKızlar cok umutsuzm cok canım skkn250 gonal f+150 merional kullandım. Dün yumurtalar toplandı. 5 yumurta döllenmis. Bugün aradılar üç tane kalmıs ve daha ilk gün. Ne kadar kötü olduğumu anlatamam. Kimle neyi konusacağımı şaşırdım. Cok kötüyüm cok
Hic uzulme canim benim de ayni o şekildeydi ama sanirim genelde oyle oluyor sonra 3 tanesi devam etti. 2 tanesi 5AA bir tanesi 5 AB kalitesinde. Ilk transferimi 20 haftalikken kaybettmKızlar cok umutsuzm cok canım skkn250 gonal f+150 merional kullandım. Dün yumurtalar toplandı. 5 yumurta döllenmis. Bugün aradılar üç tane kalmıs ve daha ilk gün. Ne kadar kötü olduğumu anlatamam. Kimle neyi konusacağımı şaşırdım. Cok kötüyüm cok
Allahım sağlıkla tutunmayı nasip etsin inşallah canımKizlar transferimi oldum iki tane 5. Gun iyi kalite transfer edildi,hadi bakalım bekleyelim
Mide bulantısı bende de oldu fakat hemşireye sorduğumda cetrotide değilse gonol f in yaptığını söyledi normal dedi banaMerhaba kizlar pazartesiden beri cetrodite igneme başladım gonal f ile beraber.3 gündür yumurtalıklarımda sizi ve bulantım var. Tek gonal f kullanırken yoktu yeni başladı.sisde böyle bı yan etki yaptı mı bu iğne.bu 3.denemem ilk kez böyle hissediyorum
üzülmemek elde değil ama hayırlısı böyle zamanı değilmiş diye düşün daha ilk denemenmiş inşallah diğerinde olur benim 5.denememBilmiyorum ki inşallah öyledir benim hayatım mücadelelerle geçti sanırım bu da kolay olmayacak
Hakkında hayırlısı olsun canım.Kizlar transferimi oldum iki tane 5. Gun iyi kalite transfer edildi,hadi bakalım bekleyelim
İlaç biteli 3 gün oldu ama gelmedi hala adetim. Bu sefer farklı bir tedavi oldu benim için bakalım kaç gün sonra transfer olacak meraktayımTamam benım dediğim gibi işte daha adet olacaksınız ,10 gün kadar rahim kalınlaştırma ilacı verilecek. Siz bu ilacı bir ay onceden kullanmışsınız. Ben adet oldum ilaca başladım ( rahim kalınlaştrmak için) sadece beyazlarına
Ben de cetrodite ignesine suç buluyorum tek başına gonal f kullanırken hiç şikayetim yoktuMide bulantısı bende de oldu fakat hemşireye sorduğumda cetrotide değilse gonol f in yaptığını söyledi normal dedi bana
Tabi daha adet olacaksınız ilaç vercek rahim kalınlaşacak sizin 15 günü bulabilirİlaç biteli 3 gün oldu ama gelmedi hala adetim. Bu sefer farklı bir tedavi oldu benim için bakalım kaç gün sonra transfer olacak meraktayımben kahverengiyi de kullandım ama tekrar İlaç verecek mi acaba daha yakın bir tarih mi olur?
merhaba ovitrelleyi neden vermişti acaba doktorunuz ?Kızlar merhaba. Üç gün önce sonucum 0.59 çıkmıştı. 9. Gündü o zaman. Bugün 12 gün 33 çıktı değerim az önce öğrendim sonucu. Ama yine üç gün önce yarım doz ovitrelle vurundum doktorum öyle istemişti. Acaba ondan dolayı mı 33 çıktı fikirlerinize ihtiyacım var yarın doktorumla görüşeceğim
Evet oksapar acıtıyor ve yakıyor 10 gündür bende kullandimKızlar oksapar çok acıtıyor sizde de öyle mi? İlk gebeliğimde hibor kullanıyordum, o böyle değildi. Sizde de acıtıyor
Kızlar oksapar çok acıtıyor sizde de öyle mi? İlk gebeliğimde hibor kullanıyordum, o böyle değildi. Sizde de acıtıyor mu
Şükredeceğine neden üzülüyor istan ediyorsunki bizler ne yapalım sadece 4 yumurtamız ve sadece 1 i döllendi ve ona umud bağladık dua et şükret en azından maaşallah 3tane döllenmiş embriyon var inş sağlıkla ilerler ve pozitifni görürsün, benim gibi kaç arkadaş var sadece 1 yymurtası olan neler hissediyor ve üzülüyoruz onun için şükretKızlar cok umutsuzm cok canım skkn250 gonal f+150 merional kullandım. Dün yumurtalar toplandı. 5 yumurta döllenmis. Bugün aradılar üç tane kalmıs ve daha ilk gün. Ne kadar kötü olduğumu anlatamam. Kimle neyi konusacağımı şaşırdım. Cok kötüyüm cok
HAyırlı olsun inşaallah pozitif sonuç alacaksım canmKizlar transferimi oldum iki tane 5. Gun iyi kalite transfer edildi,hadi bakalım bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?