ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Hamiş kızları tebrik eder darısı bizlern başına derim Selam kızlar transferden sonra iğne mi verdi doktorunuz fitil mi ? Ve hangiisi hamgi durumlarda kullanılıyor bilen var mı
Amin inşallah Transferden sonra hap olarak estrofem ve deltacortril, vajinal tablet olarak lutinus, kan sulandırcı oksapar ve progestan dex iğneleri verildi bana

Benimki de 1.49 ama 4 yumurta toplayabilmiştik
Ultrasonda kac tane sayiyordu kontrollerde?Benim önceki tedavide 3 tane olgun oluştu sadece.Bu tedavide iğne dozu cok fazla verildi ondan sanırım 7 saydı dün.Yarin gunduz kontrol aksam catlatma iğnesi cuma da opu olacak kesin.Bakalim kaçı dollenecek önemli kısmı orada

7 8 tane falan saymıştı ama 4 tanesi olgunlaşmıştı 225 lik menopurla..

İnşallah hepside olgunlaşıp bol bol embriyon olur

Cnm bnmde pazartesi toplanacak yarın gonalf ve cetrodite cumartwside catlatma iğnesini yapicam ins
CAnım ne yaptın benim dün toplandı 4 tanr, bugün aradılar 4 den 2 si olgun biri döllendi diğer yumurta bekliyoruz dediler takipde yani çok endişeliyim,senin nasıl geçti inş iyidir

2 tanesi dejenere oldu dediler kendi hatalarından mı yumurtadan dolayı mı anlamadım ama 2 tanesi döllendi 1 tanesi ilerleyemedi 1 tanesini transfer ettiler bakalım mucizemiz gelir inşallah
İnşaallah olacak dua et sitres yapma, benide bugün aradılar 4 toplanmıştı 2 si olgun biri döllenmiş diğeri henüz döllenmemiş bakalım rabbim çabamızı boşa çıkartmasın inş.

Kızlar merhabalar. Doktorlarınız hangi ilacları kac dozluk verdi?
Yumurtaların olgunlaşması için 225 lik menopur, transfer aşamasında da 3 tane estrofem 4000 lık günde 1 oksapar 25 mg lık günde 1 progestan dex, günde 2 lutinus vajinal tablet verildi.

CAnım ne yaptın benim dün toplandı 4 tanr, bugün aradılar 4 den 2 si olgun biri döllendi diğer yumurta bekliyoruz dediler takipde yani çok endişeliyim,senin nasıl geçti inş iyidir
Cnm geçmiş olsn sana da .dün 11 taneydi şaşırdım.bugun 8 ine işlem yapıldı 5 tane olgun dollendi dediler .Valla insan baya endiseleniyo nasip kismet.hala sancim oluyi arada karnımda şişkinlik var.sen nasılsın. Yarın da arayip transfer gununu soylicekler

İnşaallah olacak dua et sitres yapma, benide bugün aradılar 4 toplanmıştı 2 si olgun biri döllenmiş diğeri henüz döllenmemiş bakalım rabbim çabamızı boşa çıkartmasın inş.
Amin inşallah Rabbim yardımcımız olsun ..Bu süreç gerçekten güçlü bir yapı istiyor bazen umutsuzluğa kapılmadım değil çünkü elde 1 tane var ya olmazsa dedim bir yandan eşim asker ve doğu görevi çıktı ben gidemiyorum yanında olmazsa bir daha deneme şansımız olabilecek mi o bile belli değil..sonra dedim üzülsemde elden gelen birşey yok Rabbime bıraktım

Aynen haklısın herşey taktir ilahi, sende allaha emanetsin eşin askerde üzülme canm dua et elden ne gelir ol derse olur rabbim

Yumurtaların olgunlaşması için 225 lik menopur, transfer aşamasında da 3 tane estrofem 4000 lık günde 1 oksapar 25 mg lık günde 1 progestan dex, günde 2 lutinus vajinal tablet verildi.
Yumurta olgunlasması için baska ilac kullanmadınz mı peki. Sadece menopur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…